Stergatoare cee'd
-
- 3/E
- Auto:

Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km
--------------------------
FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km

FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
Se poate sa ne spui si noua codurile? Ca nu se stie, Doamne fereste....boglaw wrote:se poate si mai bine, astia de la BOSCH le dau cu vreo 90 roni daca le dai codul produsului (acuma-l stiu) , fara cod sunt complet pierduti fiindca cee'du nu apare inca in catalogul lor vara-toamna
PS: Poate ar trebui facut un topic separat in care sa fie specificate codurile consumabilelor/pieselor de schimb (originale sau OEM) pentru a usura identificarea lor.
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Assumption is the mother of all fuckups
-
- 3/E
- Auto:
-
- 3/E
- Auto:
catalin ... ca tot le stii tu pe toate ... unde trebuia omu sa intrebe de dimensiunile stergatoarelor? Nu s'a plans ca i le'a furat, ci doar a zis de ce nu le mai are
Stergatoarele sunt si ele o componenta a masinii.
Cat despre importator, se uita p'aici ... la fel si dealerii, dar ... fara vreun efect.
Cat despre Kia Koreea ... evident, chiar aveau anunt ca angajeaza vorbitor de limba romana pentru a citi pe acest forum
Stergatoarele sunt si ele o componenta a masinii.
Cat despre importator, se uita p'aici ... la fel si dealerii, dar ... fara vreun efect.
Cat despre Kia Koreea ... evident, chiar aveau anunt ca angajeaza vorbitor de limba romana pentru a citi pe acest forum

Ford - Fiesta - 1.4 tdci
-
- 3/E
- Auto:
sorry sa aud chestia asta, dar din pacate eu va sfatuiesc pe toti sa va scoateti stergatoarele noaptea fiindca se pare ca-s tare atractive pt shparlitori (sunt de ultima generatie). mie nu mi l-au furat si pe cel de pe spate asa ca nu am nici o informatie despre el. sunt convins ca se potriveste cu ceva dar trebuie sa faci sapaturi. pt cele de p fatza iti recomand sa te duci ori la un dealer bosch si sa-i dai codurile (probabil k vei astepta pe comanda) sau mai rapid te duci la porche si le cumperi in 5 minute si bei si o cafea buna (eventual iti iei o sapca)
Kia Cee'd GSL 1.4, b-67-VVI, 2008, ~110.000 km