Service Kia Carens 2.0 CRDi
Re: Service Kia Carens 2.0 CRDi
Mersi frumos ! S vedem daca m-am descurcat....
http://img235.imageshack.us/gal.php?g=09042009460.jpg
http://img235.imageshack.us/gal.php?g=09042009460.jpg
E rosie.
Deci te-ai descurcat.
Imi place ca e o masina practica. Ai portbagaj mare si poti pune multe bagaje. Mama ar fi incantata.
Multe calatorii placute la bordul ei iti doresc!

Imi place ca e o masina practica. Ai portbagaj mare si poti pune multe bagaje. Mama ar fi incantata.
Multe calatorii placute la bordul ei iti doresc!
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Assumption is the mother of all fuckups
Mersi de urari, la fel tuturor membrilor forumului.
Nu prea se face reclama la Kia Carens, modelul actual e superb, are mai multe dotari, 7 locuri si un pret bun.
Numai bine !
Nu prea se face reclama la Kia Carens, modelul actual e superb, are mai multe dotari, 7 locuri si un pret bun.
Numai bine !
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
@adikia: Cum se comporta cu noul filtru ?
Salut,
Sunt proaspat proprietar de Kia Carens 2.0CRDI,140CP,6trepte,7locuri,trapa...Aceasta masina este minunata.Absolut toti amicii mei sunt fani VAG si au privit foarte sceptici noua mea achizitie toate astea pana in momentul cand urcau in masina si o conduceau.acum stiu un prieten care isi doreste asa ceva si o sa renunte la SKODA Octavia pt. Carens.O sa va tin la curent cu tot ceea ce tine de aceasta masina dc sunteti interesati.....
Sunt proaspat proprietar de Kia Carens 2.0CRDI,140CP,6trepte,7locuri,trapa...Aceasta masina este minunata.Absolut toti amicii mei sunt fani VAG si au privit foarte sceptici noua mea achizitie toate astea pana in momentul cand urcau in masina si o conduceau.acum stiu un prieten care isi doreste asa ceva si o sa renunte la SKODA Octavia pt. Carens.O sa va tin la curent cu tot ceea ce tine de aceasta masina dc sunteti interesati.....
Salut,
ma bucur sa aud de Carens. Si eu intorc capul dupa masinuta, mai des parca de cand am 2 copii. Nu ca ma deranjeaza Cerato insa...
Te rog sa ne tii update. De unde ai luat-o, la ce pret, etc.
Sa te duca multi km fara incidente neplacute!
ma bucur sa aud de Carens. Si eu intorc capul dupa masinuta, mai des parca de cand am 2 copii. Nu ca ma deranjeaza Cerato insa...
Te rog sa ne tii update. De unde ai luat-o, la ce pret, etc.
Sa te duca multi km fara incidente neplacute!
Kia Cerato EX 2007 1,6 CRDI 115 CP B-85-VTC
Toyota Yaris Luna 2005 1.3 VVT 87 CP B-88-VTC
EX Kia Sorento LX 2007 2.5 CRDI 170 CP B-77-VTC
Salut,
Am luat masina cu 65.000km,inca in garantie,de la un tip super de treaba omul fan KIA a vandut-o pentru ca si-a comandat noul SORENTO.am platit pentru ea 7750euro,parerea mea ca este chilipir pt. cat de multa masina am cumparat.
Masian este full inclusiv clima,trapa,4geamuri electrice,7 locuri,cauciucuri noi ,revizii la fiecare 10.000km
Am luat masina cu 65.000km,inca in garantie,de la un tip super de treaba omul fan KIA a vandut-o pentru ca si-a comandat noul SORENTO.am platit pentru ea 7750euro,parerea mea ca este chilipir pt. cat de multa masina am cumparat.
Masian este full inclusiv clima,trapa,4geamuri electrice,7 locuri,cauciucuri noi ,revizii la fiecare 10.000km
Pot spune ca ai facut o super-afacere! Consider foarte bun pretul de achizitie.
Salutare si multa stima detinatorilor de masini kia =D> .sunt nou inregistrat vreau sa va informez ca mi-am cumparat o kia carens CRDI LX 2004si sunt foarte multumit de ea dar nu stiu se gasesc usor piese pt kia? am intrat pe multe adrese si nimic foarte greu kia carens:(
Salut!
ei, chiar ai nevoie din prima de piese?
Poti sa ne spui de unde ai luat-o, la ce pret?
ei, chiar ai nevoie din prima de piese?
Poti sa ne spui de unde ai luat-o, la ce pret?
am luat-o din anglia cu volan pe dreapta.am luat-o cu 2500 de lire inca sunt in anglia si vreau sa vin acasa si sunt interesat daca o sa gesec piese pt ea si preturile sunt mari?
Salut
Felicitari pt noua ta masinutza.Sincer nu am avut treaba cu service-ul la nici o KIA pana acum....Am avut cateva carnival si acest Carens.Care in afara de un set de cauciucuri de vara si folie neagra nu necesita alte interventii.Sa speram ca nu o sa ai nevoie de ,,service'' sau piese de skimb la ea.
Felicitari pt noua ta masinutza.Sincer nu am avut treaba cu service-ul la nici o KIA pana acum....Am avut cateva carnival si acest Carens.Care in afara de un set de cauciucuri de vara si folie neagra nu necesita alte interventii.Sa speram ca nu o sa ai nevoie de ,,service'' sau piese de skimb la ea.
vreau totusi sa schimb uleiul filtru de ulei,filtru de aer ca e plin de paie si muste
ce ulei mi-ati indica??
m-am gandit la mobil1 5w-30(la 5l) mi-ar ajunge?

Ma gandesc ca un CASTROL EDGE este mai indicat,eu am avut un Passat 1.9TDI,6trepte ...am folosit numai CASTROL EDGE si am fost foarte multumit.La Carens mai am 4.000km pana la primul skimb de ulei.