Schimbat culoare lumini bord
-
- Auto:
Schimbat culoare lumini bord
A incercat cineva sa schimbe culoarea la luminile din bord? Ma refer la acel portocaliu care lumineaza cadranele ceasurilor, afisajul central si butoanele cand e aprinsa pozitia. As fi preferat un verde, albastru sau chiar alb cum au alte marci.
A vazut cineva cum arata bordul pe dedesubt? Ma refer daca exista aceasta posibilitate de schimbare a becurilor/ledurilor, sau coloritul provine dintr-o folie ceva?
M-ar interesa mai ales daca se pierde garantia in cazul efectuarii unei astfel de operatiuni.
A vazut cineva cum arata bordul pe dedesubt? Ma refer daca exista aceasta posibilitate de schimbare a becurilor/ledurilor, sau coloritul provine dintr-o folie ceva?
M-ar interesa mai ales daca se pierde garantia in cazul efectuarii unei astfel de operatiuni.
KIA CEE'D SW, 1,4 Best Abbys Blue
- iulian2007
- PFR
- Auto:
Re: Schimbat culoare lumini bord
incearca aici: viewtopic.php?f=3&t=818&hilit=revolutia+portocalie
forumul pasionatilor de detailing click AICI si AICI
facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila
http://polishbraila.blogspot.com/
facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila
http://polishbraila.blogspot.com/
-
- Auto:
Pai stiu topicul dar in el s-a gasit rezolvarea pentru reducerea intensitatii luminii din bord, nu a culorii acesteia.
-
- Auto:
Ideea mi-a venit vazand acesta schimbare la loganul unui coleg, din portocaliu in alb. Totul este discret si nu-ti dai seama ca s-a umblat daca nu ai sti ca loganul are tot lumina portocalie stock. Intr-adevar la logan is putin diferite cadranele fata de Cee'd in sensul ca sunt luminate doar indicatiile si acele, nu si fundalul.
As fi tare curios sa vad o astfel de modificare facuta pe un Cee'd!
As fi tare curios sa vad o astfel de modificare facuta pe un Cee'd!
http://www.kia-forums.com/kia-ceed-foru ... lem-2.html
happy reading!
p.s.: cititi cu atentie si procedati cu grija - sper sa n-apara in cateva zile n useri cu "am pierdut garantia, si lampile scoase din radio-ul lu' bunicamio lumineaza tot portocaliu!!!"
happy reading!
p.s.: cititi cu atentie si procedati cu grija - sper sa n-apara in cateva zile n useri cu "am pierdut garantia, si lampile scoase din radio-ul lu' bunicamio lumineaza tot portocaliu!!!"
Cee'd 1.4 Best, Piston Gray, codename BISISICA, ODO: >74 000 KM din 2.04.2008
clic aici sa vezi ce-am mai pozat
la cei de la zexstar mi-am facut eu luminile la cealalta masina [Logan] si vreau sa zic ca a iesit super frumos, dar nu stiu ce sa zic de KIA... as vrea sa vad niste poze cu o lucrare pe un ceed.
PROceed [Piston Grey] B - 41 - W U M
WUM de la vuuuuum:)

WUM de la vuuuuum:)

Pana la urma cum a ramas cu garantia se pierde sau nu ca de schimbat am eu unde sa le schimb
pro_cee'd 1.6GSL+optionale Machine Silver B-20-DDE
Pai ce parere ai? Se intervine sau nu asupra masinii?
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Assumption is the mother of all fuckups
garantia nu are legatura cu "intervii sau nu la masina" in cazul in care schimbi un bec sau nuca de la schimbator sau cum se poarta pe la noi sa se schimbe masca fata,astea nu se socotesc tor interventii? Eu sunt dispus sa merg la ei sa platesc demontarea si montarea ceasurilor de bord cu care cred ca o sa fie de acord oricum la multe firme care monteaza leduri cica dau garantie
da, zexstar fac schimbari de leduri pe multe masini.
problema cu garantia e urmatoarea.
si sa te duci tu la ei sa iti desfaca ei vordul, de montat ledurile noi nu o sa stie, si daca pui pe altcineva, pierzi garantai pe partea electrica.
asa ca o faci la risc.
problema cu garantia e urmatoarea.
si sa te duci tu la ei sa iti desfaca ei vordul, de montat ledurile noi nu o sa stie, si daca pui pe altcineva, pierzi garantai pe partea electrica.
asa ca o faci la risc.
Daca faci asta, tine-ne si pe noi la curent
Desi eu nu cred ca or sa fie de acord. "interventii la sistemul electric, etc"
Desi eu nu cred ca or sa fie de acord. "interventii la sistemul electric, etc"
Cee'd 1.4 Best, Piston Gray, codename BISISICA, ODO: >74 000 KM din 2.04.2008
asta si ziceam.
nu as risca garantia. ( daca as avea la ce sa am garantie
)
nu as risca garantia. ( daca as avea la ce sa am garantie

Si... nu a mai incercat nimeni... nimic?
Arata intr-adevar foarte misto cateva modele la zexstar astia. Dar sunt convins in proportie de 80% ca se pierde garantia. Ar fi o sansa ca firma asta sa fie acreditata sau certificata de kia, sau cam asa ceva. Dar ... la cum stau lucrurile acuma cu reprezentarea in Ro - si ma refer aici la un exemplu clar (si cam trist pentru mine): firma acreditata pentru service in Tg. Mures nu mai este acreditata... adica, cele mai apropitae variante de service pentru noi raman Clujul (120 km si super aglomerat, nebunie!
) sau Baia Mare (140 km si ceva mai lejer). Spuneam: la cum stau lucrurile acum in problema reprezentarii in Romania... m-as mira sa acrediteze o firma de tuning... desi nu ar avea nimic de pierdut.

Arata intr-adevar foarte misto cateva modele la zexstar astia. Dar sunt convins in proportie de 80% ca se pierde garantia. Ar fi o sansa ca firma asta sa fie acreditata sau certificata de kia, sau cam asa ceva. Dar ... la cum stau lucrurile acuma cu reprezentarea in Ro - si ma refer aici la un exemplu clar (si cam trist pentru mine): firma acreditata pentru service in Tg. Mures nu mai este acreditata... adica, cele mai apropitae variante de service pentru noi raman Clujul (120 km si super aglomerat, nebunie!

cee'd 1.4 sw, best in pearl black!
Am vb cu un baiat care are pe cineva la kia si care a primit si un raspuns concret daca ledurile sunt montate corect nu ai de ce sa pierzi garantia si pe de alta parte ma voi duce la ei si voi cere o hartie stampilata de kia ca nu o sa pierd garantia daca schimb culoarea ledurilor(ex:la Hyundai daca faci tuning pe o masina luata de la ei nu se pierde garantia ba din contra ei se mandresc )o sa fac azi un efort sa merg pana in Baneasa.
Bafta
Bafta