SARBATOARE MARE 25-26 OCT CABANA MIJA. CEA MAI FRUMOASA

Întîlnirile clubului, activităţi (mai mult sau mai puţin organizate), pe cine am mai văzut...
Post Reply
Teddy
Sageata Blue
Auto:

Re: SARBATOARE MARE 25-26 OCT CABANA MIJA

Post by Teddy »

@marceli :
Sigur cred ca numai @titanicul(la toate intalnirile a fost d-ra)...ai mei au alt program(baiatul are spectacole si vineri si sambata iar fata merge la ziua unei colege... prieteni de fam.)

Numai atatea suntem la gratar :?: ...daca masa organizata dureaza mai mult sper sa nu aveti surprize...am fost acolo la 2 asa zise mese organizate si nu a fost respectat niciodata programul anuntat initial :idea:
Drum bun !!! :smt023
Cee`d 1.4 START+opt.(13) kompass blue HD-09-CTM
ALBUME: http://picasaweb.google.com/TeddyKyty

cristi26vis
Auto: HD26VIS

Post by cristi26vis »

Teddy wrote:@marceli :
Sigur cred ca numai @titanicul(la toate intalnirile a fost d-ra)...ai mei au alt program(baiatul are spectacole si vineri si sambata iar fata merge la ziua unei colege... prieteni de fam.)

Numai atatea suntem la gratar :?: ...daca masa organizata dureaza mai mult sper sa nu aveti surprize...am fost acolo la 2 asa zise mese organizate si nu a fost respectat niciodata programul anuntat initial :idea:
stai linistit, nu o sa fie probleme,cel putin asa mi sa promis!!!! ideea e sa fim hotarati noi,si sa veniti la timp :D ,vezi ultima intalnire [-X alcatrazii, smotoceii si noi stim de ce :D
KIA SPORTAGE

kaserpele
Auto:

Post by kaserpele »

Eu vin cu fetita cea mare, shi ca tot veni vorba de gratar shi niste mici,ma bag shi io!!! :D :D :D
CEED SW 1.6 DSL 115 cp,BASE,machine silver+ceva optionale,livrare iunie,ceasul ticaie, timpul trece! HD-30-GHE

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

PDT_Armataz_02_44 Super
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

iulian2007
PFR
Auto:

Post by iulian2007 »

inca nu ma pronunt daca vin sau nu, dar sa nu va fie de mirare daca sambata la pranz va treziti cu noi pe acolo si cu ceva material pt gratar, ca-i musai :D
PS: ramane sa mai fac ceva demersuri pe langa 1/2!
forumul pasionatilor de detailing click AICI si AICI

facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila

http://polishbraila.blogspot.com/

onutza
Auto:

Post by onutza »

alcatraz wrote:
adimot wrote:Din cate am inteles Arnold12, Teddy si cu mine ne bagam la niste prajeli.
la prajeli ma bag si eu, dar nu ma dau in laturi nici de la restaurant.
idem alcatraz :wink:
KIA CEED- 1.4 BEST- SO RED
Comanda:24.07.08
Achitata integral:13.08.08
Serie:15.08.08
Intrare in posesie:17.09.08
http://picasaweb.google.com/onutza82

cristi26vis

Post by cristi26vis »

pentru toata lumea care vine sambata la petrosani, intalnirea va avea loc in parcarea de la stadionul jiul, eu o sa fiu cam cu jumatate de ora mai devreme acolo, cine nu reuseste sa ajunga sambata dimineata, il asteptam la cabana care este pe drumul catre voineasa la km 13 ,pentru mai multe informatii nr meu de tel este 0722834009.sus la cabana numai zapp are semnal,asa ca de sambata pana duminica nu voi avea semnal :D nu ramane decat sa ne vedem :wink:

p.s au anuntat ceva ploaie si umpic de frig, imbracativa mai gros #-o
KIA SPORTAGE

adimot
Auto:

Post by adimot »

