Probleme si sugestii forum.
Au mai fost probleme dup? mass-ul "Merge forumul"?
Last edited by tipitip on 04 Jun 2008, 15:04, edited 1 time in total.
-
- Phantom Touch
- Auto:
Dragilor - mie imi lipsesc parte dintre mesaje
Nu toate - doar unele; ce sa-nteleg? Ca n-am fost cuminte
sau ca e ceva tehnic?

Nu toate - doar unele; ce sa-nteleg? Ca n-am fost cuminte

...you cannot touch these phantoms...
Cee'd SW 1.6 GSL AT Style Piston Grey - B-91-SZV
Galerie: http://picasaweb.google.com/cindrea/CeeNDrea
Cred ca pe noul site s-a folosit o baza de date mai veche si o parte din posturi s-au pierdut. 
Sper ca nu a fost nimic important.

Sper ca nu a fost nimic important.
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Assumption is the mother of all fuckups
-
- danezul
- Auto: Cee'd LX Best 1,4 Benzina
@noir, daca citesti aceste randuri chiar daca nu te poti loga si esti un simplu vizitator, sper dupa ce a-i urmat una din cele 2 cai pe care le recomand, sa nu mai ai astfel de probleme.
Chestia cu logarea mi-a dat ceva batai de cap. I-am deranjat de 2 ori pe cei care au grija de buna functionare a acestui forum si intr-un final am inteles ca trebuie sa fac o operatiune simpla care sa ma ajute la inlaturarea problemei mele. De mentionat operativitatea si amabilitatea administartorilor carora nu pot decat sa le dau o bere cu proxima ocazie.
Sunt 2 cai pentru a rezolva problema:
1. calea pe care am mers este: am intrat pe Mozilla Firefox, in bara de sus exista "Tools" de aici se merge mai departe pe "Options"/Privacy/Show cookies/Remove cookies. Ulterior nu am mai avut probleme. Atentie ca exista si optiunea "Remove all cookies", ceea ce conduce la stergerea tuturor, fapt ce implica o logare noua pentru fiecare adresa, daca acest lucru s-a facut anterior.
2. Se poate descarca un programel extrem de bun (parerea mea) CC Cleaner. Acesta poate sterge toate cookies-urile din PC.
Acestea sunt 2 variante, iar eu sunt cam novice in folosirea PC-ului. Probabil cineva ne va recomanda si o alta cale cu Run ms.config, insa eu cred ca cele 2 sunt mai usoare.
Daca cineva are o cale mai facila, accept si invat cu drag.
Bafta tuturor care inca mai au astfel de probleme si sa speram ca le veti depasi cu bine.
PS acum am vazut ca @Akbhar ne-a dat o cale
, am vazuto dupa ce mi-am pus ochelarii de citit...
Chestia cu logarea mi-a dat ceva batai de cap. I-am deranjat de 2 ori pe cei care au grija de buna functionare a acestui forum si intr-un final am inteles ca trebuie sa fac o operatiune simpla care sa ma ajute la inlaturarea problemei mele. De mentionat operativitatea si amabilitatea administartorilor carora nu pot decat sa le dau o bere cu proxima ocazie.
Sunt 2 cai pentru a rezolva problema:
1. calea pe care am mers este: am intrat pe Mozilla Firefox, in bara de sus exista "Tools" de aici se merge mai departe pe "Options"/Privacy/Show cookies/Remove cookies. Ulterior nu am mai avut probleme. Atentie ca exista si optiunea "Remove all cookies", ceea ce conduce la stergerea tuturor, fapt ce implica o logare noua pentru fiecare adresa, daca acest lucru s-a facut anterior.
2. Se poate descarca un programel extrem de bun (parerea mea) CC Cleaner. Acesta poate sterge toate cookies-urile din PC.
Acestea sunt 2 variante, iar eu sunt cam novice in folosirea PC-ului. Probabil cineva ne va recomanda si o alta cale cu Run ms.config, insa eu cred ca cele 2 sunt mai usoare.
Daca cineva are o cale mai facila, accept si invat cu drag.
Bafta tuturor care inca mai au astfel de probleme si sa speram ca le veti depasi cu bine.
PS acum am vazut ca @Akbhar ne-a dat o cale

Kia Ceed 1.4 T-GDi 6MT BEST Blue Flame
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto
Am o idee referitoare la thread-ul de mai jos cu inmatricularile:
viewtopic.php?t=205
Nu ar fi mai bine sa-l facem un thread (eventual sticky) cu un singur mesaj, cu toate informatiile necesare pentru cei care urmeaza sa-si faca inmatricularea, pe care sa-l actualizam (autorul sau moderatorii sa-l editeze) in functie de modificarile aparute in timp?
Ar putea sa fie macar pentru Bucuresti, dar s-ar putea adauga mai multe mesaje, in care sa se adauge informatiile necesare si pentru alte orase (doar ce nu e la fel ca in Bucuresti).
Mersi.
viewtopic.php?t=205
Nu ar fi mai bine sa-l facem un thread (eventual sticky) cu un singur mesaj, cu toate informatiile necesare pentru cei care urmeaza sa-si faca inmatricularea, pe care sa-l actualizam (autorul sau moderatorii sa-l editeze) in functie de modificarile aparute in timp?
Ar putea sa fie macar pentru Bucuresti, dar s-ar putea adauga mai multe mesaje, in care sa se adauge informatiile necesare si pentru alte orase (doar ce nu e la fel ca in Bucuresti).
Mersi.
-
- 3/E
- Auto:
-
- 3/E
- Auto:
Un alt topic care ar fi mai mult decat bine venit si sa fie facut sticky in fiecare subforum ar fi unul ptr "incepatori" in ale forumului, Primul post sa fie un fel de tutorial pentru folosirea forumului (setare profil, folosire functia search) si link'uri catre subiectele importante: cum se ataseasa imagini, topic despre CASCO, topic despre consum etc
In ultima vreme au aparut o gramada de topicuri de genul
-"salut. sunt nou pe forum. am dat comanda si eu de ..." urmate de zeci de repy'uri ... insa fara mare utilitate. Acele topic'uri, de ex, ar putea fi transformate intr'un topic dedicat masinii respective la Jurnalul de bord.
-"sunt nou pe forum, ce societate de Casco imi recomandati"
-"salut ... ce parere aveti de culoarea nusht care"
si tot asa ... altfel incat cand dai o cautare gasesti topicuri care au o idee la inceput, primele post'uri, iar apoi discutia degenereaza ...
Stiu ca pentru moderatori nu e usor, insa daca ar face curat inca de cand aceste abateri apar, munca ar fi mult usurata
In ultima vreme au aparut o gramada de topicuri de genul
-"salut. sunt nou pe forum. am dat comanda si eu de ..." urmate de zeci de repy'uri ... insa fara mare utilitate. Acele topic'uri, de ex, ar putea fi transformate intr'un topic dedicat masinii respective la Jurnalul de bord.
-"sunt nou pe forum, ce societate de Casco imi recomandati"
-"salut ... ce parere aveti de culoarea nusht care"
si tot asa ... altfel incat cand dai o cautare gasesti topicuri care au o idee la inceput, primele post'uri, iar apoi discutia degenereaza ...
Stiu ca pentru moderatori nu e usor, insa daca ar face curat inca de cand aceste abateri apar, munca ar fi mult usurata
Ford - Fiesta - 1.4 tdci