Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
andreialm
Just Me
Auto:

Post by andreialm »

Pai sa stii ca daca ne dau seriile la inceputul lui septembrie este foarte posibil sa nu fi dat comenzile la sfarsitul lunii iunie, mai degraba in iulie :roll: . Din cate stiu cei care au dat comenzile in luna mai, l-i s-au dat seriile in perioada 10-15 iulie. Trebuie intrebat dealerul ce se inampla. :?:
Cee'd 1,4 GSL LX MT Best, culoare Mars Red - B 06 AAN

pompilius
Auto:

Post by pompilius »

..........ori s-ar putea ca importatorul sa fi intarziat cu niste plati si producatorul i-a zis"pas" pana la achitarea vechilor masini.
Cee'd 1,4 LX Best Pewter Beige
CL-19-RIP

cave
Auto:

Post by cave »

Concluzia e usor de spus... Dealerii sunt legati de maini si de picioare. Importatorul are cheia la ceea ce dorim noi. Trebuie sa mergem sau trimitem mail-uri OPC etc... Se vede ca incep sa spuna adevarul, nu mai pot face fata... Macar sa stim situatie, oricum stim ca sunt cu logistica la zero, nu fac fata la nivelul unitatilor produse dar sunt si mincinosi.

narcisus77
Auto:

Post by narcisus77 »

pompilius wrote: Poate sa zica cineva care sunt termenele date de dealerii din alte tari?
Am gasit pe acest forum :
http://www.kia-forums.com/kia-ceed-foru ... there.html

un englez zicea ca livrarea se face cam in 3 saptamani, timp in care i se da un Ceed cu configuratie asemanatoare cu cea comandata sa o conduca pana vine propria-i masina.

Eu am zis - de' asa o fi la ei. La noi in Romania nu se poate asa ceva. Oricum daca s-au facut 600 de comenzi, nu va inchipuiti ca dau astia 600 de Cee'd uri de test :).

V-am dat linkul la forum sa vedeti cam ce cred si strainii despre masinutza. Pe mine asta m-a facut sa dau comanda. Acum astept.... :( Daca stiam dadeam comanda in UK sau Grecia sau Cipru - un dealer dadea intr-un timp senzor de parcare gratis :)

Lectura placuta !
Cee'd 1.6 CRDi LP Piston Grey BASE + optionale - km ~60.000

narcisus77
Auto:

Post by narcisus77 »

Asta ar fi unul dintre posturile de care ziceam :

http://www.kia-forums.com/kia-ceed-foru ... post184215

Couresy cars :) I love UK and beeing part of UE :)
Cee'd 1.6 CRDi LP Piston Grey BASE + optionale - km ~60.000

Jack
Auto:

Post by Jack »

o caracteristica a lor (a dealerilor) este sa te contacteze doar ca sa le faci plati, de restul informarilor cand are loc livrarea, poti sa uiti, poate sa treaca si doua luni ca nu se simt deloc
am pus comanda la inceputul lui mai si de atunci nimic, culmea tupeului si nesimtirii de o luna jumate se tot incarca si tot vine de parca o aduc din alaska trasa de reni (bineinteles ca masina trebuia achitata integral!)
oricum am pus opeceul pe ei sa vedem rezultatul.

doringvd
Moderator
Auto:

Post by doringvd »

singura vina a dealeru-lui e dusul cu presu..restul vine de la importator.
deci acolo trebuie batut fierul...
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"

Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316

ODO 75000km Image

--------------------------
FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
--------------------------

alyyt7
Auto:

Post by alyyt7 »

Doar ca sa fie mai clar ... a primit cineva macar seria din cei cu comanda in iunie pentru LX BEST?
Mersi.
KIA Cee'd 1.4 GSL LX BEST - Machine Silver

Jack
Auto:

Post by Jack »

vina, nevina un proces de productie poate avea deviatii dar pe ei nu ia obligat nimeni sa spuna bazaconii, mai mult, fiecare fabrica isi ia marja de sigurtanta la volumele solicitate, iar acum in ultima perioada sincer sa fiu sunt servit numai cu "bancuri", si dupa cum vad nu sunt singurul
un lucrul nu numai ca nu se stie dar nici nu se respecta in tarisoara asta, este ca eu, tu X si Y suntem clientii finali noi dam banutii, iar stimatii furnizori cred ca tot cei de la contabilitate le platesc salariile, ei bine ... NU! noi le platim salariile iar daca nu isi fac treaba cum trebuie, eu sunt de parere ca trebuie penalizati, fireste in limita legii
cred ca a sosit momentul sa devenim si noi o tara normala

cave
Auto:

Post by cave »

Eu nu, am comanda in prima parte a lui iunie....

ppcrst
Auto:

viitor posesor Cee'd best oil blue

Post by ppcrst »

Buna ziua
Sunt nou in acest forum;dar sistemul comenzilor date (asa cum mi-a explicat dealerul meu);este:
comenzile indiferent de data avansului sunt centralizate si trimise in Zilina pe 25 ale fiecarei luni,ulterior vin seriie de sasiu(nu luna urmatoare ,ci peste doua luni);din momentul aparitiei seriei de sasiu -plata integrala- si 21 zile transport si livrare.
Cei care aveti comenzi iunie(06),seriile vor veni la sf.acestei luni(08) din motiv ca fabrica a avut REMONT
Pt.ceilalti sistemul va reveni la normal
Bafta pt.toata lumea

PS
Multumesc dealerului de la care am comandat;fata de cele citite pe acest forum,explicatiile au fost clare si la obiect

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Ce e ala Remont?
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

florin001
Auto:

Post by florin001 »

Ma uit peste acest forum si ma apuca groaza cat dureaza livrarea, eu am fost azi la dealerul de pe Bdul Cantemir si mi-a spus ca daca fac comanda zilele astea imi livreaza masina in decembrie. Asa ceva mi se pare absolut INCREDIBIL,

GOvidiu
Auto:

Post by GOvidiu »

Asta este.
La masinile de firma livrarea dureaza foarte mult.
Ia vezi cat a asteptat Becali dupa Maybach sau Columbeanu dupa Rolls Royce Phantom
Kia Cee'd 1,4 base+ Piston grey
Dauna totala 2010

buggyba
Concret
Auto:

Post by buggyba »

florin001 wrote:....daca fac comanda zilele astea imi livreaza masina in decembrie. Asa ceva mi se pare absolut INCREDIBIL,
incredibil, dar toate sansele sa fie adevarat; adica nasol ca dureaza mult, dar macar stii de la inceput si nu-ti blochezi banii cu cateva luni inainte sa ai masina, nu-ti planifici concedii bazandu-te pe o masina care nu mai vine, nu-ti faci CASCO si RCA si platesti de pomana in timp ce masina face ture Pitesti-Slovacia...mai vrei?
dupa mine, sa nush mai ia nene nimeni cee'd, fara suparare, dar daca ai vedea peste tot numai papusele blonde cu sanii mari si cracii lungi ti se ia si de alea (sau eventual iti cauti o bruneta :D )
Black Beauty 1,4 Base cu ESP, cheie briceag, cotiera, scaune reglabile pe h si incalzite, PH 60 BGD

Post Reply

Return to “Generalităţi”