Cee'd vs. SX4
Cee'd vs. SX4
Stiam mai demult aceasta masinuta insa mai stiam ca valoreaza peste 1700E. Ieri, din intamplare am dat peste aceasta pagina.
Mare mi-a fost suprinderea cand am vazut pretul din josul paginii: 12550E cu TVA.
Consider ca este un contracanditat serios al cee'd-ului, macar din perspectiva pretului si al dotarilor(macar asemanatoare).
Am mai cautat pe net parari ale proprietarilor, si exeptand un singur caz in care se auzea ceva la scaunul soferului......0(zero) probleme. La cee'd, hai sa fim obiectivi sa zicem ca nu e masina perfecta sau una care sa nu aiba probleme majore.
In aceasta situatie, daca as mai avea 12.000E, m-as gandi de 2 ori inainte de a cumpara cee'd-ul.
Bafta
Mare mi-a fost suprinderea cand am vazut pretul din josul paginii: 12550E cu TVA.
Consider ca este un contracanditat serios al cee'd-ului, macar din perspectiva pretului si al dotarilor(macar asemanatoare).
Am mai cautat pe net parari ale proprietarilor, si exeptand un singur caz in care se auzea ceva la scaunul soferului......0(zero) probleme. La cee'd, hai sa fim obiectivi sa zicem ca nu e masina perfecta sau una care sa nu aiba probleme majore.
In aceasta situatie, daca as mai avea 12.000E, m-as gandi de 2 ori inainte de a cumpara cee'd-ul.
Bafta
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
Re: Cee'd vs. SX4
vorba circotasilor:"hai mai,tu esti serios?"
..sau ne-ai pacalit?

Sageata Albastra-BC18GBA
Explica pentru ca nu inteleg. De ce nu ar fi o solutie?
Din cate am observat: revizii ieftine, fara probleme, exterior atragator, interior-nu ma pronunt.
Din cate am observat: revizii ieftine, fara probleme, exterior atragator, interior-nu ma pronunt.
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
-
- born on 13th
- Auto:
Nu e o comparatie valabila, dupa mintea mea, la suzuki sx4 iti lipsesc Airbag lateral, Airbag tip cortina, Radio MP3+8 boxe cu comenzi pe volan, si mai platesti suplimentar culoarea metalizata, unde mai pui ca ai potbagajul mai mic.
Morala mea: daca mai ai 12.500 euro pune banii la banca si cand apare cee'd 2, 3, 4, .... ozn cee'd platesti cash.
Morala mea: daca mai ai 12.500 euro pune banii la banca si cand apare cee'd 2, 3, 4, .... ozn cee'd platesti cash.

cee'd best 1.4 dakar yellow
B 73 WXX
consum mediu 6,7 % - 12.000 km
B 73 WXX
consum mediu 6,7 % - 12.000 km
Airbag-urile, corect, lipsesc. Dar la cee'd ai mp3+6 boxe iar la sx4 ai 8 boxe, cd+comenzi pe volan.
Si sincer ar renunta la toate gadget-urile cee'd-ului pentru o masina fiabila.
Pe de o parte ma linistesc cei 7 ani de garantie dar ce faci cand te duci cu o problema si iti spun ca e normal?
Si sincer ar renunta la toate gadget-urile cee'd-ului pentru o masina fiabila.
Pe de o parte ma linistesc cei 7 ani de garantie dar ce faci cand te duci cu o problema si iti spun ca e normal?
7 ANI garantieee neamuuleee! Iar dupa parerea mea Suzuki la mama lor sunt producatori de motociclete ci nu de... turisme! Mai zi-mi un model VALABIL in afara de Vitara? Care din proprie experienta, condus este... coaj?! Suzuki are fabrica in... ? Habar nu am! Dar stiu ca Zilina este 100% standardizata EU! 

Kia CEE'D 1.6 DSL LX BASE 90 CP + ceva optionale. PISTON GREY
poze in curand...
poze in curand...
@psystem
100% e chestie de gust asa ca din start imi recunosc subiectivitatea si iti respect propiile convingeri.
in opinia mea,masina trebuie sa placa in primul rind la exterior si pe urma daca iti creeaza o unda de feeling o intrebi cit e de dotata.iar cheagul ala de susuki,ca masina e urita cu spume.eu unul nu asa da 12 mii de euro pe o masina cu care sa merg doar noaptea.
100% e chestie de gust asa ca din start imi recunosc subiectivitatea si iti respect propiile convingeri.
in opinia mea,masina trebuie sa placa in primul rind la exterior si pe urma daca iti creeaza o unda de feeling o intrebi cit e de dotata.iar cheagul ala de susuki,ca masina e urita cu spume.eu unul nu asa da 12 mii de euro pe o masina cu care sa merg doar noaptea.
Sageata Albastra-BC18GBA
1. n-am zis ca regret, am zis ca m-as mai gandi, as mai analiza.
2. o sa vedem cam dupa 2-3 ani de garantie cat de buna va fi.
3. bineinteles ca sunt diferite, chiar asta e toata logica.
4. mai cautati un clasament al fiabilitatii sau satisfarerii clientilor si o sa va lamuriti unde e Suzuki.
2. o sa vedem cam dupa 2-3 ani de garantie cat de buna va fi.
3. bineinteles ca sunt diferite, chiar asta e toata logica.
4. mai cautati un clasament al fiabilitatii sau satisfarerii clientilor si o sa va lamuriti unde e Suzuki.
Suzuki mi se pare mai mult un corssover. Nu e ceea ce cautam eu/ ce imi trebuia.
In schimb Cee'd este exact ce am cautat. Deci eu votat pentru Cee'd
In schimb Cee'd este exact ce am cautat. Deci eu votat pentru Cee'd
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Assumption is the mother of all fuckups
SX4 a fost una din optiunile mele, dar au fost cateva minusuri. Portbagaj prea mic, l-am vazut si am ramas uimit de cat de mic era. Vroiam toate airbagurile si ajungeam la vreo 15 000 de euro punand si culoarea metalizata. Vroiam si ESP si deja depaseam orice buget (pentru ca nu poti pune optionale, trebuie sa alegi din variantele lor).
Masina este excelenta din punct de vedere al fiabilitatii, se fabrica in Ungaria, dureaza tot vreo 3 luni pana ti-o aduc, dar pana la urma am ales Ceed si am facut bine.
Masina este excelenta din punct de vedere al fiabilitatii, se fabrica in Ungaria, dureaza tot vreo 3 luni pana ti-o aduc, dar pana la urma am ales Ceed si am facut bine.
SX4 a fost una dintre masinile care mi-au pus capac (dragoste la prima vedere), dar pentru ca mi-o aducea in 3 luni si jumatate am renuntat. Cu greu. Si acum cand vad SX4 am ceva furnicaturi
era un pic mai scumpa decat cee'd, cu vreo 1500 e la momentul ala dar din pacate nu aveau masini disponibile. Cee'd a fost al doilea capac!