Se baga cineva la un fotbal in balon/sala pe zi sau nocturna?
Putem merge ori in timpul saptamanii ori in week-end.Stiu o sala super belea chiar la Lia Manoliu,pe langa Pationarul Mihai Flamaropol si mai e una in Titan,aproape de cimintir
Hai cu golu
Ma, eu m-as baga, ca si-asa singurul sport care-l mai fac e cu mausu' si ma simt cam ruginit. Daca ne strangem macar vreo 12 eu sunt pentru... Mai ales ca ultima oara am dat in minge acum vreo 3 ani deci... fi-ti blanzi
Ex-Pro Cee'd 1,4 Best
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP
Important e sa facem miscare ,distractie si caterinca.Ca nimeni de pe forum nu cred ca-i hagi la fotbal .Ideal ar fi sa strangem 3 echipe de cate 5-6 oameni cu echipa castigatoare la masa,asa e cel mai distractiv
salut ppl...ma bag si eu la fotbal ..dar doar la privit...cum am zis pana in vara nu ma bag la vreun sport dar vin sa fac galerie ...strangeti-va si sa ma anuntati
desi am alta gasca cu care bat mingea, daca jucam in zona titan(parc, trei ligheane, lia manoliu) la ore si zile care sa ma coafeze si pe mine, ma bag si io...
Hop si eu ... daca mai este nevoie de oameni sa-mi spuneti ca pot mai aduce 2-3. Cat despre fotbal ... am uitat sa mai alerg dar sa mai dau si cu piciorul in minge
drbling,dribling pase suutt siiii?????? in curte la vecinu
PREZEEEEEENT mamica mea nu am mai jucat un trozbaaal de 10 ani...... cred orcum de mult
Culmea este ca majoritatea prieteniolr joaca frecvent feceti o lista cu cine vrea sa vina si sa-i dam bataie.
Stabiliti ziua,locul si ora si faceti lista pentru ziua respectiva OK