Lista asteptare masina -2007-
Re: Intarzieri....
Eu sunt de acord cu mihaiaugustin.Trebuie sa facem ceva,altfel nu ne mai numim clienti care asteapta un produs in schimbul unei plati.Devenim cersetori la mila dealer-ului care iti va da produsul cand crede el.mihaiaugustin wrote:Eu propun sa facem o adresa, un mail catre Zilina si catre KIA Korea. Sa-i informam despre cum stau lucrurile la noi cu importatorul si poate ne lamuresc ei care este termenul adevarat de livrare a unei masina dupa ce faci o camanda si platesti un avans. Nu se specifica nici o data de livrare in contract, si nu e posibil, la toti ceilalti importatori lucrurile stau mult mai bine, mult mai organizati, isi cunosc stocurile si datele de livrare. Nu au un grafic cu livrarile, e o aiureala totala. Nici nu vreau sa ma gandesc daca apare o problema sa ai nevoie de o piesa de schimb cate luni mai astepti. Asa ceva nu e posibil sa fim dusi cu presul de la o luna la alta. Cineva trebuie sa-l traga de urechi pe MIT Motors. Cine este de acord sa facem un mail catre Zilina si Korea ?
- apachioara
- nicicum
- Auto:
the power of surprise (TM)... e o comunicare de invidiat intre dealeri si importator.. ceva de genul orbul cu mutul.
Tot ce pot sa-ti spune ca.. sapt viitoare (da, da... faimoasa saptamana viitoare) o sa primesc un apel magic de la dealer... pt. a-mi spune... ce?
sau poate ca nu... this is The power of surprise (TM).. indeed!
asteptare usoara...

Tot ce pot sa-ti spune ca.. sapt viitoare (da, da... faimoasa saptamana viitoare) o sa primesc un apel magic de la dealer... pt. a-mi spune... ce?
sau poate ca nu... this is The power of surprise (TM).. indeed!

asteptare usoara...
masini comandate in mai si care nu au ajuns la proprietar
twiny, as fi si eu curios la ce dealer din bucuresti ai comandat masina (data am vazut ca e 30 mai), eu am dat comanda pe 25 mai si pot spune ca am facut 1000 de presiuni si dealer-ul nu m-a contactat inca sa ridic masina, a ta era cumva in celebru transport de nu stiu cite camioane care trebuiau sa ajunga pe 24 august la pitesti?..oricum sa o stapinesti sanatos si sute de mii de km. fara probleme....salutare
-
- 3/E
- Auto:
@kri ... chiar nu cred ca exista o asemenea lista. Cand a fost livrata masina lu frati'miu ... transportul a sosit la 4 dimineatza si dealer'ul nu fusese anuntat
Cat despre data plasarii comenzii ... se pare ca nu are nici o legatura faptul ca unele au fost pe 10 si altele pe 30. Totul e de noroc ... desi n'ar trebui sa fie asta situatia
LE: acum mi'a picat fisa ca e vb de lista cu masinile de mai intarziate
Cat despre data plasarii comenzii ... se pare ca nu are nici o legatura faptul ca unele au fost pe 10 si altele pe 30. Totul e de noroc ... desi n'ar trebui sa fie asta situatia
LE: acum mi'a picat fisa ca e vb de lista cu masinile de mai intarziate

Last edited by andrei0241 on 24 Aug 2007, 18:17, edited 1 time in total.
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
a mea a aparut azi. Comanda 29 mai, serie 17 iulieparca, achitata integral de 3 saptamani si in sfarsit ridicata azi. Sper sa nu mai dureze mult nici la voi. Masina merita si o sa va mai scada putin din nervi. La mine a functionat cat de cat asta:)
Kia Cee'd B-01-PWS, Abyss Blue 1.4 Base+ceva dotari[/b][/color]