Proceed City Whitey 1.6.... a.k.a scraach

Totul despre al vostru Kia cee'd şi poze bineînţeles!
Post Reply
scraachmyback
scraachu'
Auto:

Re: Proceed City Whitey 1.6.... am facut o saptamana !!!

Post by scraachmyback »

i know scub dar ...ma simteam un pic trist si dezamagit de dimineatza cand mi-am dat seama k nu se reflecta in masina din fatza farul din dreapta :(
oricum nu mai am rabdare acum si vad k timpu' trece greu pan la ora 1 cand plek de la work :D
dar mai am o ora...imi fac eu de lucru k sa uit de timp...k ma uit din 10 in 10 min la ceas :P

Cheers

scraachmyback
scraachu'
Auto:

Re: Proceed City Whitey 1.6.... am facut o saptamana !!!

Post by scraachmyback »

yuhuuu ...am fost la service am rezolvat cu xenonu'...au schimbat un balastru...si mere de minuneee...
Am avut o ZII CLUBKIA k sa zic asa....so...mi-a trecut supararea si intristarea pt xenonul "mort" repede, mai ales k in 20 min era gata schimbat.
Mi-au tinut de urat Alpinad si Onix...dar surpriza :P a venit si vecinul meu de cartier DjNiki4
foarte de treaba si am mai aflat una alta de la el...am mers in targ sa-mi reinoiesc becele de pozitii (acum mi-am luat unele pe rezistenta si cu 4 leduri pe fiecare)si mi-am luat si pt numarul de pe spate unele mai albe dar nu am stiu sa desfac capacul k sa le inlocuiesc...n-aveam unde sa ma intind pe jos k sa imi dau seama cum sunt clemele alea...k la ceedu' lui DjNiki4 (cristi) capacu e cu suruburi asa k le-am lasat asa pana duminica...:P
Sa ne fii vazut in parcare la Penny cum ne faceam poze la xenoane, pozitii, faza lunga(la mine e defapt o lumanare pe langa xenoane :lol: )

O sa fac si poze si le uploadez cat de curand ...mai ales k Whitey tocmai a facut baitza :D int/ext ;)

P.S. - apropo DjNiki4 la spalat nu sa mai vazut zgarietura aia...cred k era doar JEG :D

CHeers si sa aveti grija de voi si de masinile voastre.

scraachmyback
scraachu'
Auto:

Re: Proceed City Whitey 1.6.... a.k.a scraach

Post by scraachmyback »

Am uitat sa mai zic ceva, ce am observat.
Am pus masina mea langa a lu' DjNiki4...cand am dat drumu la xenoane...eu am o tenta spre albastru si el spre mov...eu am faru cu interior negru si el are standard ...de la ce sa fie diferenta asta de lumina ...k xenoanele sunt la fel...
Faru meu e cu tenta sau pur si simplu interiorul negru ii da o alta tenta?

shtaket100
Membru Kia Club Moldova
Auto:

Post by shtaket100 »

Salutare baieti!!!
Roby sunt curios sa stiu cat te-a costat masina la dealer? Eu am una la fel (unica diferenta e ca mai am parktronic si incalzire la scaune pe ea). KIA ti-a permis instalarea xenon-ului fara probleme,ti-au inscris modificarea in cartea de garantie?
Image
KIA PRO_Cee'd 1.6 AT identificativ C NW 314 (NEGRU+WHITE) Republica Moldova Online
http://picasaweb.google.ro/serghei.negru/KiaPRO_CEED02#
BMW 318I INDIVIDUAL 2001
AUDI A6 2.5 TDI 1999
NISSAN MAXIMA QX 2.0 V6 1996

scraachmyback
scraachu'
Auto:

Post by scraachmyback »

salut man ...u ai tot City?...si cu parktronic si scaune incalzite???
Eu am dat 13780 euro...si in legatura cu xenoanele, vezi k noi membrii beneficiem de o reducere de la karmaprotect si cu montaj la IMG.
Si in cartea de garantie nu se mai trec lucrurile mici, gen xenon, doar factura e importanta:P

Scrie-ti si u la semnatura masina cum avem si noi :P

P.S. - eu stiam k la City nu se pot pune in plus fata de ce e deja pe masina.

