Red. Mars Red

Totul despre al vostru Kia cee'd şi poze bineînţeles!
Post Reply
klawz
Auto:

Post by klawz »

Am fost azi la Mitmotors. M-am plimbat pe la vreo 3 birouri si pina la urma am lasat dosarul cu constatarea si in felul asta s-a lansat si comanda pt parbriz si stop. Fata care m-a prelucrat mi-a zis sa nu ma astept sa vina mai devreme de 3 saptam?ni, decit daca sunt foarte norocos. Dupa intimplarea de ieri nu stiu ce sa mai cred in privintza asta... M-a asigurat si ea ca n-o sa cada parbrizul.
Image

Image

Image

plus inca doua

hotshut
Head hunter
Auto:

Post by hotshut »

imi pare rau pt intamplarea ta.Cu parbrizu si eu sunt in cam aceiasi situatie(la mine e doar fisurat).Termenul de comanda e in schimb acelasi 3 saptamani.Bafta
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red,B-xx-BAU

Gerula
taraboste
Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007

Post by Gerula »

Regret sincer nefericita intamplare ce ai patit. Cred ca am vazut masina alaltaseara, parca, la biroul politiei accidente de pe calea Grivitei si chiar i-am spus doamnei mele ca-i pacat.
Ma rog la Dumnezeu zi de zi sa nu mi se-ntample vreo nenorocire de genul asta avand in vedere stilul de lucru din servis.
Mos Gerula

Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar

klawz
Auto:

Post by klawz »

Image

Azi se fac 3 saptam?ni de cind am lasat dosarul de dauna si am dat comanda de piese. Nu m-a sunat nimeni. M?ine sun sa vad ce se intimpla.

klawz
Auto:

Post by klawz »

Normal ma Johnny ca nu-i sta bine asa, mai ales ca nici n-am mai spalat-o de vreo luna. Numai ca astia de la Kia incep ca boierii, dupa ora 9.30, deocamdata nu mi-a raspuns nimeni la telefon. Tare nu am chef sa ma ciondanesc cu ei, poate totusi or fi oameni normali.

klawz
Auto:

Post by klawz »

Asa. Am vorbit. La numaru de pe siteul MitMotors nu raspunde nimeni. Noroc ca obtinusem prin amabilitatea dealerului numarul de la tinichigerie. Am sunat la tinichigerie la MitMotorz. Nu au primit nici o piesulitza din comanda pe ianuarie. Sa mai incerc saptam?na viitoare pe martzi-miercuri. Acuma unde au mers 3 saptam?ni de mers cu masina botzita spre nemultumirea colegilor de trafic, mai merge inca una. Dar ma intreb, daca nu puteam merge cu ea, oare ce faceam, mai eram asa de prietenos cu MitMotorz?

klawz
Auto:

Post by klawz »

a?

klawz
Auto:

Post by klawz »

Azi am avut surpriza placuta sa ma sune domnu Timotei si sa ma informeze ca, desi are mult de lucru, va repara si "masinuta" mea. Asa ca mi-a facut o programare pentru 20 februarie la ora 9 jumate dimineata. Am uitat sa mai intreb cit o sa dureze, de bucuros ce eram creca... ei, aiurea, deja m-am obisnuit cu floriceaua din parbriz.

recapitulind:
08.01 masina avariata; constatare politie si societate de asigurari
09.01 dosar de dauna lasat la MitMotors, comanda pentru parbriz si stop dreapta
07.02 au venit piesele comandate
20.02 intra in servis
va urma
sanatate!

klawz
Auto:

Post by klawz »

Am dus-o azi dimineata, a preluat-o domnu Timotei. Termen estimat: 1 saptam?na, pentru ca trebuie sa vopseasca tot plafonul din cauza celor doua infundaturi de marimea unui ou de prepelitza.
Am tras deja o tura cu autobuzul de la Baneasa pina in Romana, mi-am cumparat 5 bilete, am perforat, am intrebat coboriti la prima... niste chestii atit de nefiresti incit parca nici nu mai eram eu, era alta persoana. N-am mai mers de atita vreme cu autobuzu incit e ca si cum as fi mers acuma prima data. Frumos, a venit repede, deloc aglomerat, am stat pe scaun, cald, placut inauntru, am ajuns repede, minunat. Bai frate da au ramas tot compostoarele alea tzaranesti de pe timpuri, niste fieratanii oribile ce dracu nu le-o fi schimbat si ei. Tre sa-i multumesc angajatorului ca a lasat sa-mi cada mormanu de gheatza pe masina ca sa redescopar transportu in comun. Pe dracu.

klawz
Auto:

Post by klawz »

Saga continua.
Feital?ty... cheatastrofii...
Am sunat la servis si am aflat ca un vopsitor a facut pneumonie, ceea ce a dat peste cap toata vopsitoria, asa ca, normal, cei trei vopsitori sanatosi nu au putut sa se ocupe de masina mea... e foarte aglomerat, ce sa faci domne.
Domnu Timotei a opinat ca luni-marti e gata.

klawz
Auto:

Post by klawz »

E marti. Cite telefoane am primit de la Mitmotors?
Nici unu.
Cite telefoane am dat pina sa mi se raspunda?
5 (cinci).
Masina nu e gata. Ca de fiecare data, dupa ce ma prezint si spun numarul masinii, sunt intrebat ce reparatii am de facut la masina, parca as fi dosarul de dauna.
Nu e gata.
Zic, cum nu e gata, pai mi-ati spus ca azi o sa fie gata.
Zice, da, asa am zis, dar... nu s-a putut.
Pai si ce facem in cazul asta? Au trecut doua saptam?ni.
Intr-o zi, maxim doua, e gata. Cine plateste, Omniasig? Aaa, o sa fie probleme, o sa intirzie cu plata. Ma apuc de acum sa fac devizu.
Deci joi e gata? Sigur?
Da.

