Gradatii indicator combustibil..
Re: Gradatii indicator combustibil..
morala e : nu lasati acul sa ajunga la zero ca nu se stie ...
sw 1.4 Best MSilver
- Bonzai2
- Master Of Puppets
- Auto: Mazda Cx5
@Dony revervorul are mai mult de 53 l.Mai sunt si conductele unde mai intra benzina.Eu am bagat 58 l si nu era gol ca ajunsesem la benzinarie.
Mazda Cx5 2.2 D AWD 175 CP Revolution - Red Soul
Ex : Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti
- Bonzai2
- Master Of Puppets
- Auto: Mazda Cx5
@cmg_george refuz inca sa cred ca toate benzinariile de la care am bagat sunt masluite.Am bagat din diferite orase,diferite statii,diferite firme, si de 99 si de 95 .
Mazda Cx5 2.2 D AWD 175 CP Revolution - Red Soul
va spune baiatu....ma dau si io destept...din momentul in care nu mai arata CB-ul faci fara probleme 50 de km fie ca te dai fie ca nu te dai la ea....am testat
dar sfatul meu este sa nu apuce sa se aprinda beculetul de benzina pt ca suprasolicitati pompa de benzina si e posibil sa cedeze dupa ceva timp...
dar sfatul meu este sa nu apuce sa se aprinda beculetul de benzina pt ca suprasolicitati pompa de benzina si e posibil sa cedeze dupa ceva timp...
I`m just a toy so ...don`t play with me !
-
- Auto:
Nu prea cred..
Pe zero ii cam cum Zice Dony ..5-8 litri..
Intotdeauna cind am avut indicatorul de _____km si becu aprins... nici stind in cap nu au intrat mai mult de 40-45L.. Si nu pot acuza pompele pentru asta...
Pe zero ii cam cum Zice Dony ..5-8 litri..
Intotdeauna cind am avut indicatorul de _____km si becu aprins... nici stind in cap nu au intrat mai mult de 40-45L.. Si nu pot acuza pompele pentru asta...
Kia Sportage TGDI Style 1.6 - New Infrared
@tomcat1974
da ai dreptate...si mie dupa ce mi s-a aprins beculetul si am mai facut ceva km....nu am mai reusit sa bag mai mult de 42-45 l de benzina...
da ai dreptate...si mie dupa ce mi s-a aprins beculetul si am mai facut ceva km....nu am mai reusit sa bag mai mult de 42-45 l de benzina...
I`m just a toy so ...don`t play with me !
„Blînde salutari!â€
Eu am â€intins†mai mult rezervorul. Astfel ca dupa ce CB arata „_ _ _ _†am mai mers 80 si ceva de km. E adevarat am condus regulamentar È™i fara AC sau radio deschise dar... m-a dus pana la pompa! Daca respecti un regim mai „linistitâ€, in conditiile de mai sus, cred ca faci 80-90 km.
PS:
@Joko& ida01: stiti ceva de pompa de benzina, daca „sufera†sau se uzeaza prematur din cauza combustibilului putin ramas in rezervor ?
oops! cam off-topic!
Eu am â€intins†mai mult rezervorul. Astfel ca dupa ce CB arata „_ _ _ _†am mai mers 80 si ceva de km. E adevarat am condus regulamentar È™i fara AC sau radio deschise dar... m-a dus pana la pompa! Daca respecti un regim mai „linistitâ€, in conditiile de mai sus, cred ca faci 80-90 km.
PS:
@Joko& ida01: stiti ceva de pompa de benzina, daca „sufera†sau se uzeaza prematur din cauza combustibilului putin ramas in rezervor ?
oops! cam off-topic!

Cee`d SW, 1.4 GSL, Black Pearl,
GPL
ODO: 155 000 (90 000 benzina)
GPL
ODO: 155 000 (90 000 benzina)
Eu am mers constant cu becul aprins inca 50-60 km si cu dat in ea, si cu radio .. deci se poate.
Ce-i drept cam cu emotii

Ce-i drept cam cu emotii

A fost Pro'ceed CRDI 115 HP
nu stiu de unde baga unii 55 de litrii, eu merg ceva cand mi se parinde becul (adica mi se parinde cand plec de la munca, ma duc acasa, ma duc a doua zi la munca si apoi alimentez, aka 15 km bucuresti trafic, aca 1.5 litrii) Mereu mi-a aratat pompa intre 45.5 si 47
Pro Ceed, Silver 1.4 Classic + Jante, volan /schimbator piele, cheie pliabila