Facut azi prima revizie la IMG,iar preturile ar fi cam asa:
*Filtru ulei --- 32,64 ron
*Filtru aer --- 97,87 ron
*Filtru polen--146,32 ron
*Ulei SynPower 5w30 Valvoline 3,2 litri --- 181,11 ron
*Manopera --- 109,67 ron
Total 567,60 ron la care se adauga reducerea de 15% rezultand un total de 482,46 ron(un pret super) !!!
Am ajuns la 8.15 la 8.30 a intrat in atelier si am ridicat-o la 13; pe langa revizia propriu zisa am mai cerut un reglaj frana de mana,echilibrat capota si un polish la bara fata,si-am primit si un set de suporti de numar .Recomand cu incredere IMG-ul,un service excelent!
Aceeasi parere extraordinara o am si eu despre Rodav Vaslui.
Am facut azi prima revizie la ei.Pret 478 ron cu ulei Castrol 5w30,filtru ulei si polen noi originale KIA,curatat filtru de aer motor si strans cursa franei de mana!
Sunt niste oameni care au intr-adevar ca scop si chiar reusesc sa-si apropie clientii, si mai mult, sa ii pastreze.Sunt extrem de relaxati,dedicati,de la inginer si pana la femeia de serviciu. Domnul Viorel,directorul tehnic a INSISTAT, pentru ca sunt din Bacau, sa faca si o citire a tuturor parametrilor masinii pe computer si mi-a explicat cu lux de amanunte despre fiecare parametru in parte.(nu de altceva,dar nu pot merge la Vaslui zilnic).Nu stiu...dar pare ca traieste pentru asa ceva.Este prietenos si comunicativ.Sparge toate miturile despre service-urile si mecanicii din Romania.
Am stat langa masina de la inceput si pana la sfarsit,cu amendamentul ca nu am respirat aerul oamenilor.Am pus intrebari pertinente si am studiat si eu ce se putea (ce e pe dedesupt,daca are pete de ulei sub motor,dimensiunile placutelor,etc).Mi-au spus si cum se spala motorul,cum trebuie spalate jantele,cum sa mentin curat motorul,etc.
Una peste alta,parca am fost in excursie la Vaslui,si nu intr-un service!
Bravo lor, si ceilalti sa se uite si sa invete ce inseamna grija pentru client!!!RECOMAND tuturor din zona RODAV Vaslui!
Dau si eu o parere pe aici( nu dau cu paru).... Din experienta mea prima revizie de care nu zice nimeni se face la 1500km. De ce zic asta? Anul trecut am luat si eu masina in aprilie si in octombrie am fost si eu la prima revizie (aproape 15.000 km). Cand am ajuns la birou la service cu actele primul lucru care m-au intrebat a fost daca am facut revizia gratuita la 1500km.Am intrebat ca prostu daca se face si asa ceva si de ce nu mi-a zis nimeni nimik. raspunsul lor a fost ca trebuia sa stiu de la dealer ca dupa 1500km se face o revizie gratuita. Acum nu stiu in alte orase cum este, dar la CLuj la Willy&Co recomand tuturor sa dea un telefon si eventual sa mearga la 1500 pt revizie gratuita. De fapt si la cei din alte orase nu strica sa dati un telefon sa vedeti....ca nimeni nu zice nimik si va costa doar un telefon.
@dangre: Din cate stiam si eu revizia la diesel de face la 10.000, iar la benizina la 15.000. Cel mai sigur poti sa afli daca te uiti in cartea de service pe care ai rpimit-o cu masina si acolo gasesti niste tabele in care scrie si la cati km trebuie facuta si ce trebuie schimbat.
dangre wrote:Problema este ca cei de la Tulcea ( sc Valberno) mi-au spus sa ma duc la 10k. Sa fie cumva o smecherie de-a lor?
....@dangre, cei de la Tulcea se numesc SC VALBERTO SRL si baietii de acolo asa mi-au zis si mie la inceput ...apoi au zis, ori la un an...ideea e ca eu cred ca mai intai o sa ajung la termenul de un an....si nu de 10.000!
Pana la urma a fost cineva la revizie cu filtrele proprii ( aer , ulei , polen) si propriul ulei si i-au fost acceptate sau nu ? Eu acuma am vorbit la serviceul local (martax) si am primit raspunsul ca doar cu cel de polen pot veni .
KIA CEE`D 1.4 LX BEST KOMPASS BLUE
ODO 15000+ Km
BV 29 TCC
@titisor te poti duce cu uleiul si filtrele tale, te v-a taxa cu manopera insa o sa scrie pe caietul de garantii : ulei client, filtre client si daca o sa ai probleme cu motorul sau cu alta componenta o sa ti se refuze garantia pe motiv ca nu ai folosit consumabilele lor(originale). Deci e cu dus si cu intors, cel mai bine e sa cumperi filtru de polen din comert( maxim 50 ron , care la ei costa 120 ron cel putin ) si restul le schimba ei. ...eu asa am sa fac.
djniki4 wrote: cel mai bine e sa cumperi filtru de polen din comert( maxim 50 ron , care la ei costa 120 ron cel putin ) si restul le schimba ei. ...eu asa am sa fac.
Asa cred ca o sa fac. Vreau sa comand filtrul de la ingaraj.ro dar problema e ca trebuie sa dau comanda de minim un milion. Probabil o sa iau 4 bucati si asta e .
Scuze pt offtopic
KIA CEE`D 1.4 LX BEST KOMPASS BLUE
ODO 15000+ Km
BV 29 TCC
si eu vreau unu ...am 14600 si vreau si eu o buc..plzplzplz..
Kia Pro Ceed 1.6 GSL CITY- Machine Gray , GL 28 REF , odo 65.500 km . Chestii adaugate/modificate : filtru panel K&n,inlocuit traseu gaze carter>admisie cu 2 mini filtre conice aftermarket de un capat si de altul , magnet MFS, bujii ngk iridium ix ,becuri H7, H1 ( NightGuide= s-au ars dupa juma de an urmeaza kit bixenon cu angeleye si leduri ) si W5W ( blue vision= s-a ars unul chiar inainte sa ma duc la ITP ) ) , sticker "clubkia.ro" pe luneta si "coastra de est" pe usa sofer ( mai am ink vre-o 3 stikere pe usa la sofer) .Urmeaza METABOND in ulei si benzina, apoi CHIPTUNING la TCM TURBO ,aprox 200euro . http://picasaweb.google.com/virusvex
sau http://picasaweb.google.com/virusvex6 ->>INTALNIRI CLUBKIA Filmulet cu masinahttp://www.youtube.com/watch?v=oRyiiwNmEic
salut,am facut si eu revizia ca am facut un an,km am avut 13000 si am facuto la Raver in Constanta,sa va dau si preturile pt cei interesati:
-filtru polen - 123.53 ron
-filtru ulei - 27.73
-saiba buson - 2.77
-ulei super FE 5w-30 mobil 4 l -151.26
-revizie 1 an - 100.84
in total 484 ron
am fost acolo la receptie,m-a intrebat daca am probleme cu ea,i-am spus ca imi bate in volan la gropi,a notat acolo si mi-a zis sa pun fisele pe bord si cheia in contact ca vine seful de service si imi ia masina si asa a si fost,a luato ,a bagato acolo,a inchis usa aia si mi-am mai vazut masina peste o ora,este normal?
bineinteles bataia de la volan tot este,eu nu inteleg nimic.