Ne vedem joi.

klawz
Auto:

Post by klawz »

Ieri a fost joi. Si m-am tot conversat cu dl Timotei la telefon. Bineinteles, am sunat doar eu:
06.03, 11h00 masina e gata;
13h00: s-a trimis devizul la asigurator
14h00: devizul nu a ajuns la asigurator, am verificat prin telefon
14h30: devizul este re-trimis la asigurator, si catre mine, la cererea mea
15h30: devizul nu a ajuns la mine, se va retrimite chiar acum
16h00: devizul nu a ajuns la mine

Azi dimineata m-am dus direct peste MitMotors la mama dracu in Baneasa, sa rezolv misteru devizului. Dl Timotei imi arata devizu, ma linistesc, barem aveam certitudinea ca exista. Pentru ca dupa evenimentele din ziua precedenta, imi puneam serios problema daca masina chiar e gata si daca nu cumva povestea asta cu devizu nu e doar o noua strategie de tragere de timp, scoasa din mineca lu domnu Timotei. Deci devizul exista si, chiar mai mult, asistenta lu domnu Timotei il trimisese intr-adevar de ieri, dar, fatalitate, il trimisese in atentia lu Radoi, finca Radoi era inspectorul Omniasig care deschisese dosarul meu de dauna. Dar, intre timp, dosarul meu a ajuns in sarcina lu domnu Dumitrache, si in atentia dumisale trebuia trimis devizu. Deci daca nu ma duceam eu sa descurc itele incurcare ale acestei afaceri spinoase, cine stie cind mama naibii ajungea devizu pe biroul lu Dumitrache ca sa dea acceptu de plata... Si, chiar si asa, chiar daca devizu s-a trimis inca o data sub ochii mei si chiar daca am primit confirmarea telefonica a receptionarii lui de la asistenta lu domnu Dumitrache (eu am sunat, sper ca nu v-ati inchipuit alceva), chiar si asa, tot nu am putut sa-mi iau masina azi. Pentru ca, asa cum m-a informat asistenta, domnu Dumitrache are la dispozitie 48 de ore pentru a studia devizu si a-l confrunta cu dosarul si, din cite imi dau seama, nu are de gind sa se grabeasca, sau, daca se va grabi, se va grabi incet, sa nu greseasca.
Deci de-acuma mingea e in terenu asiguratorului, de MitMotors am scapat. Atasez devizul. De remarcat performanta echipei de la tinichigerie de a efectua in 88 de ore (din 20.02.08 pina in 06.03.08 ) o lucrare a carei manopera insumeaza 17 ore (vezi rubrica "total manopera" din foto2). Felicitari.

Image

Image

klawz
Auto:

Post by klawz »

Marti la ora 10.30, cind am socotit eu ca au expirat cele 48 de ore in care Omniasigu trebuia sa dea acceptul de plata, am sunat la MItMotors. Raspunsul a fost nu, nu am primit acceptul. Imi sun agentul la care am facut asigurarea si ii zic sa ma descurce. Pe la 12.30 ma suna si imi spune ca Omniasig a trimis acceptu de ieri. Mi-l da pe fax. Era datat 8 martie, deci e posibil chiar sa fi fost facut simbata si daca MitMotors ar fi lucrat simbata, cine stie, poate chiar mi-as fi putut lua masina de simbata. Asta intr-o lume ideala. Iau faxu si plec la MitMotors. Le arat acceptu. A, pai acu l-am primit si noi, acu 10 minute... In sfirsit, vine si domnu Timotei, imi da talonul si zice ca imediat imi aduce si masina.
Dupa vro juma de ora vine in sfirsit si masina. Vai, dar frumoasa mai era. O spalasera, ca domnu Timotei nu obisnuieste sa predea masini murdare.

I-am dat o tura si am observat ca e ca noua, vopsita foarte bine, nu am ce reprosa. kilometri pe bord citi lasasem, benzina la fel, toate bune. Inauntru curat, ceva ciobuletze pe pres in dreapta, doar atit. Trebuia sa fie totusi ceva, nu? Pe drum mi-a venit ideea sa dau de stergatoare si ala mare se duce la mama dracu spre stinga, iese de pe parbriz. Sa vad cum l-oi regla.

E tare bine sa ai masina ta iar.
Frumoasa masina mi-am mai luat, zau daca va mint. O sa-i fac niste poze iar.

ady85btz
Rock'n'Rolla
Auto:

Post by ady85btz »

Bine ca ai terminat cu necazul si te bucuri in continuare de ea
Kia Cee'd 1.4 GSL the BEST :smt077 Machine Silver :smt077
"The Power to Surprise"
Jurnal de bord
Album foto
Image

klawz
Auto: