Cum fac sa nu ma electrocutez cand cobor din masina?
va recomand sa va montati un beculetz intre degete si sa clipeasca cand sunteti electrizanti
si scapati de toate problemele+safety eco energy
) (glumesc)

Fericitul detinator al unei KIA C'EED dakar yellow(alias motanul mustar)-1.4 - 109cp B-XX-YCR
aftermarket - statie + subwoofer
- pleoape + faruri negre....(originalele modificate)
aftermarket - statie + subwoofer
- pleoape + faruri negre....(originalele modificate)
Incercati asa ceva http://www.cridem.ro/?lstpage=shop/brow ... 5d1c1aa9d6
Vad ca are un fir metalic pe interior deci este eficient.
Bafta
Vad ca are un fir metalic pe interior deci este eficient.
Bafta
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
A incercat cineva asa ceva?
http://www.dmail.ro/prodotto.php?cod=132345-103&np=3
http://www.dmail.ro/prodotto.php?cod=132345-103&np=3
curelusa e pe interior de CUPRU cu patina ???
Akbhar wrote:Nu are nici o legatura. Curelusa aia de cauciuc nu conduce electricitatea, ca si cauciucurile, asa ca tot nu se realizreaza descarcarea electroststica a caroseriei. Si problema nu e masina, ci soferul/pasagerul electrocutat: din cauza puloverelor de lana care se freaca de tapiterie se incarca electrostatic si se descarca atunci cand atinge o parte metalica. Asa patesc si eu. Sa vezi fericire cand fac arc electric cu portierele, carcasa calculatorului, usa frigiderului, switch-urile de la servici etc.
Solutia: nu mai purta haine de lana.
Re: click cursa ambreiaj
Nici eu nu am avut pana acum nici cea mai mica problema,nici cel mai mic greieras(in afara de atunci cand prietena mea sta cu genunchiul sprijinit de torpedou si iese un sunet de te scoate din masina).Normal sa postezi in topicul de probleme daca nu esti sigur de aceasta si vrei si opinia celorlalti.Eu am totusi o problema cu masina asta...se pare ca nu prea ma iubeste...de fiecare data cand ma dau jos de la volan si ating o parte metalica a usii,ma curenteaza de imi sar capacele.
O sa ajung cred sa conduc cu volan metalic,sa dau pielea jos 

Lizuk:Pro'Ceed-1.4GSL Pewter Beige- Start+Jante 205/55 R16V tip C+Oglinzi electrice+Proiectoare+Cheie pliabila+tetiere active+AC+Volan,schimbator,frana de mana piele+comenzi volan cromate....
PH-14-MIB(Men In Beige)-ODO10.030KM
E de la haine, te incarci electrostatic. Era chiar un thread pe tema asta. Spala hainele cu ceva balsam, se pare ca atenueaza gradul de electrizare.
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
da frate, si eu ma electrocutez de la carucioare la carrefourr, de la orice masini cand cobor, de prietena mea cand o sarut, mori de ras nu alta. m-am obisnuit.... cred ca intr-adevar, e din cauza ca nu imi mai spala mama lucrurile, iar eu nu pun niciodata balsam in masina de spalat 

KIA ProCeed 1.6 Black PH 22 LEK
-
- fidelu'
- Auto: Kia Ceed 2018 si Sportage 2019
Si gasim ceva si impotriva incarcarii electrostatice. Mi se intampla acelasi lucru, si chiar nu e placut

si eu ma inscriu la electrocutat...si am gasit si o solutie

Numai bine
Dentist pasionat de mountainbike
JURNAL BORD:TL 08 SRS
*INSCRIE-TE AICI ...pentru Harta posesorilor de cee`d/ceed din Romania
,,La noi, dintii fac diferenta"
JURNAL BORD:TL 08 SRS
*INSCRIE-TE AICI ...pentru Harta posesorilor de cee`d/ceed din Romania
,,La noi, dintii fac diferenta"
scuze pt OT: daaa....e funny, mai ales aia cu sarutul, desi nu o inteleg, daca ambii stau in masina (sper ca nu va sarutati pe geam)!Akbhar wrote:E de la haine, te incarci electrostatic. Era chiar un thread pe tema asta. Spala hainele cu ceva balsam, se pare ca atenueaza gradul de electrizare.

acum, mai in gluma mai in serios, si mie mi se intampla asta, si am ajuns la concluzia ca nu e din cauza hainelor (in principiu port numai haine din BBC)...uneori se intampla de fac scantei (la propriu!!) atunci cand ma dau jos , de se aud ca si paraziti in aparatul de radio !!

Am cumparat o banda de cauciuc cu insertie metalica de aprox un an (se monteaza sa faca masa cu caroseria, cu celalalt capat atingand soseaua, asa cum au avioanele

drumuri line !
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?
Dorele, ne mai tii mult ma?
coboram amandoi din masina, si dam sa ne luam la revedere, cand ne atingem buzele, zum! scanteie!
nu e dureros, dar pisca 

KIA ProCeed 1.6 Black PH 22 LEK
Eu ma distrez cu echipamentele de la servici: cred ca ma electrizez de scaun si cand pun mana pe o carcasa se lasa cu scantei.
Se inampla mai ales iarna, de la puloverele de lana.

Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Pai daca e de la haine,eu zic sa facem o vizita la service...
sa le lasam la spalat,poate au ei o solutie mai buna decat balsamul lu' mama.Torpedoul nu scartaie decat atunci cand are scaunul dat mult in fata(sa se urce alte persoane in spate...frumusete de Proceed) si ajunge cu picioarele la el,ca piticul meu are abia 1.62.Si eu mereu o stresez sa se dea mai in spate ca ma sacaie greierasul ala.In rest....liniste totala.Mai am de exersat cu puterile mele paranormale(electrostatice) pana sa pot zdruncina si pe gagalicea mea.

Lizuk:Pro'Ceed-1.4GSL Pewter Beige- Start+Jante 205/55 R16V tip C+Oglinzi electrice+Proiectoare+Cheie pliabila+tetiere active+AC+Volan,schimbator,frana de mana piele+comenzi volan cromate....
Apropo de electrizat, am vazut un reportaj interesant, nush sigur da cred ca pe Discovery era, si uimitor, dar o cauza importanta pt incendiile din benzinarii era electrizarea provocata in momentul in care te urci si apoi cobori in/din masina in timpul alimentarii cu carburant. Nu vreau sa va spun cine face mai des chestia asta (dpdv statistic) (eu o mai fac pt ca imi uit banii in masina) insa e uimitor ce se poate intampla, si nu cred ca mai este nevoie sa va spun ca pt electrizare nu este vinovata masina ci... frecarea. Uimitor dar se produce in toate masinile si nu doar acolo... 
Mai e nevoie sa va aduc aminte de uimitorul si fabulosul experiment de la fizica in care frecai o rigla de pantalon si aceasta atragea o foaie de hartie?
I rest my case.
P.S. Pt admini, cred ca ar fi mai bine sa uniti topicul similar cu acesta ( viewtopic.php?f=4&t=3456 )pt ca apar informatii redundante.

Mai e nevoie sa va aduc aminte de uimitorul si fabulosul experiment de la fizica in care frecai o rigla de pantalon si aceasta atragea o foaie de hartie?
I rest my case.
P.S. Pt admini, cred ca ar fi mai bine sa uniti topicul similar cu acesta ( viewtopic.php?f=4&t=3456 )pt ca apar informatii redundante.
cee'd 1.4 cu cateva optionale