Pret revizii....
Re: Pret revizii....
O revizie ar trebui sa dureze o ora-o ora si un pic.
O revizie nu inseamna numai schimbat de filtre si ulei.
Mai trebuie sa verifice suspensii, directie, etc.
La mine a durat o ora si 10 minute, au verificat-o pe computer, garnituri, frane, directie, etc
O revizie nu inseamna numai schimbat de filtre si ulei.
Mai trebuie sa verifice suspensii, directie, etc.
La mine a durat o ora si 10 minute, au verificat-o pe computer, garnituri, frane, directie, etc
Kia Cee'd 1.4 best
La mine nu au verificat mai nimic... Decat au tras un pic de roti..fara computer, fara nimic. Doar reglat faruri...Tu unde ai facut revizia?
1.4 Best, Black Pearl + cheie briceag si piele aftermarket
Mda se pare ca inca suntem tratati in functie de cine "te ia in primire"... si daca are chef sau nu sa faca tot ce trebuie...Asta e profesionalismul romanesc, nu ma mai surprinde nimic.
1.4 Best, Black Pearl + cheie briceag si piele aftermarket
Intrebare:
In manual scrie ca la 15.000 / an se va face prima revizie.
Dealerul de la MIT mi-a spus tot la fel, insa am observat ca in carticica cu garantie pentru revizie are alt grafic pentru benzina, adica 10.000 / an.
Masina este cumparata din 20 Mai 2008. Stie cineva daca va fi vreo problema la revizie? Pierdere de garantie sau altceva?
Multumesc anticipat si o zi buna.
In manual scrie ca la 15.000 / an se va face prima revizie.
Dealerul de la MIT mi-a spus tot la fel, insa am observat ca in carticica cu garantie pentru revizie are alt grafic pentru benzina, adica 10.000 / an.
Masina este cumparata din 20 Mai 2008. Stie cineva daca va fi vreo problema la revizie? Pierdere de garantie sau altceva?
Multumesc anticipat si o zi buna.
Nu cumva sunt trecute 10.000 de mile?
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Akbhar wrote:Nu cumva sunt trecute 10.000 de mile?
Salut,
Nu, nu sunt 10.000 mile, la asta m-am gandit si eu sunt kilometi. Sunt curios daca acelas grafic apare la toti.
20.05.2008
Kia Ceed 1.4 GSL - 109 CP
SALUT!
Nu am citit forumul...insa vreau sa va intreb si sa'mi raspundeti scurt si la obiect... eu am masina din semnatura...la cati km trebuie facuta prima revizie(pana la urma)..la 15k sau 20k? knd am luat'o mi s'a spus k la 20k...insa la intalnirea nationala de la Bran...am auzit ca se recomnda la 15...eu ce fac?!
multumesc anticipat
Nu am citit forumul...insa vreau sa va intreb si sa'mi raspundeti scurt si la obiect... eu am masina din semnatura...la cati km trebuie facuta prima revizie(pana la urma)..la 15k sau 20k? knd am luat'o mi s'a spus k la 20k...insa la intalnirea nationala de la Bran...am auzit ca se recomnda la 15...eu ce fac?!
multumesc anticipat
Kia ceed 1.6 Hp Classic, Mars Red, transmisie automata, geamuri fumurii, scaun sofer si pasager cu incalzire, scaun pasager reglabil pe inaltime,oglinzi cu reglaje si pliere electronica, RDS radio 6 CDC + MP3, cheie 3 butoane, pilot automat + comenzi pilot automat pe volan, climatronic, pachet sport. Ridicata pe 18.09.2008
ODO: 14.000 + km
Te uiti in manual si vezi ce scrie. Presupun ca tot 20.000km sau un an, ca la restul masinilor.
PARANOIA poti atasa pagina respectiva din manual scanata?
-
- F.B.I
- Auto:
Hopa....descopar ceva nou...cum adika reviziile se fac din 20.000 in 20.000 km???
eu stiam ca la 15.000 se face revizia!
Esti sigur ca la 20.000???
eu stiam ca la 15.000 se face revizia!
Esti sigur ca la 20.000???
15000 - benzina sau un an
20 000 diesel sau un an
20 000 diesel sau un an
cee'd 1.4 base, oil blue, proiectoare, cotiera, cheie 2 butoane
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
bogdan-alin: GABONTZ are diesel, tu ai benzina.
Cum a zis si arka.

Salut,Akbhar wrote:Te uiti in manual si vezi ce scrie. Presupun ca tot 20.000km sau un an, ca la restul masinilor.
In manual scrie 15.000km in cartea de garantie am un grafic in 10.000km in 10.000km sau / 1an
20.05.2008
Asa stiam si eu.arka wrote:15000 - benzina sau un an
20 000 diesel sau un an
Multumesc.
20.05.2008
multumesc pentru raspunsuri...insa pt linistea mea...o sa sun la un service sa vad ce'mi zic cei de acolo...n'as vrea sa pierd garatia...nu'i nimeni pe aici din cei care au fost la Bran? Cei de acolo parca asa ziceau...sau n'am inteles eu bine...
?
Drumuri bune!

Drumuri bune!
Kia ceed 1.6 Hp Classic, Mars Red, transmisie automata, geamuri fumurii, scaun sofer si pasager cu incalzire, scaun pasager reglabil pe inaltime,oglinzi cu reglaje si pliere electronica, RDS radio 6 CDC + MP3, cheie 3 butoane, pilot automat + comenzi pilot automat pe volan, climatronic, pachet sport. Ridicata pe 18.09.2008