I`ll be back
Level 1
Level 1
Salut ! Urmaresc de ceva timp acest forum si asteptam de nerabdare sa spun urmatoarele cuvinte : ma duc sa imi ridic masina. E Kia Cee'd varianta Best , culoare Piston Grey. Noroc cu showroom-ul ca e chiar langa servici, in 30 de minute ma intorc cu poze si opinii.
I`ll be back
I`ll be back
Felicitari, sa o stapinesti sanatos fara probleme. 
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Congrats.. S-o stapanesti sanatos!
Ce de Piston Grey... Oare asta o fi cea mai populara culoare, sau mi se pare mie doar?.. Hmm. parca era un topic cu un poll pe tema asta pe undeva.
Ce de Piston Grey... Oare asta o fi cea mai populara culoare, sau mi se pare mie doar?.. Hmm. parca era un topic cu un poll pe tema asta pe undeva.
Cee'd 1.4 Best, Piston Gray, codename BISISICA, ODO: >74 000 KM din 2.04.2008
clic aici sa vezi ce-am mai pozat
clic aici sa vezi ce-am mai pozat
M-ai inspirat sa fac eu un poll, ca nu am gasit unul asemanator. Votati aici!
-
razvan2002
- Ministru'
- Auto:
Multumesc pentru urari. Am fost prea preocupat cu "deochierea" masinii ca nu i-am facut poze. Dar probabil stiti toti cum arat un Kia Cee'd.
Masina m-a impresionat cu toate "skil-urile" pe care le are si sunt foarte fericit de achizitie.
Sunt foarte multumit de modul cum m-au tratat cei de la Kia Motors de la Tineretului. In nici doua saptamani de la comanda mi-au livrat masina
Cred ca am coborat de 3 ori in fata blocului sa ma mai joc pe la masina.
Un lucru interesant pe care mi le-a zis reprezentantul de la Kia, cum ca pana acum 2 luni Kia Cee'd era in primele 5 locuri la vanzari de masini importate din Romania si luna asta s-au dublat vanzarile.
Masina m-a impresionat cu toate "skil-urile" pe care le are si sunt foarte fericit de achizitie.
Sunt foarte multumit de modul cum m-au tratat cei de la Kia Motors de la Tineretului. In nici doua saptamani de la comanda mi-au livrat masina
Cred ca am coborat de 3 ori in fata blocului sa ma mai joc pe la masina.
Un lucru interesant pe care mi le-a zis reprezentantul de la Kia, cum ca pana acum 2 luni Kia Cee'd era in primele 5 locuri la vanzari de masini importate din Romania si luna asta s-au dublat vanzarile.
Nu. Garantia e una, cartea de identitate a vehicolului (CIV) alta.
CIV-ul este o foaie A4 cartonata cu toate datele de identificare ale masinii (marca, model, caracteristici motor, serie sasiu, serie motor, mase admise, dimensini anvelope etc)
CIV-ul este o foaie A4 cartonata cu toate datele de identificare ale masinii (marca, model, caracteristici motor, serie sasiu, serie motor, mase admise, dimensini anvelope etc)
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Assumption is the mother of all fuckups
Re: Level 1
Am trecut de 1600 Km si acum observ ca se aude un "click" cand schimb din a 3-a in a 2-a si nu stiu din ce cauza este, poate ma ajuta cineva. Ieri a fost destul de ciudat ca simteam acceleratia foarte moale si acceleram puternic fara sa vreau, o fi din cauza caldurii sau sunt eu ciudat. Azi nu a mai fost asa, desi aveam aceasi incaltaminte. Am observat ca multe masini se murdaresc mai greu decat Kia, eu dupa ce o spal a treia zi e plina de praf, iar alti vecini nu spala masina cu saptamanile si raman mai curate decat ceedul.
Kia Cee'd Best, 1.4 109cp, Piston Grey B-01-UPD
Galerie poze cu masina
Galerie poze cu alte masini Kia Ceed
Galerie poze cu masina
Galerie poze cu alte masini Kia Ceed
Re: Level 1
conteaza si culoarea, bro` 
Cum zicea cineva, frumoasa dar greu de intretinut, right ?
Cum zicea cineva, frumoasa dar greu de intretinut, right ?
KIA Cee`d 1.4 GSL BEST - Kompass Blue. B - 04 - YEH (Oh Yeah!). || 20.000 km
---- [LINK - jurnal de bord]
---- [LINK - jurnal de bord]