[Problema rezolvata] Problema caldura -rezolvata in service

Cum se rezolvă diverse probleme
Locked
inginerul
Auto:

[Problema rezolvata] Problema caldura -rezolvata in service

Post by inginerul »

am un prieten care acum a luat masina de la dealer si nu ii merge caldura. nu poate nici sa ajunga acasa de la bucuresti la fetesti. a setat cum trebuie si nu ii merge. a mai avut masini deci nu se pune problema ca nu cunoaste setarile. e vb de 1.6 crdi hp best. astept urgent solutii. va multumesc .
KIA CEED 1.6 CRDI HP BEST NEAGRA, DAUNA TOTALA, CEED 1.4 CITY NOUA MACHINE SILVER TINUTA 3 SAPTAMANI SI SCHIMBATA CU CEED 1.6 CRDI BEST KOMPAS BLUE. DIESELUL E DIESEL ORICE S-AR ZICE.

Riky
Auto:

Post by Riky »

nasoala chestie...hai ca incepe parca sa se largeasca cercul problemelor la Cee'd...

prietenu asta al tau..poate ca nu a asteptat sa i se incalzeasca motorul,si acresta e motivul pt care nu-i baga caldura..sa astepte si el sa i se incalzeasca motorul...poate asta e solutia!
KIa Cee'd,1.4, 109CP--Cine n-are Cee'd sa-si cumpere!:)

http://picasaweb.google.com/rikyriky8/MasinutzaMea

inginerul
Auto:

Post by inginerul »

@Riky
am spus ca nu e un incepator. asa ca desigur primul lucru care l-am intrebat a fost temperatura motorului si era 90 grade. asta ar fi culmea prostiei. maine se duce cu ea la service. jenant. cu masina noua si sa ai deja probleme. nici la dacia cred ca nu s-a intamplat asa ceva.

alexcercel
Moderator
Auto:

Post by alexcercel »

Ce a respuns Ricky de 2 ori, da' nici Ingenerul nu e mai prejos cu ale sale 4 posturi :P

Lasand gluma la o parte: spune-i sa se duca la service. E singura solutie...
Cee'd LX Best 1.4 Machine Silver :: B-70-YIM
>> Jurnalul bordului meu :D <<
Minisite Design

Riky
Auto:

Post by Riky »

scuze pt cele dou posturi...probleme cu netul....chiar ar tr sa se duca in service cu ea....nu e ceva normal.....nu am ce sa zic decat"rusinica".....

sper sa se rez cu bine!
KIa Cee'd,1.4, 109CP--Cine n-are Cee'd sa-si cumpere!:)

http://picasaweb.google.com/rikyriky8/MasinutzaMea

manucu01
Auto:

Post by manucu01 »

e o chestie singulara, care cu siguranta se va rezolva pe garantie. e inca prea devreme sa gerenalizam ca se inmulteste cercul problemelor
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

pai ...ce fel de incalzire are? :D clima sau ...
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?

Ciolin
Mezinu'
Auto:

Post by Ciolin »

temperat-oceanica :) OT: la o asemenea problema service-ul este cel mai in masura sa rezolve problema
Kia Cee'd 1.6 CRDi Base - Oil Blue B 89 RYO

sorinh
Auto:

Post by sorinh »

@Ciolin
OT:si mai dai si bacul anul asta! este temperat continentala! :lol: :lol: :lol:
ON topic: cred ca e vorba de o eroare umana, sa nu fi ramas vre-un ventil nelegat la instalatia electrica sau vreo siguranta slabita. rapid in service.

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

@inginerul - Cum sa rezolvat problema daca era intradevar o problema?
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

kenwood28y
Auto:

Post by kenwood28y »

De mine era vorba, m-am dus a doua zi la service am pierdut ceva timp pina au baget mashina dar dupa aceea a durat destul de putin, maxim 10 minute. Au spus ca era cazuta o clema care avea legatura cu un motoras de comanda. Problema a fost reala, nu e vorba ca nu as fi stiut sa folosesc istalatia sau ca nu se incalzise apa din motor.
Au lasat nemontate niste busoane de la torpedou, am observat ulterior si le-am montat eu.
Am observat deja o noua problema, in mai putin de o saptmana de folosire, cea cu innecatul motorului, dar se discua desprea asta in probleme motor crdi.
Oricum ii multumesc inginerului si voua pentru incercarea de a ma ajuta, era noapte si un frig in mashina...., noroc ca am gasit unde sa dorm.
Cee`d 1,6 dsl hp base

Locked

Return to “Tips & Tricks”