Incompetent la petrom: benzina in loc de motorina

De toate pentru toţi
lynette
Auto:

Incompetent la petrom: benzina in loc de motorina

Post by lynette »

Azi am avut surpriza neplacuta sa vad cat de prosti pot fi unii.
La petrom-ul de la titulescu m-am oprit sa alimentez si pana m-am dat jos din masina, tipul de la petrom deja deschisese capacul si incepuse alimentarea. Ma intreaba "cat va pun?" ; zic" 100 ron motorina". "AVETI diesel??? ":" zi ce el. DAAAAA, scrie si pe capac!!. Bagase doar 2 litri
Acu ce sa fac? am facut plinul, cum m-a sfatuit un prieten. Si asta e. Deocamdata merge.

A avut careva o problema d-asta? Ceva sfaturi? Am inteles ca nu recomandat sa o turez.

Cei de la service au fost super ok, si mi-au zis ca dupa ce scade la jumatate, sa mai fac plinul din nou, ca sa se mentina concentratia mica.
Kia Cee'd 1.6 DSL TX confort, machine silver, anv 205/55 R17 91V
din 20.08.2007

doio77
Auto: 1.6 CRDI 128hp City 2014

Re: incompetent la petrom: benzina in loc de motorina

Post by doio77 »

Nu cred ca afecteaza cu ceva 2litri de benzina, peste 40-50 de motorina. E ca si cum pui o picatura de ulei intr-un pahar de apa:D.
1.6 CRDI 128hp City 2014 Planet Blue + optionale

Skyppy
Auto:

Post by Skyppy »

Ar fi mers putin scandal. te lipeai si tu de un ful, un odorizant, o guma ceva...

lynette
Auto:

Post by lynette »

Da,e adevarat,dar statia aia e un haos total. Au 2 pompe pe dreapta. La masina capacul e pe stanga si ala m-a pus sa parchez masina cas(oblic). Intre timp venise altu care facea scandal pe tema asta. In fine...omu s-a scuzat, a platit el cei 2 litri de benzina. Nu m-am gandit atunci cum anume afecteaza. A zis ca a mai patit si nu s-a intamplat nimic !
Deci nici din greseli nu invata :)
Oricum, aveti grija, eu una nu mai las pe astia sa faca nimic fara sa vad! Culmea, a fost prima oara, in rest eu deschid capacul , eu alimentez.
Cei de la service mi-au explicat ca daca se intampla iarna, nu era problema, puteam sa nici nu fac plinul. Dar vara, fiind cald, se fac vapori de benzina deasupra motorinii si pot afecta aprinderile si presiunile din toata "instalatia". Coincidenta a facut ca oricum voi pleca din bucuresti, deci plinul nu strica :D
Kia Cee'd 1.6 DSL TX confort, machine silver, anv 205/55 R17 91V
din 20.08.2007

Radoo
as himself
Auto:

Post by Radoo »

Asta inseamna sa dai salarii de c....t si asa ai si omenii de pe langa tine. Incompetenti. Eu faceam scandal sigur. Nu ma incalzeste pe mine cu nimic ca el a mai patit si nu s-a intamplat nimic. Inseamna ca e un incapabil si ar trebui sa stea acasa sa lase pe altul care poate pt banii aia isi si da interesul. Eu unul nu las pe nimeni niciodata sa-mi alimenteze masina. Indiferent ca e personala sau de serviciu. N-are ce umbla acolo nimeni. Eu sunt tartorul la mine in masina si pe langa ea.

Sper sa nu ai probleme. Numai bine. Bafta

costelo
Auto:

Post by costelo »

lynette ai motorul silentios si o fi crezut omul ca esti pe benzina :D
C`EED 1.4 GSL Red Mars- B 85 KTT
comandata 04.04.08- livrata 22.04.08
http://picasaweb.google.com/floreacostel76

LeCCa
Auto:

Re: Incompetent la petrom: benzina in loc de motorina