Samanta Argintie SW

Totul despre al vostru Kia cee'd şi poze bineînţeles!
Teddy
Sageata Blue
Auto:

Post by Teddy »

Ce zici intri in cel mai select grup de posesori de Kia din jud.HD ???...daca DA vezi ca sus este butonul de "grupuri" si setezi grupul nostru...o sa primesti accept de la smotocel care este moderatorul grupului :smt023
Cee`d 1.4 START+opt.(13) kompass blue HD-09-CTM
ALBUME: http://picasaweb.google.com/TeddyKyty

mitzux
Auto: Ceed SW CRDi /VW Golf VI TDI

Post by mitzux »

felicitari pentru masina, o alegere foarte buna! multi km fara probleme!
Cee'd SW (2007),LX+W+S, 115 CRDI, albastru baltic-Vandut 04.03.2016 la 196000km
Golf VI (2012), Style, 1.6 TDI, Tornadorot
ODO >63000 km

Teddy
Sageata Blue
Auto:

Post by Teddy »

@kserpele :
Ai pus stickerul? Cand ai luat masina ai primit si cardul ala de asistenta ?
Drum bun!!! :smt023

kaserpele
Auto:

Post by kaserpele »

Ce ziceti hunedorenii mei :D o facem de o iesire,la sfarsitul saptamanii, mai exact sambata,la Steaua Muresului ,o iesire de o zi ,o baie buna,doua trei vorbe, :P shi ne mai vorbim de bine masinutele! :lol: astept raspuns!!!! io oricum ma duc!!!! :P :P :D :D ( apropo,nu numai pentru hunedoreni :wink: )
CEED SW 1.6 DSL 115 cp,BASE,machine silver+ceva optionale,livrare iunie,ceasul ticaie, timpul trece! HD-30-GHE

kaserpele
Auto:

Post by kaserpele »

inca ceva , am setat grupul,dar nimic!
:(
CEED SW 1.6 DSL 115 cp,BASE,machine silver+ceva optionale,livrare iunie,ceasul ticaie, timpul trece! HD-30-GHE

kaserpele
Auto:

Post by kaserpele »

io plec sambata in jur de ora 7 spre STEAUA MURESULUI,cu familia!pentru cei care nu stiu unde se afla complexul,din Simeria faci spre UROI! si ''voila'' Steaua Muresului :D :D :D :D

smotocel
Magic Blue
Auto:

Post by smotocel »

din pacate 2 saptamani (week-enduri) sunt "consemnat" in localitate. am un coleg in concediu si daca se intimpla ceva trebuie sa fiu in oras.... :cry: :cry:

Teddy
Sageata Blue
Auto:

Post by Teddy »

@kaserpele
Saptamana asta dupa orele 14 sunt liber,daca vrei putem sa ne intalnim sau trec eu pe la tine la seviciu...dar nu stiu ce program ai.
Drum bun!!!

kaserpele
Auto:

Post by kaserpele »

Acum am iesit din serviciu,mai intru pe 13,pana atunci ne putem intalni,sa-mi prezinti noul tau aspirator :D si sa-mi spui ce-ti mai face degetul :cry: da-mi mesaj pe mess! cand vrei sa ne intalnim asa mai spre dupamasa de maine in colo!

cristi26vis
Auto: HD26VIS

Post by cristi26vis »

foarte tare frate masinutza, abia astept o prezentare mai amununtita. multi km fara probleme,doar gaz si priviri atrase :D
KIA SPORTAGE

Teddy
Sageata Blue
Auto:

Post by Teddy »

@kaserpele:
Luni sau marti ,te sun eu :smt023
Il tratez eu...mare dezamagire vineri la urgenta... nu aveau nici un vaccin antitetanos :shock: ...si mai platim si 6,5% din brut pentru C.A.S.S...

kaserpele
Auto:

Re: Samanta Argintie SW

Post by kaserpele »

Spre neplacuta shi marea mea surpriza,am remarcat acelasi lucru ,care i-a adus shi lui Smotocel un gust amar in gura! shi anume : sub spoiler sunt 2 urme,mai bine spus 2 julituri ,facute ca urmare ,probabil atunci cand frumoasa shi draga mea Samanta a fost coborata ,cu bestialitate :( de pe trailer :? (inca nu l-am sunat pe Vali sa-i explic aceasta problema si cum o sa o rezolvam,dar sincer nu stiu daca chiar este vina lui,sau poate a celor de la Bucuresti,la descarcare) si io care credeam ca in sfarsit noi Romanii am invatat sa respectam omul si de ce nu,bunul material de pe care unii isi iau banutii! :x :x :x

Teddy
Sageata Blue
Auto:

Post by Teddy »

hmmm,sa nu-ti zica ca e prea tarziu si bla,bla ,bla ...dupa atat timp,dar totusi incearca poate iti fac un polish ...ceva

P.S. Poate peste cativa ani sa se schimbe mentalitatea in RO ...

Teddy
Sageata Blue
Auto:

Post by Teddy »

Cand revii din concediu poate ne intalnim :smt023

kaserpele
Auto:

Post by kaserpele »

Sambata incep serviciul, poate maine s-o punem de-o bere! :D shi mai discutam!,asta numai daca esti liber si tu,poate shi Cris!mai povestim cum a fost in concediu! :D :D :D

Post Reply

Return to “Jurnal de bord”