shtaket100
Membru Kia Club Moldova
Auto:

Post by shtaket100 »

Profile updated! Probabil nu ai observat dar sunt din R.Moldova. Mai e o mica mare diferenta intre masinile noastre...eu am cutia automata....pret final 13466E :shock:
Am intrebat de xenon pentru ca la noi orice modificare trebuie insemnata in cartea de garantie...In plus nici nu imi dau voie sa instalez statie + subwoofer, asa ca ma gandeam sa o fac la Iasi(oricum merg fiecare saptamana)
Image
KIA PRO_Cee'd 1.6 AT identificativ C NW 314 (NEGRU+WHITE) Republica Moldova Online
http://picasaweb.google.ro/serghei.negru/KiaPRO_CEED02#
BMW 318I INDIVIDUAL 2001
AUDI A6 2.5 TDI 1999
NISSAN MAXIMA QX 2.0 V6 1996

Gaby_88
Auto:

Post by Gaby_88 »

salut
am si eu o intrebare care e consumul masini ?
ma gandesc sa imi cumpar si eu un proceed cu motorul asta
dar imi e teama de consum si ma gandeam ca aici e cel mai bine sa intreb
sper ca prin iunie sa fac si eu rost de toti banii
Ms. Sper ca am postat bine ca sunt nou pe aici si prima data cand scriu pe un forum.

djniki4
Auto:

Post by djniki4 »

Respecte pentru vecinu @scraachmyback- Roby .IEri a fost ziua cand am intrat si eu oficial in club(live) :)), pana ieri doar virtual eram membru online si in realitate cu sticker-ul pe luneta dar nu am mai fost la nici o intalnire. Am ramas placut surprins de atitudinea baietilor din club(Alpinad si Onix) care au fost foarte de treaba. De vecinu Roby nu mai zic nimic, stiti voi deja :))). Imi place de Roby ca e foarte mandru de masinuta lui si a detaliat fiecare pas care l-a facut ieri alaturi de cei 3 membri :)) Bine tu robyyy, dar ai uitat sa precizezi ca noi 2 ne-am oprit la un mititel in Vitan ca "aveam o bataie de linguri in stomac" de nu mai vedea roby bine schimbatorul.

Roby ma bucur ca ai facut xenonul(sper sa nu am niciodata probleme :D ) si sper ca esti multumit de ledurile dupa pozitie care zic eu ca sunt super ok, iar daca nu se ard asa repede ca ledurile simple e si mai super. De asemenea, cu ledurile de la numar sper sa rezolvi curand ca ai vazut ca e mare diferenta.

Pozele de care "pomenea" Roby(scuzati calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul):

Diferenta intre pozitie cu un led si pozitie cu 4 leduri(cu siguranta:
Image
A se observa diferenta mare intre becurile stock de la numar ale masinii si cele cu 3 leduri:
Image
Image
Image

djniki4
Auto:

Post by djniki4 »

Gaby_88 wrote:salut
am si eu o intrebare care e consumul masini ?
ma gandesc sa imi cumpar si eu un proceed cu motorul asta
dar imi e teama de consum si ma gandeam ca aici e cel mai bine sa intreb
sper ca prin iunie sa fac si eu rost de toti banii
Ms. Sper ca am postat bine ca sunt nou pe aici si prima data cand scriu pe un forum.

Eu am de 1.4 si merg destul de sportiv( sub 3000 niciodat anu schimb) si am consum 9.3-9.4(numai urban,Bucuresti). Motorul de 1.6 v-a consuma cu maxim 1.5 litri mai mult, acum depinde, daca mergi bara la bara numai cu viteza 1 si 2 n-ai sa vezi consum mediu mai mic de 12-13. Este si normal, faci 20 de km intr-o ora, motorul ala doar nu merge pe curent.... Eu zic ca in conditii normale de trafic, adica mixt, aglomeratie si semi-liber nu vei avea consum mai mare de 10 cu cel de 1.6. Robert poate sa ma contrazica..

dmc81
psycho driver
Auto:

Post by dmc81 »

