fir audio suplimentar
1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
puii mei..vreu un subwoofer care sa si functioneze ca subwoofer...nu doar sa fie asa acolo de umplutura..
cum zicea si indie...poti schimba difuzoarele stock...dar ideea de a le avea pe usi nu prea ma incanta
un subwoofer activ bun e 4-500 de lei...problema e sa il poti monta.
cum zicea si indie...poti schimba difuzoarele stock...dar ideea de a le avea pe usi nu prea ma incanta
un subwoofer activ bun e 4-500 de lei...problema e sa il poti monta.
Ex: Ceed 1.4 Best, Kompass Blue
Ex: Subaru Impreza 2.0S, Pearl White
Now: Subaru Impreza WRX STI 2.5T, Rally Blue & Ceed 1.4 City
corect....dar pt o masina in garantie ..mai greu de realizat asta...la ce scoruri ne invart pe sub nas service urile kia pt manopere..mai bine nu
pt mine sub. activ ar fi cam singura solutie.
pt mine sub. activ ar fi cam singura solutie.
Neavand iesire speciala de subwoofer o sa se auda cam asa http://www.youtube.com/watch?v=4DXmXTXtsRE.
Daca iti place cum se aude este problema ta.
Mie unul nu imi place.
Daca iti place cum se aude este problema ta.
Mie unul nu imi place.
Kia Cee'd 1,4 base+ Piston grey
Dauna totala 2010
Dauna totala 2010
Ai fost tu cu urechea langa ea si nu ti-a placut cum suna?
Te intreb pentru ca e normal sa se auda asa pe filmulet fiind inregistrat cu un mobil/camera foto cu microfon de 2 bani.
Mie oricum nu imi place subwooferul, imi vine sa vomit cand aud unul. Urasc bubuiala.
Prefer 6 boxe de calitate montate bine, cu usi rigidizate si antifonate plus un head unit bun.
Oricum asta te duce la 30 de milioane de lei.
Te intreb pentru ca e normal sa se auda asa pe filmulet fiind inregistrat cu un mobil/camera foto cu microfon de 2 bani.
Mie oricum nu imi place subwooferul, imi vine sa vomit cand aud unul. Urasc bubuiala.
Prefer 6 boxe de calitate montate bine, cu usi rigidizate si antifonate plus un head unit bun.
Oricum asta te duce la 30 de milioane de lei.
nu cred ca imi mai pun subwoofer...cel putin nu acum...poate mai tarziu pentru ca se aude excelent instalatia de sunt.
nu bassul ar fi problema sa zic asa...niste inalte ar mai trebui
nu bassul ar fi problema sa zic asa...niste inalte ar mai trebui

eh..poate sunt eu prea exigent
in casa mereu am avut instalatii audio destul de performante si imi place sa ascult muzica si cu bass si cu inalte "forjat" ca sa zic asa...imi place muzica house (generalizez aici) si asta se asculta tare
e o manie de a mea..sunetul..
pana la urma e o masina...
in casa mereu am avut instalatii audio destul de performante si imi place sa ascult muzica si cu bass si cu inalte "forjat" ca sa zic asa...imi place muzica house (generalizez aici) si asta se asculta tare

e o manie de a mea..sunetul..
pana la urma e o masina...
-
- Moderator
- Auto:
Sal,
Eu am pus subwoofer acu' ceva timp in urma (am mentionat la JdB), dar nu am vazut acest topic pana acum...
Oricum, din ca am vazut eu, HU nu are iesire de subwoofer deci a trebuit procedat altfel, si anume cu un adaptor High-Low (ceva in genul). Semnalul se ia de la ambele portiere spate pentru stereo. Chestia e ca momentan al meu nu functioneaza (cred ca statia e pe duca - intra in protect intruna cu toate ca tensiunea de intrare e cea corecta..).
Se merita?
In opinia mea, nu! Boxele actuale de pe Cee'd nu au destul range pt. un subwoofer. Dupa cum stiti pt. un sub, semnalul de joase care pleaca din HU trebuie sa fie zero. DAR acest semnal nu acopera doar joasele ci si o parte din mediile joase, iar boxele din Cee'd nu reproduc partea ramasa din mediile joase. DECI dupa instalarea unui sub veti ramane cu inalte, medii inalte, medii, si bass, mediile joase lipsind... normal ca nu e sesizabil pe orice melodie, si nu de oricine, dar personal nu suport lipsa unei intregi game acustice si sincer pana nu am bani de boxe noi nici nu-mi mai bat capul cu sub-ul.
Sper sa fi fost de ajutor
Eu am pus subwoofer acu' ceva timp in urma (am mentionat la JdB), dar nu am vazut acest topic pana acum...
Oricum, din ca am vazut eu, HU nu are iesire de subwoofer deci a trebuit procedat altfel, si anume cu un adaptor High-Low (ceva in genul). Semnalul se ia de la ambele portiere spate pentru stereo. Chestia e ca momentan al meu nu functioneaza (cred ca statia e pe duca - intra in protect intruna cu toate ca tensiunea de intrare e cea corecta..).
Se merita?
In opinia mea, nu! Boxele actuale de pe Cee'd nu au destul range pt. un subwoofer. Dupa cum stiti pt. un sub, semnalul de joase care pleaca din HU trebuie sa fie zero. DAR acest semnal nu acopera doar joasele ci si o parte din mediile joase, iar boxele din Cee'd nu reproduc partea ramasa din mediile joase. DECI dupa instalarea unui sub veti ramane cu inalte, medii inalte, medii, si bass, mediile joase lipsind... normal ca nu e sesizabil pe orice melodie, si nu de oricine, dar personal nu suport lipsa unei intregi game acustice si sincer pana nu am bani de boxe noi nici nu-mi mai bat capul cu sub-ul.
Sper sa fi fost de ajutor

adica ma sfatuiti sa nu incerc sa il pun? ma doare inima ca l-am avut pe fosta mea masina......si se auzea de murea lumea.....mi-a dezlipit luneta,etc
Fericitul detinator al unei KIA C'EED dakar yellow(alias motanul mustar)-1.4 - 109cp B-XX-YCR
aftermarket - statie + subwoofer
- pleoape + faruri negre....(originalele modificate)
aftermarket - statie + subwoofer
- pleoape + faruri negre....(originalele modificate)
da se poate monta sub si statie pe masina .. am fost eu acum cateva zile la service-ul lor si am vb cu sefu de service. A zis ca poate sa puna pe masina ce vreau eu ... inclusiv statie si sub , lcd-uri in tetiere si tot felu de prostii
). Costa 2 mil max manopera in functie de statie si sub cat de munca este la ele