Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
luci
Auto:

Post by luci »

pt mihaiaugustin:eu sunt de acord sa facem o scrisoare ca la dl CHITARU i-am trimis un mail alaltaieri si nu am primit nici un raspuns si nici ni cred ca o sa primesc.
kiaceed 1,4base black pearl frumoasa foc

luci
Auto:

Post by luci »

felicitari si sa nu uiti de noi astia "in asteptare",sa vii cu informatii.

pompilius
Auto:

Re: Intarzieri....

Post by pompilius »

mihaiaugustin wrote:Eu propun sa facem o adresa, un mail catre Zilina si catre KIA Korea. Sa-i informam despre cum stau lucrurile la noi cu importatorul si poate ne lamuresc ei care este termenul adevarat de livrare a unei masina dupa ce faci o camanda si platesti un avans. Nu se specifica nici o data de livrare in contract, si nu e posibil, la toti ceilalti importatori lucrurile stau mult mai bine, mult mai organizati, isi cunosc stocurile si datele de livrare. Nu au un grafic cu livrarile, e o aiureala totala. Nici nu vreau sa ma gandesc daca apare o problema sa ai nevoie de o piesa de schimb cate luni mai astepti. Asa ceva nu e posibil sa fim dusi cu presul de la o luna la alta. Cineva trebuie sa-l traga de urechi pe MIT Motors. Cine este de acord sa facem un mail catre Zilina si Korea ?
Eu sunt de acord cu mihaiaugustin.Trebuie sa facem ceva,altfel nu ne mai numim clienti care asteapta un produs in schimbul unei plati.Devenim cersetori la mila dealer-ului care iti va da produsul cand crede el.

kri
Auto:

Post by kri »

si eu astept masina de 90 zile.....am vb acum cu dealerul din cta si mi-a zis ca a aparut o lista cu ordinea in care trebuie sa soseasca masinile....stie careva ceva???

Madalina
Auto:

Post by Madalina »

PIERDERE DE VREME SI CU KIA MOTORS Coreea trimis eu mail de 2 saptamani si primit raspuns............
asa cum am primit si masina

....vorba aia ......poate saptamana viitoare
1.4 gsl LX MT cee'd pewter beige.........mandru proprietar

kri
Auto:

Post by kri »

stie careva de-o lista cu ordinea sosirii masinilor??

luci
Auto:

Post by luci »

pt apachioara:ce vesti mai ai de la dealarul din Cluj?ceva noutati?

apachioara
nicicum
Auto:

Post by apachioara »

the power of surprise (TM)... e o comunicare de invidiat intre dealeri si importator.. ceva de genul orbul cu mutul. :lol:
Tot ce pot sa-ti spune ca.. sapt viitoare (da, da... faimoasa saptamana viitoare) o sa primesc un apel magic de la dealer... pt. a-mi spune... ce?
sau poate ca nu... this is The power of surprise (TM).. indeed! :twisted:

asteptare usoara...
cee'd 1.4gsl Ltd. Ed. Pewter Beige CJ-56-GUG
http://picasaweb.google.com/apachioara2/CeedU

bau_2007
Auto:

masini comandate in mai si care nu au ajuns la proprietar

Post by bau_2007 »

twiny, as fi si eu curios la ce dealer din bucuresti ai comandat masina (data am vazut ca e 30 mai), eu am dat comanda pe 25 mai si pot spune ca am facut 1000 de presiuni si dealer-ul nu m-a contactat inca sa ridic masina, a ta era cumva in celebru transport de nu stiu cite camioane care trebuiau sa ajunga pe 24 august la pitesti?..oricum sa o stapinesti sanatos si sute de mii de km. fara probleme....salutare

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

@kri ... chiar nu cred ca exista o asemenea lista. Cand a fost livrata masina lu frati'miu ... transportul a sosit la 4 dimineatza si dealer'ul nu fusese anuntat

Cat despre data plasarii comenzii ... se pare ca nu are nici o legatura faptul ca unele au fost pe 10 si altele pe 30. Totul e de noroc ... desi n'ar trebui sa fie asta situatia

LE: acum mi'a picat fisa ca e vb de lista cu masinile de mai intarziate :)
Last edited by andrei0241 on 24 Aug 2007, 18:17, edited 1 time in total.
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

adianghel
Auto:

Post by adianghel »

Azi mi-a venit mashinutza. Acum o ora am luat-o de la dealer. Poze si impresii...incepand de luni :). Va doresc tutuoror de aici sa primiti cat mai curand vesti bune. Mashinutza chiar merita.
Kia Cee'd B-01-PWS, Abyss Blue 1.4 Base+ceva dotari[/b][/color]

adianghel
Auto:

Post by adianghel »

a mea a aparut azi. Comanda 29 mai, serie 17 iulieparca, achitata integral de 3 saptamani si in sfarsit ridicata azi. Sper sa nu mai dureze mult nici la voi. Masina merita si o sa va mai scada putin din nervi. La mine a functionat cat de cat asta:)

adianghel
Auto:

Post by adianghel »

Azi parasesc si eu aceasta lista. Mashinutza livrata acum o ora, mi-a mai trecut din nervi cand am pus piciorul in ea. Revin zilele urmatoare cu impresii si poze. Va doresc iesire de pe aceasta lista cat mai repede.

Gerula
taraboste
Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007

Post by Gerula »

Felicitari in acest caz, sa te bucuri de ea si pentru ca asa e normal, schimba semnatura si esti invitat la "Jurnal de bord".
La multi km. fara probleme!
Mos Gerula

Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar

kri
Auto:

Post by kri »

felicitari....s-o stapanesti sanatos....ai reusit sa scoti ceva de la ei.....bonus??,...ptr intarziere

Post Reply

Return to “Generalităţi”