Vietnam's blue vehicle

Totul despre al vostru Kia cee'd şi poze bineînţeles!
Post Reply
Vietnam
Skywalker
Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP

Post by Vietnam »

Teapa volan piele. Am fost la peste si nici nu am mai apucat sa-l sun pe om ca nu ne mai intilnim. Dupa ultimul mesaj in 20 minute eram plecat. .. Asta este , mai trec eu pe acolo ...
Scuzati intirzierea dar am fost si plecat in delegatie ( fara CEED) si in plus am avut si unele probleme cu PC-ul de acasa. Acum am gasit oleaca de timp si scriu de la work. Azi o sa scriu si de acasa pentru ca am mai eliberat din hard disk si nu se mai blocheaza... bun sa revenim la CEED. Merge bine la viteze mari... motorul se aude bine dar mult mai tare decat cand mergi normal. Din pacate nu pot sa merg cu 90 km la ora ( vit V-a 2000 rpm) ca sa am un consum de 5%.... si am mers cu 140-150 km/h. Mai discutam diseara. Acum trebuie sa plec
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -

evilknievil
Auto:

Post by evilknievil »

ce cod sau denumire are consola lumini si suportul de ochelari caci sint in ceata (lampa lectura parasolar)???? :(

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Lampa lectura la parasolar - MAS - 20 Euro + TVA
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

evilknievil
Auto:

Post by evilknievil »

andrei thx!! 8)

Vietnam
Skywalker

Post by Vietnam »

Booon am revenit.... deja nu mai am probleme cu masina si nici macar cu parcarea cu spatele. Dar am cu consumul si nu prea cred ca este vina masinii ci a mea. Incerc sa conduc economic ..da' imi trece repede.CB imi arata 8.6 acum si am 1600 km. De obicei consumul mic se obtine la aproximativ 2000 rpm

Vit 3 - 6.3 L/100km -45 km/h
vit 4 - 5.1 l/km -60km/h
vit 5 - 4.8 l/km - 80-90 km/h

Vitezele se schimba la aprox 3000-3100 rpm. Citeodata am reusit sa fac si asta dar in rest mai calc si eu acceleratia si schimb la 3500 - 4000 rpm. Motorul toarce frumos si deja incep sa ma plictisesc sa ma tot uit la consumul instantaneu si la turometru.
Oricum la drum lung ( autostrada) nu prea imi vine sa merg cu 90km/h cand pot sa merg cu o viteza decenta fara sa-mi pun viata in pericol. 120-140 km este o viteza multumitoare pe autostrada. Pe drumurile nationale 90-120 km/h este iarasi o viteza buna.

In rest ce sa va ma spun .... am innebunit cu muzica ...cand ma apuca damblaua ascult de pe stick si la 25-30 si bubuie masina. Apropo a mai observat cineva ca atunci cand volumul este la 25 oglinzile exterioare incep sa tremure?

In rest nu sunt probleme cu masina. :D Alte intrebari? :)

Vietnam
Skywalker

Post by Vietnam »

Aaa mi-am amintit ceva legat indirect de masina. Este vorba de facturile de la "frumosii" aia de la Unicredit si de IQ-ul sau delasarea unora apropo de nervii clientilor. Problema a aparut in momentul in care mi-au scris nr de telefon gresit. Cel care s-a ocupat de contract mi-a spus ca la emiterea facturilor voi primii informatii pe email, mesaj pe telefon si facturile originale prin posta. Fiind nr scris gresit ( era gresit si pe contract si l-am modificat eu cu pixul dar se pare ca cineva de acolo nu a facut schimbarea) nu am primit nici un mesaj pe telefon...din pacate nici pe mail. la un moment dat au reusit sa ma prinda cei de la logistica pe telefonul fix de acasa si asa am aflat ca trebuie sa vin pe la ei sa stampilez niste acte. Si atunci am aflat ca ei nu au nr corect de telefon. Dupa ce le-am aratat contractul le-am spus ca si ei trebuie sa aiba nr de telefon . in sfarsit .. cu ocazia asta am facut o cerere prin care ceream sa imi modifice nr de cont si nr de telefon ambele fiind gresite. Acum ce sa spun cei de la Unicredit s-au ocupat de tot: de la inregistrarea masinii, plata taxei de prima inmatriculare , nr preferentiale. ( alta paranteza: daca cereri nr preferentiale sa fiti atenti ce scrieti acolo pentru ca ei o sa ia nr respective ad literam Am ales 5 nr si cea de la logistica mi-a spus sa nu dau aceaasi insiruire de litere si uite asa nr B 01 VBN evident ca nu a fost gasit si s-a ales nr al doilea B 71 VBV Acum eu credem ca o sa aleaga orice nr care sa aiba terminatia VBN dar se pare ca nu a fost asa. CU toate ca am scris pe cerere sa fiu sunat in momentul in care nu gasesc VBN disponibil evident ca nu m-a sunat nimeni. Va recomand sa scrieti B XX si apoi combinatia dorita de litere)Acum sa revenim la receptia facturilor. Pe 6 sept nevasta-mea m-a sunat ca am doua plicuri de la Unicredit cu facturi care trebuie achitate pina pe 8 sept resp 11 sept. Eu fiind in delegatie nu aveam cum sa fac plata prin OP stampila fiind acasa iar sotia nu are drept de semnatura. Asa ca am achitat cele 3 facturi pe data de 10 sept. Dar m-am enervat cumplit deoarece facturile erau emise de pe 24 august resprectiv 27 august si au ajuns pe 6 sept. In sfarsit sa nu mai spun ca platesc tot felul de diferent e de curs si alte timpenii ca totul sa culmineze cu ultimul plic prin care mi se aduce la cunostinta ca o sa platesc cu 2 euro mai mult pe luna din cauza cursului euro pe piata internationala.... In sfarsit eu inca astept sa-mi vina factura pentru plata CASCO care inca nu a aparut... dar o astept ....

