Deocamdata(din fericire) singurul sunet ce poate fi considerat deranjant este vibratzia antenei (alarmei) montata pe parbrizul fatza, stanga sus si asta numai cand merg pe gheatza (deocamdata) Voi urmari sa vad ce se intampla in continuare.
Numai bine.
Am uitat pret de 600 km de orice zgomot.
Masina a mers bine. Am facut si un plin de la MOL(prima data de la aceasta firma). M-am speriat cand am vazut pretul, 3,58.
La intoarcere spre Iasi(de la Focsani), pe o ceata foarte deasa, in 240Km, la o viteza medie de 65km/h si o viteza maxima de 90km/h(pt ca atat au permis conditiile), consumul mediu aratat de CB a fost de 4,6l/100Km.(nou record pentru mine).
Bafta
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
Vezi ca eu am aflat pana la urma sursa zgomotului. Am scris si la jurnalul meu. Era o creanga destul de mare prinsa prin suspensia de la roata stanga spate si care se freca si de roata. Ma minunez si acum cum a ajuns creanga aia sa se prinda in felul ala acolo. Iti sugerez sa tragi o privire si pe sub masina daca nu ai facut-o pana acum, cine stie ce surprize poti avea .
Eu in momentul de fata am diversi greieri in bord la diverse turatii, mai ales cand e motorul rece (DSL) . Si alta sursa de trancaneli in spate care vine de la bancheta spate, mai exact de la sistemul de prindere. Chestia care prinde bancheta 1/3 bazaie la lovituri cu podul palmei, iar cea care prinde bancheta 2/3 cloncane si chiar are joc in spatarul banchetei... chiar nu stiu cum sa o fixez, eventual sa tamponez zona...
Kia Cee'd 1.6 CRDi LX BEST PewterBeige(TM) C:19.07.07, S:03.10.07, L:20.10.07. T3h album
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017
eu zic ca filtrul de polen e bine de curatat inainte de a merge la revizie, ca sa vada aia cat de curat e si sa nu-l mai schimbe, ca e 160 lei cu tva ....
Cee'd Pewter Beige , 1.6 DSL 115 cp BASE + optionale
uneori Vw Passat '02 1.9 TDI 131 CP Albume
Exact asa ma gandeam si eu, insa nu cred sa fie ei asa de integatori.
Si oricum au dreptate, la carte scrie negru pe alb ce se schimba. Daca scria ca se inspecteza...mai mergea.
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
Am descoperit o mica zgarietura in dreapta spate, langa gemuletul ala mic. Nu e adanca insa rata rau ca e la nivelul ochilor.
In drum spre Focsani, pe o vreme caineasca, am luat in "bot" mai multe pietricele care au realizat pe parbris niste mici ciobituri de marimea unui varf de pix.
Ar trebui sa ma ingrijorez, vor ramane asa sau se vor dezvolta? Ma gandeasc ca intra apa, ingheata si o largesc. Eu zic sa le las asa ca n-o fi foc.
In plus, am descoperit niste mici zgarieturi pe geam in zona capatului cursei stergatorului mare, in forma de semicerc, pe aproape tota cursa lui.
Zgomotul in spate tot persista, afland de aici(forum) ca r fi o problema nu tehnica ci de conceptie, adica telescop prea scurt pentru arcuri prea tari.
Bafta