la mine piui dracia aia cam 5 minute...sau nu stiu cati metri.
Nu e bine sa tii obiecte mari, voluminoase neasigurate pe locul din dreapta pentru ca in caz de accident acestea pot rani persoanele din masina. Daca totusi ai un rucsac suficient de greu incat sa declanseze buzzer-ul pentru centura, fixeaza-o temporar. Nu e un iconvenient prea mare.mttm wrote:si cum sa pun centura rucsacului sau altor obiecte mai voluminoase,care nu le pot aseza pe scaunul din dreapta- ca urla "fustitza"![]()
(asa-i zice maica-mea) - tre' sa ma chinui sa le asez mai in fatza /jos sau eventual in spate
cred ca sunt cel mai solid din club kia... (greutatea nu o dau din aceleasi considerente pentru care femeile nu-si dau varsta) si totusi inca mai am loc la centura, este suficient de mare. nu este nici o greutate.scubli wrote: Eu unul zic ca nu e greu sa iti pui centura si dezavantaje nu are prea multe, doar ca pt. o persoana mai solida e putin incomoda.
In cazul acesta nu vad niciun dezavantaj al centurii si in acelasi timp un motiv bine intemeiat ca sa se scoata sunetul de avertizare.sorinh wrote:cred ca sunt cel mai solid din club kia... (greutatea nu o dau din aceleasi considerente pentru care femeile nu-si dau varsta) si totusi inca mai am loc la centura, este suficient de mare. nu este nici o greutate.
Buna idee, dar de cand mi-am montat Kit-ul Xenon nu mai indraznesc sa tin cheia pe ultima treapta de contact, nici macar cateva secunde. Daca imi sunt aprinse farurile si nu vad risc dupa cateva operatiuni de genul sa golesc bateria.sorinh wrote:eu bag cheia, si pana se sting toate ledurile de avertizare am tot timpul sa-mi pun centura.
Consumul e undeva spre 30W dupa cateva minute de funtionare dupa aprindere. Eu le am pe cele de 35W. Cele de 55W consuma vreo 45-50W dar sunt mai riscante.psystem wrote:Pai nu au acelasi consum ca si cele originale, adica 55W?