Ora 11 nu?
Cee'd 1.4 GSL Kompass Blue SM-28-MOT
ODO -->34.000
Image

smotocel
Magic Blue
Auto:

Post by smotocel »

observ cu stupoare ca am avut de citit vreo 4 pagini de mesaje. nu stiu din ce cauza nu am mai primit "atentionare" pe mail cum ca s-a mai scris ceva la topicul asta. da, stiu puteam sa mai intru din cind in cind, dar am fost prins cu treaba (deh, serviciul) si nu am apucat. in fine....

azi il sun pe marceli sa vedem cum facem cu plecarea, eu ma gindesc ca pe la 9.30 daca plecam din deva e ok sa ajungem la petro pe la 11 (astept sa ma sune si adimot, sa ne intelegem ce si cum, eu de obicei merg pe hunedoara-hateg, dar daca vrea sa ne intalnim, sa mergem impreuna, merg si pe simeria). cu gratarul inca nu m-am hotarat, tre sa vb si eu cu 1/2 (desi cred ca vom ramane la varianta restaurant). tzuica o am oricum de data trecuta, alcatraz stieeee.... =D>

@teddy
referitor la servire.... sa nu uitam ca una ne-am inteles data trecuta si alta s-a intimplat (referitor la niste ore...) :wink:

ETA: 25 de ore. =D> =D>

iulian2007
PFR
Auto:

Post by iulian2007 »

cu multa parere de rau :( va spun ca nu pot ajunge. dar voi sa va distrati bine, sa faceti mult fum (la gratare), sa aveti vreme buna, sa fierbeti bine tuica..................... sa va distrati la maxim
si nu uitati: multe-multe poze, ca sa salivam si noi un pic :lol:
forumul pasionatilor de detailing click AICI si AICI

facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila

http://polishbraila.blogspot.com/

alcatraz@
Auto:

Post by alcatraz@ »

Cristi, sper sa nu fie prea tirziu si sa mai citeasca inainte de plecare cineva acest mesaj... ce zici de o pitzza la Petrila, macar una la 2 persoane si un tort de clatite inainte de a ajunge la Mija. Vorbim miine pe mobil. E pacat sa ratam ocazia. Cei care nu stiu cit e de buna pizza de la Petrila , pot afla miine.
cee'd 1.4 GSL EX MT Classic; SO RED; DJ-56-JAF, 0723/271106, 0743297761

cristi26vis

Post by cristi26vis »

alcatraz@ wrote:Cristi, sper sa nu fie prea tirziu si sa mai citeasca inainte de plecare cineva acest mesaj... ce zici de o pitzza la Petrila, macar una la 2 persoane si un tort de clatite inainte de a ajunge la Mija. Vorbim miine pe mobil. E pacat sa ratam ocazia. Cei care nu stiu cit e de buna pizza de la Petrila , pot afla miine.
s-a facut din partea mea, depinde doar de ceilalti daca vor, sau daca avem locuri,, dar cand ne vedem maine primul lucru , sunam [-o<
KIA SPORTAGE

Teddy
Sageata Blue
Auto:

Post by Teddy »

Teddy wrote:...daca masa organizata dureaza mai mult sper sa nu aveti surprize...am fost acolo la 2 asa zise mese organizate si nu a fost respectat niciodata programul anuntat initial :idea:
Cand am scris de cele 2 mese organizate(sponsorizate de soc. la care lucrez) am stat mult peste ora propusa initial de plecare si asta de comun acord de ambele parti.
Imi pare rau daca s-a inteles altceva.

Teddy
Sageata Blue
Auto:

Post by Teddy »

Dupa celebra pizza de la Petrila ImageImage...ce credeti ca urmeaza...celebrul gratar de la cab. MijaImageImage ...si seria a 2-aImageImage...si sus distractia continua =D> :D
Dimineata urc iar sa continuam distractia si sper ca cu membrii noi :smt023

P.S. Acum descarc pozele si cand sunt gata le postez :smt024 :smt023

Teddy
Sageata Blue
Auto:

Post by Teddy »

Post Reply