Sa ne cunoastem/recunoastem,adica: Pe cine am mai vazut

Întîlnirile clubului, activităţi (mai mult sau mai puţin organizate), pe cine am mai văzut...
Post Reply
bogdan241
Auto:

Post by bogdan241 »

de cate ori am vrut sa scriu pe aici numere de ceed si sa-i salut. dar sunt prea multe si nu le retin :) asa ca ii salut pe toti!! care ma vede si pe mine poa' sa ma salute cu incredere :)
Cee'd 1.6 GSL Black Pearl, Classic + Interior piele, Geamuri fumurii + actionare electrica fata/spate, Pachet Sport, ESP, Climatronic, Cheie pliabila, Scaune incalzite, Oglinzi electrice.

www.tuninginfo.ro - Prietenul masinii tale!

Akbhar
Auto:

Post by Akbhar »

In weekend am vazut o groaza de Cee'd-uri prin oras (Bucuresti), peste 15 bucati, toate culorile, mai putin Hike Green. Salutari tutror si cat mai multi km fara probleme.
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups

Piticu21
Auto:

Post by Piticu21 »

am vazut eu green, o mai parcheaza la mine la bloc, mai nou si-a branduit masina cu ceva de firma.

Anyway, salutari lui baiatul cu mars red care m-a salutat pe Turda saptamana trecuta si a facut stanga inspre semanatoarea, tocmai eram la primii 50 de kilometri cu jucaria ...

Si intrebare ... ce numar sa pun la masina? Mai e moda cu xx BAU ? :P
The one, The Only ONE

Kia Cee'd 1.6 CRDI - EX - low power + climatronic | Piston Gray
www.piticu.ro
www.blog-auto.ro

danx
Auto:

Post by danx »

posibil sa fi fost eu, desi nu garantez.
De astazi nu mai salut decat pe cei cu sticker la vedere, prea se uita lumea ciudat la mine.
Care se simte ca era asera pe A1 pe la km 20 pe sensul spre bucuresti, mie mi-ai dat flash-uri cand treceam pe langa tine cu viteza luminii stinse. Sa traiesti.
Don Rodrigo Diaz de Bivar aka El Cee'd! 1.4 GSL LX MT Start + optionale, mars red

Piticu21
Auto:

Post by Piticu21 »

daca aveai ochelari tu erai ;)

si aveai numar cu bau la masina ?
The one, The Only ONE

Kia Cee'd 1.6 CRDI - EX - low power + climatronic | Piston Gray
www.piticu.ro
www.blog-auto.ro

victor
Jidanul
Auto:

Post by victor »

Johnny27 wrote:Salutari unui Ceed care Vineri, la ora 9:00 mi-a permis sa ies din curtea Camerei Deputatilor...Din toata coloana, a fost singurul care mi-a permis accesul pe Izvor...Avea sticker si numere rosii...Un adevarat coleg de club
Cu placere tinere! Eu am fost autorul! Cum era sa las un coleg de club sa astepte atat de mult? :lol:
Salutari!
Kia CEE'D 1.6 DSL LX BASE 90 CP + ceva optionale. PISTON GREY

poze in curand...

radu84
BACK IN BUSINESS
Auto:

Post by radu84 »

Piticu21 wrote: Si intrebare ... ce numar sa pun la masina? Mai e moda cu xx BAU ? :P
Iti recomand cu caldura acest numar. Se pare ca mi'a purtat noroc. Am scapat dintr'un accident de dauna totala fara nici o zgarietura.
Kia Cee'd kompass blue 1,4 GSL - CT 22 BAU
Album foto
ODO : 22.500km+

doringvd
Moderator
Auto:

Post by doringvd »

BV 26 BAU BVxxWOW BxxTPA.......si cresteau intr-o luna cati alti-n 7..
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"

Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316

ODO 75000km Image

--------------------------
FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
--------------------------

bogdan241
Auto:

Post by bogdan241 »

ii salut pe b 66 agg azi dimineata pe grivitei...in fiecare dimineata la fel de grabit :) si pe b 73 dvi, cu care m-am intalnit intr-una din intersectiile de la izvor. :o
Cee'd 1.6 GSL Black Pearl, Classic + Interior piele, Geamuri fumurii + actionare electrica fata/spate, Pachet Sport, ESP, Climatronic, Cheie pliabila, Scaune incalzite, Oglinzi electrice.

Gerula
taraboste
Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007

Post by Gerula »

@bogdan241

Imi tremura mana pe butonul de avarii ca sa-ti dau un semn dar zic: "-Si daca o fi vreunul care ma bombane ca ce am cu el?"
Felicitari pt. ca reusesti sa tii masina curata, nu ca mine. Si cred ca te-am mai vazut si saptamana trecuta.
Mersi si drum bun.
Mos Gerula

Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar

bogdan241
Auto:

Post by bogdan241 »

@gerula....nu-i problema eu vroiam sa-ti dau flashuri...dar la fel...ziceam ca poate nu-i bine... sapt trecuta vroiai sa iesi pe banda a doua, si nu te-am lasat pt ca mi-am dat seama prea tarziu, m-a mustrat constiinta. data viitoare te las promit :) nu e curata,crede-ma.poate doar pt ca a stat in parcare. azi sper sa o spal pt prima oara :D

Gerula
taraboste
Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007

Post by Gerula »

Right!
No problemo, stai linistit nu-ti mustra constiinta, chiar daca la momentul ala am gandit ca un "coleg" posesor de Cee'd ar fi putut sa ma lase si pe miihiiihne :mozilla_cry:
Glumesc desigur, nu-i asa lucru chiar asa de rau, ti se poate intampla sa te intalnesti la locul nepotrivit cu o Dacie papuc sau sa te ia radaru' cu 168 la ora, alea probleme....
Hai sa ne vedem cu bine si week-end placut.
Mos Gerula

Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar

Ciolin
Mezinu'
Auto:

Post by Ciolin »

Eu tot vad pe B XX CAE pe str Roma, langa liceu unde mai parchez cateodata si intr-o zi ma miram ca "parca a mea e parcata mai departe" si era sa scot cheile la a lui, desi e piston grey aceea. Offtopic: de o ora citesc diverse pe site-uri, inclusiv clubKia si cand sa ies pe geam sa verific cat de curata e masina mea (ca era curata, apropo de a lui Gerula:) ), ma trezesc ca vad o mare de alb. Prevad un trafic mirific pe aceasta patura de omat. :) Conduceti cu grija!
Kia Cee'd 1.6 CRDi Base - Oil Blue B 89 RYO

bogdan241
Auto:

Post by bogdan241 »

Gerula wrote: Hai sa ne vedem cu bine si week-end placut.
multumesc la fel!!!

Riky
Auto:

Post by Riky »

azi vazui un vecin de cartier...parca DJ-xx-LSD(nu sunt sigur) aceeasi culoare ca a mea...doar ca el are jenti...in rest am vazut multe dar nu am retinut nr de inmatriculare....s-au km inmultit in craiova...
KIa Cee'd,1.4, 109CP--Cine n-are Cee'd sa-si cumpere!:)

http://picasaweb.google.com/rikyriky8/MasinutzaMea

Post Reply

Return to “Întâlniri şi activităţi”