la cati km se schimba filtrul de motorina?
la cati km se schimba filtrul de motorina?
Am fost in Constanta la raver service si pt revizia de 20.000 km au spus ca se schimba filtru de motorina. In total vreo 750 ron. Astia cam exagereaza . Dupa ei cred ca trebuie sa schimbi tot motorul la fiecare revizie. Voi ca stiti se schimba sau nu filtrul de motorina la 20.000 km ? \Nu de alta dar costa 230 ron. Si daca e vb sa fie schimbat la fiecare revizie e cam furt pe fata. Ce informatii oficiale aveti pe aceasta tema?
KIA CEED 1.6 CRDI HP BEST NEAGRA, DAUNA TOTALA, CEED 1.4 CITY NOUA MACHINE SILVER TINUTA 3 SAPTAMANI SI SCHIMBATA CU CEED 1.6 CRDI BEST KOMPAS BLUE. DIESELUL E DIESEL ORICE S-AR ZICE.
Conform manualului de intretinere la pagina 7-11, cartusul filtrului de motorina (scris gresit 'Cartus de filtru de ulei') se inlocuieste la 30.000km. Se recomanda inocuirea sa la revizie ca sa eviti o vizita suplimentara in service.
Daca nu vrei sa il schimbi le spui ca mai vii o data la 30.000km si gata.
Daca nu vrei sa il schimbi le spui ca mai vii o data la 30.000km si gata.
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Assumption is the mother of all fuckups
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Re: la cati km se schimba filtrul de motorina?
inginerul wrote:Am fost in Constanta la raver service si pt revizia de 20.000 km au spus ca se schimba filtru de motorina. In total vreo 750 ron. Astia cam exagereaza . Dupa ei cred ca trebuie sa schimbi tot motorul la fiecare revizie. Voi ca stiti se schimba sau nu filtrul de motorina la 20.000 km ? \Nu de alta dar costa 230 ron. Si daca e vb sa fie schimbat la fiecare revizie e cam furt pe fata. Ce informatii oficiale aveti pe aceasta tema?
Salut, ca sa scapi de grija asta faci reviziile la 15.000km, si asa vei schimba filtrul de motorina o revizie da, una nu si este si mai bine pentru masina , revizia este recomandata la 15.000 pentru drumurile noastre !!!