maat 679 hf
-
dre_andrei
- Auto:
Schema de montaj nu cred ca difera mult. E cea de la sfarsitul cartuliei albastre cu instructiunile de folosire.
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Assumption is the mother of all fuckups
Excelent!
nici eu nu il aveam!
multumiri!
nici eu nu il aveam!
multumiri!
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
se schimba pe garantie. garanteaza subsemnatulwebdevst wrote:La mine de 2 zile nu mai confirma sonor armarea/dezarmarea... Am incercat sa folosesc tasta SILENT/LOCK insa nu reusesc sa il fac sa emita beep-uri la armare/dezarmare... Gresec eu undeva? Am recitit manualul, da' imi scapa ceva, cred...
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Daca va luati toate stifturile, d-aia nici nu bipaie, nu este nici sensibila cand trece troleul pe langa ea si nici macar storcator de fructe nu e .De fapt,la ce este utila o alarma?
ceed,1.4 best,so red
http://picasaweb.google.com/Rapidel.
http://picasaweb.google.com/Rapidel.
vad ca lumea se cam plange de maat ..
pana la urma doar astea doua marci sunt agreate de kia , Maat si Viper ? sau doar la astea se baga dealerii la montaj
sincer , va trebui sa-mi pun si eu o alarma si in prezent h-abar n-am ce sa aleg , dupa cate citesc pe-aici viper ar fi de preferat
vreau una eficienta , fara mofturi , cel mult as opta pt. senzori volumetrici
am avut alarma in totdeauna pe masini dar niciodata n-am avut probleme - chiar sunt in ceata
pana la urma doar astea doua marci sunt agreate de kia , Maat si Viper ? sau doar la astea se baga dealerii la montaj
sincer , va trebui sa-mi pun si eu o alarma si in prezent h-abar n-am ce sa aleg , dupa cate citesc pe-aici viper ar fi de preferat
vreau una eficienta , fara mofturi , cel mult as opta pt. senzori volumetrici
am avut alarma in totdeauna pe masini dar niciodata n-am avut probleme - chiar sunt in ceata
cee'd 2008 piston grey
CEED 2019 1.4 t-gdi Star Dark Pentametal
CEED 2019 1.4 t-gdi Star Dark Pentametal