Sigla (badge) KIA furata
Sigla (badge) KIA furata
Mi s-a furat in parcare sigla fata (cea de pe grila). aveti idee pe unde gasesc si cam cit costa? Daca-l depistez pe fraier cred ca-i rup degetele!
Re: sigla (badge) KIA furata
Sigur n-a cazut pe undeva?
Ma mir sa fure cineva sigla de Kia.
Poate vreun copil care vrea sa le colectioneze
Recunosc ca in copilarie, acum vreo 13-14 ani impreuna cu un prieten faceam colectie de semne de reble intalnite in cale (Fiat, Alfa Romeo, Ford, Dacia
)
Oricum, de gasit gasesti la dealerii Kia..dar decat sa iei o sigla noua parerea mea e ca mai bine iei o grila XR.
Ma mir sa fure cineva sigla de Kia.
Poate vreun copil care vrea sa le colectioneze

Recunosc ca in copilarie, acum vreo 13-14 ani impreuna cu un prieten faceam colectie de semne de reble intalnite in cale (Fiat, Alfa Romeo, Ford, Dacia

Oricum, de gasit gasesti la dealerii Kia..dar decat sa iei o sigla noua parerea mea e ca mai bine iei o grila XR.
Kia Cee'd 1.4 best
man am eu o sigla de pe grila de xR. Se potriveste ? daca da... o caut p`acasa si ti`o dau...
dak nu am grila intreaga....dar pe asta o vand
astept raspuns sau pm
dak nu am grila intreaga....dar pe asta o vand

astept raspuns sau pm
I`m just a toy so ...don`t play with me !
Poate te ajuta careva care a schimbat grila fata si nu a mai momntat si sigla.
sa nu pui una de Mercedes

sa nu pui una de Mercedes

KIA CEED 1,4 Best-2008, kompass blue. ODO +170.000 Km
GPL Tomasetto
GPL Tomasetto
Se gasesc dar te costa vreo 300-400RON, la sorento cam asa e 

Damn... Eu am patit acum un an si cateva luni aveam masina de 2 saptamni si de craciun s-au gandit baietii sa ma lasa fara sigla kia de pe spate ( au zgariat putin si haionul ) dar la cateva saptamani am gasit o sigla la un "drogat".
Asa ca shit happens...
Asa ca shit happens...
Kia Cee'd 1.6 CRDI LP BASE Machine Silver
Kia Cee'd 1.6 CRDI HP Base Black Pearl ( ESP, jante aliaj, reglare pe inaltime a scaunului, tetiere active, suport lombar, Proiectoare ceata, cheie pliabila, volan si schimbator in piele )

Kia Cee'd 1.6 CRDI HP Base Black Pearl ( ESP, jante aliaj, reglare pe inaltime a scaunului, tetiere active, suport lombar, Proiectoare ceata, cheie pliabila, volan si schimbator in piele )

@Jucarieee: mersi de oferta, daca sigla e ca cea de mai de jos atunci nu se potriveste:

@bumblebee: n-a picat, a fost data jos: se vede dupa urme cum a bagat ceva sub ea si a fortat-o, i-a rupt si piciorusele.

@bumblebee: n-a picat, a fost data jos: se vede dupa urme cum a bagat ceva sub ea si a fortat-o, i-a rupt si piciorusele.
@kaspersky o poti face si pe asta sa se potriveasca foarte frumos in locul celei de pe grila originala, bineintes trebuie sa tai tot plasticul de pe lateral, finisezi putin si nici n-o sa zici ca nu-i de acolo, in plus prinderile sunt identice, deci o si poti prinde in suruburi 

Kia Cee'd 1.4 GSL Abyss Blue, Best + Opt
BV 77 MKP
ODO 71.000 KM
BV 77 MKP
ODO 71.000 KM
mda, am gasit sigla: 60RON+TVA la un magazin din bucuresti, 80RON+TVA la service-ul din TM
KIA Ceed SW 1.6 - 01.08.2008