Vietnam
Skywalker

Post by Vietnam »

'Searaa ... mai trecui si eu pe aici ... nimic nou de semnalat. Consum 8,9-9% mers "normal" pentru mine - Bucuresti si prin zona -Otopeni, Popesti Leordeni. Am resetata CP si dupa ce a stat putin pe la 6% ( mers 30 km pe autostada) dupa revenirea in Bucuresti Praf mult pe masina. Bucurestiul este un oras de KK* daca vrei sa circuli prin el: daca nu sunt strazi in reparatii sunt strazi cu gropi care trebuie reparate ... Cap_PDT_01_15 . Saminta se comporta in continuare foarte bine.
Vesti proaste : A capatat o mica julitura pe usa lateral dreapta - o "mica " buturuga ( da vedeti bine o buturuga ) care era aproape pe mijlocul trotuarului. Cand am vrut sa dau cu spatele sa ies din locul unde am parcat am auzit un harsiit si am inghetat cu piciorul pe frana :peur:. Cand am vazut buturuga m-am crucit. M-am ales cu o usoara zgarietura aproape de prag si cu tabla usor indoita. Partea buna este ca nu prea se observa sau mai bine spus ca nu a observat sotia :smt119 da' si cand o vedea .... :smt021 . Zgarietura nu este adanca doar superficiala ( adica se vede o mica dunga alba ( ca si cum ai da cu guma pe masina). In rest nu ma pot abtine pe autostrada sa nu merg cu 140 km/h si consumul este corespunzator ( in jur de 6-7 l/100km).

Vietnam
Skywalker

Post by Vietnam »

Apropo au aparut o gramada de Ceed-uri prin Bucuresti ( 90% cu numere finale) dara sa se para ca nu prea intra pe forum ca le fac semnale cu farurile , clacsoane si ei se uita cam lung la mine. Am fost pe drumul intre Arcul de triumf si Televiziune paralel cu un CEEd pe motorina condusa de o mamica ( copii erau pe bancheta din spate. Am salutat-o dar nici nu a intors capul. Cred ca ma las de sportul cu salutatul ca exista posibilitatea sa iasa cu scandal. :smt102

gogu
Moderator General
Auto:

Post by gogu »

da chiar, unde va ascundeti?
ca putinele cee'duri pe care le-am vazut, erau conduse de doamne in etate.

apropo de praf pe masina, cred ca innebunesc, super mizer orasul asta in care locuim. aproape ca nu mai gasesc strada nescormonita...

vietnam, sorry de zgarietura, dar se repara :) intotdeauna prima zgarietura e cea mai nasoala, ca de fiecare data cand te duci la masina, parca e magnetica, iti atrage privirea si te doare sufletul...
LX 1.4 GSL OilBlue/Rainbow Blue cu varii optiuni
>>Poze cu masina mea<<
Image

Vietnam
Skywalker

Post by Vietnam »

:? Mda dar bafta mea este ca o vad foarte rar. Este pe partea dreapta si pe acolo trec mai rar. Nu este ceva care sa-ti sara in ochi dar ...exista. Apropo am observat ceva de care am uitat sa va spun. Pe prag am doua dungi albe care nu dispar neam. Erau si atunci cand am luat masina din service dar am zis ca era de la "spalatul" celor de la kia. Cred ca este ceara sau ceva de genul asta ca daca le uzi dispar ( pe moment) dar revin in forta peste citeva minute. O fi ceara speciala?

gogu
Moderator General
Auto:

Post by gogu »

nu e speciala, e doar multa :)
>>Poze cu masina mea<<
Image

Vietnam
Skywalker

Post by Vietnam »

Aha asta a fost bonusul ... o maslina o atentie nu gasira, asa ca m-au ceruit cum trebuie. Si cum naiba o scot? Cu cutterul? :smt100

alexcercel
Moderator
Auto:

Post by alexcercel »

Nu cu cutter-ul, cu timpul - lol
Cee'd LX Best 1.4 Machine Silver :: B-70-YIM
>> Jurnalul bordului meu :D <<
Minisite Design

gogu
Moderator General
Auto:

Post by gogu »

da, cu timpul si cu caldura :)
>>Poze cu masina mea<<
Image

radu84
BACK IN BUSINESS
Auto:

Post by radu84 »

Aceasta problema apare la toate cee'd-urile din cate am observat. In usi este o ceara care se prelinge prin scurgerile lor. Cu o solutie pentru geamuri se curata f usor. Pulverizezi in toate locurile, apoi stergi cu o carpa si a disparut.

http://img444.imageshack.us/my.php?imag ... 114qd3.jpg
http://img228.imageshack.us/my.php?imag ... 115cj6.jpg
http://img404.imageshack.us/my.php?imag ... 116ar6.jpg
Kia Cee'd kompass blue 1,4 GSL - CT 22 BAU
Album foto
ODO : 22.500km+

Post Reply

Return to “Jurnal de bord”