Arnold12 wrote:Era imposibil sa nu apara un destept care sa posteze aiurea si sa strice si topicul asta.
P.S. - @ThaKid ai fi putut sa deschizi un topic nou pt ca in topicul asta se vb de service IMG
nu te mai da tu asa destept, oboseste-te si citeste topicul, nu este vorba in el numai despre service...citeste macar primul post, cel care a deschis topicul...dar ca de obicei, trebuie sa jignesti tu pe cineva, si vezi doamne, a atacat IMG, greseala vietii lui...inteleg ca esti multumit de serviciile IMG, dar lasa-i si pe altii sa isi spuna o parere, eu cred ca au dreptul sa "strice" topicul asta...
si ca idee, avand in vedere ce s-a scris pe forum despre IMG, se pare ca sunt cei mai seriosi privind service-ul, deci si eu intentionez sa merg la revizii si alte alea la IMG, nu la Mit Motors, dealerul de la care am luat eu masina. legat de dealer, va spun doar atat: la IMG, delerul Alex, cel mult laudat de toata lumea, mi-a cerut avans 10% din valoarea masinii pe care vroiam sa o comand, deci 1700 Euro. la mit mi-au cerut taxa de rezervare 500 Euro. pobabil s-a uitat la mine si a zis ca transpir bani, asa ca mi-a cerut 10%. i-am zis ca in alte parti e mai mica taxa de rezervare, eu chiar vroiam sa iau de la ei, ii laudase atata lume. el nu si nu, ca politica firmei e 10%. asa ca m-am dus in militari si am comandat acolo...mie numai seriosi nu mi s-au parut dealerii IMG...dar poate e un caz singular, oricum majoritatea au fost multumiti...
Cee'd SW 1.4 GSL Classic cu ESP,senzori parcare,jante 16 tip A,cheie pliabila, climatronic, pachet piele,Rainbow Blush,geamuri fumurii,hidrofobic, antiUV,plasa bagaje,oglinzi pliabile,geamuri electrice spate...Dar cel mai important: PEWTER BEIGE!
B 95 KOP
http://picasaweb.google.com/rexpopuli2008