Probleme si sugestii forum.
Nici eu nu l-am gasit initial si a trebuit sa rasfoiesc un pic. Nu cred ca e cea mai buna idee sa fie trecut la alte modele, mai ales ca, ca activitate, este al doilea dupa Cee'd, si in definitiv este cam aceeasi masina. Ma rog, parerea mea, dar mi se are un pic ciudat sa fie trecut la coada... ai mai multe click-uri de bagat decat ar fi necesar. Plus ca inca nu a aparut la Procee'd un subforum de Jurnal de bord.
Ex-Pro Cee'd 1,4 Best
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP
+1misuspita wrote:Nici eu nu l-am gasit initial si a trebuit sa rasfoiesc un pic. Nu cred ca e cea mai buna idee sa fie trecut la alte modele, mai ales ca, ca activitate, este al doilea dupa Cee'd, si in definitiv este cam aceeasi masina. Ma rog, parerea mea, dar mi se are un pic ciudat sa fie trecut la coada... ai mai multe click-uri de bagat decat ar fi necesar. Plus ca inca nu a aparut la Procee'd un subforum de Jurnal de bord.
Am cerut subforum "jurnal de bord" de cateva luni bune...

pro_cee'd 1.4 best/so red/B-82-SNH/50000km/no problems
am adaugat: alarma maat 679 extreme 2; filtru conic k&n; subwoofer Focal SB 30 SPL; amplificator Focal Solid 2; condensator Juice JW1D;
am adaugat: alarma maat 679 extreme 2; filtru conic k&n; subwoofer Focal SB 30 SPL; amplificator Focal Solid 2; condensator Juice JW1D;
-
- born on 13th
- Auto:
am dat un PM lui "themircea" si nu se trimite; pur si simplu sta in casuta cu mesaje care trebuie sa se trimita... trebuie sa mai fac eu ceva?...sau o avea el cutia cu mesaje plina?
ca la mobile? 
multumesc

multumesc
CEE'D 1,6 GSL BASE Piston Grey + 2-3 optionale;
poze: http://picasaweb.google.com/adrianstefa ... bilicaCeeD
jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=2692
ODO 18000km
poze: http://picasaweb.google.com/adrianstefa ... bilicaCeeD
jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=2692
ODO 18000km
-
- Auto: