Probabil e vorba de lista cu ordinea in care sosesc masinile in tara ... cele 11 tir'uri. Insa data livrarii nu se stie incakri wrote:si eu astept masina de 90 zile.....am vb acum cu dealerul din cta si mi-a zis ca a aparut o lista cu ordinea in care trebuie sa soseasca masinile....stie careva ceva???
Lista asteptare masina -2007-
-
- 3/E
- Auto:
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
mey dar tare nerabdatori mai suntem.. ce sa zicem de cei care au comandat Q7? Acum au productie numai pentru comenzile din RO pana in 2009 exclusiv (daca faci comanda te onoreaza prin februarie 2009) .Si noi ne plangem pentru 2-3 luniì? rabdare shi tutun
Kia cee'd 1,4 GSL Best - Abyss Blue superba
DJ >47k. km - 8 % _ 80% trafic de Bucuresti
Jurnal de bord
Un ingeras - si poze cu ea

DJ >47k. km - 8 % _ 80% trafic de Bucuresti
Jurnal de bord
Un ingeras - si poze cu ea
-
- 3/E
- Auto:
Eu mi-am luat concediul in functie de data estimata(max.60 zile lucratoare) de venire a masinii.Daca pana la data la care se implinesc zilele trecute in precontract,nu am nici un semn de la dealer cred ca imi voi petrece o mare parte a concediului in fata sediului lor "indrumand clentii doritori de C'eed" .
Cee'd 1,4 LX Best Pewter Beige
CL-19-RIP
CL-19-RIP
-
- Auto:
comanda
Va salut!
saptamana trecuta mi-am comandat si eu o Kia c'eed Best.
teoretic mi-au spus ca vine in septembrie - avand in vedere ca e versiunea de baza, fara niciun optional.
am mai incercat sa-i pun cate ceva pe ea, dar daca vroiam numai cheie-briceag ma "amenintau" cu o asteptare de 65 d zile lucratoare.
sper sa vina macar in prima parte a lunii.
culoarea e Abyss Blue - chiar ieri am vazut una pe Unirii si arata fff bine.
teoretic mi-au spus ca vine in septembrie - avand in vedere ca e versiunea de baza, fara niciun optional.
am mai incercat sa-i pun cate ceva pe ea, dar daca vroiam numai cheie-briceag ma "amenintau" cu o asteptare de 65 d zile lucratoare.
culoarea e Abyss Blue - chiar ieri am vazut una pe Unirii si arata fff bine.
Re: comanda
[quote="caesar2"]Va salut!
Ma bucur pt tine ca esti foarte optimist.Sau in continuare dealerii sunt foarte mincinosi.
Eu am comandat la fel ca si tine varianta de baza si nu vad nici o diferenta intre mine si altii care au comandat-o ceva mai dotata.
Ma bucur pt tine ca esti foarte optimist.Sau in continuare dealerii sunt foarte mincinosi.
Eu am comandat la fel ca si tine varianta de baza si nu vad nici o diferenta intre mine si altii care au comandat-o ceva mai dotata.
Cee'd 1,4 LX Best Pewter Beige
CL-19-RIP
CL-19-RIP
sper sa nu ai dreptate 
trebuie sa recunosc, cand am intrebat de data de livrare, dealerul a ezitat (ceva mai mult) sa-mi ofere o anumita data, insa mi-a spus ca cel mai probabil vine in septembrie. acum sa speram ca vine. de aceea nici nu am pus vreun optional, doar doar vine mai repede.
acum sincer imi cam pare rau dar asta e
explicatia pentru intarzieri (oferita de salesman) a fost ca datorita caniculei camioanele pline de c'eeduri nu au putut circula

trebuie sa recunosc, cand am intrebat de data de livrare, dealerul a ezitat (ceva mai mult) sa-mi ofere o anumita data, insa mi-a spus ca cel mai probabil vine in septembrie. acum sa speram ca vine. de aceea nici nu am pus vreun optional, doar doar vine mai repede.
acum sincer imi cam pare rau dar asta e
explicatia pentru intarzieri (oferita de salesman) a fost ca datorita caniculei camioanele pline de c'eeduri nu au putut circula
povesti....pe langa ce iti spun ei tu sa mai pui o luna jumate cel putin...eu de cand am primit seria pana am vazut masina am asteptat o luna jumate...deci recomandarea mea e rabdare si tutun...si povestea cu masini fara optionale nu tine..eu am comandat fara optiuni si am primit una cu...asa ca sunt doar povesti...secretul ca sa vina masina mai repede e sa nu le dai banii decat atunci cand vezi masina...altfel e totul numai poveste...ideea e sa nu virezi tot inainte...si sa nu platesti diferenta nici in momentul in care vine seria doar dak iti dau hartiutza scrisa cu termen de livrare sigur...si vezi sa iti pui si tu clauze dak nu aduk masina la timp...altfel o sa auzi minciuni pentru 10 ani de acum incolo..
kia ceed lx 1,4, piston grey, OT-02-XTS