Salutare

De unde ati luat ledurile pt. pozitie si cat au fost?
De cand mi-am montat xenon pe masina mea mi-a ramas un pitic pe creier pt. ca nu am schimbat si becurile de pozitie cu leduri. Am pus becuri Philips bluevision pt. pozitie dar degeaba tot o lumina galbena da. Help :)

Mihai
Kia Ceed 1.4 Best
Image
ODO : + 19000 km

Image

scraachmyback
scraachu'
Auto:

Post by scraachmyback »

hehe Cheers pt djniki4 !!! si welcome to the Clubkia live :D
Mersi k mi-ai aratat becele pt pozitii alea pe rezistenta care sunt super misto si chiar lumineaza nu gluma si d-abia astept sa le pun si p-alea pt numar. Mici au fost buni 80 % ...se putea si mai bine :)
Hehe si apropo de detaliat ...daca nu stii cum a fost la bran, coloana, tot ce sa intamplat acolo...citeste cele 2 posturi ale mele din topicul impresii si o sa vezi acolo detaliii :D

@Gaby_88 - salz man...
Sa incep asa...Pro_cee'd RULEZ... si acum sa vorbim lucruri serioase lol asta am postat eu pe topicul urmator
viewtopic.php?f=3&t=101&start=1290

Consum pt Whitey:
- in oras dimineatza orele 7-8 consumul este maxim 12...si nu prea stau linistit in coloana ..ma bag pe unde apuc si chiar si pe contrasens cu viteze intre 50 si 80 sau chiar mai mult, depinde unde sunt si ce portiune o prind libera
- seara dupa ce ies de la work, ora 18 consumul scade...n-am idee ..sau poate k ocolesc sa stau in trafic si merg pe stradutze.
- am fost acum o luna la busteni si consumul inspre bucuresti a fost si de 5.7 am mers lejer...nu am prins coloana sau blocaj.
- mers lenes bucuresti ora 23 de la obor inspre sebastian(rahova) consumul 7.0 si chiar 6.7
- ieri bucuresti toata ziua plimbare :P... consum 10
o sa incerc sa schimb numai la 3000 sa vad diferenta de consum.
majoritatea timpului merg mai sport si nu-mi place sa stau dupa unu - altu
Sunt multumit de consum ..zic eu
Alimentez 99% la OMV

Cheers si multi km fara probleme.

si help pentru dmc81 :P....F1..F1...F1 :D pai targul vitan face minuni cateodata :D...gasesti acolo de toate... eu d-acolo le-am luat 20ron perechea astea kre le am eu sunt pe rezistenta.. o sa pun niste poze maine seara.

Take care!

dmc81
psycho driver
Auto:

Post by dmc81 »

Multam frumos :)
Kia Ceed 1.4 Best
Image
ODO : + 19000 km

Image

djniki4
Auto:

Post by djniki4 »

dmc81 wrote:Salutare

De unde ati luat ledurile pt. pozitie si cat au fost?
De cand mi-am montat xenon pe masina mea mi-a ramas un pitic pe creier pt. ca nu am schimbat si becurile de pozitie cu leduri. Am pus becuri Philips bluevision pt. pozitie dar degeaba tot o lumina galbena da. Help :)

Mihai

Schimba si becurile de la numar, se vad super cu xenoanele..

Gaby_88
Auto:

Post by Gaby_88 »

multumesc pentru raspuns
app imi place foarte mult cum arata pe alb si cu xenonu-l arata bestial
nush dak se pot lua cateva poze de la u :D :D
eu cred ca o sa scot un consum mic tinand cont ca am 3-4 semafoare in tot orasul.
Multi km fara incidente

PS. In caz de imi iau o sa tin legatura cu u ca sa imi pun xenon cat timp a durat montajul ?

Teddy
Sageata Blue
Auto:

Post by Teddy »

@shtaket100 din R. Moldova, Chisinau :
Bine ai venit pe forum =D> :smt023

@scraachmyback:
Cand ai timp sa faci niste poze cu pozitiile ,m-ai facut curios :wink:

Drum bun !!! :smt023
Cee`d 1.4 START+opt.(13) kompass blue HD-09-CTM
ALBUME: http://picasaweb.google.com/TeddyKyty