eu am dat comanda in aprilie si masina a fost fabricata in 3 iunie. dealerul mi-a spus de la inceput ca va fi fabricata in iunie. acum o astept, a trecut de PDI si e programata pentru transport catre Deva... de-ar veni odata..... ca deja nu mai am rabdare.
Mda.. ce sa zic.. Parea ca se mai imbunatatise procesul acesta si timpii de livrare erau mai rezonabili dar de ceva timp au revenit iar la "proastele obiceiuri". Oricum n-avem alta varianta decat sa asteptam....
Miercurea asta (18.06.2008) m-a sunat dealerul sa imi zica ca cei de la Bucuresti au facut o greseala si au trimis o masina gresita in loc de a mea si ca vineri cel tarziu o pun pe transport sa vina catre Cluj. Azi m-a sunat dealerul din nou si mi-a zis ca Bucurestiul INCA NU A PUS MASINA PE TRANSPORT. Nu pot sa cred cata nesimtire este in tara asta. Dupa ce faci o greseala macar tine-te de cuvant si remediaz-o. Nu stiu sincer ce sa mai fac!!! Ajung la disperare cu aceste ghinioane. Si va trebui sa mai raman inca cateva zile fara masina.
Colac peste pupaza le si vad pe celelalte 2 Kia negre prin oras plimbandu-se tzantzosh.
Nu doresc la nimeni sa pateasca ce am patit eu si SPER SA NU SE MAI REPETE ACESTE LUCRURI SI LA ALTCINEVA.
Pana imi vine masina sunt legat cu mainile la spate si nu pot face nimica din acest punct de vedere nimeni nu ma asculta la ce am de zis.
Sincer daca stiam ca e asa ma duceam eu la fabrica la Zilnia sa imi ridic masina ... macar acolo stiam ca o primesc cand au promis
O zi frumoasa in continuare ! (macar voua ca a mea deja este stricata)
DrinkyMax: ceva nouati? ti-a venit masina? ca la mine nici un semn. Eu sunt curios ce se intampla daca nu vine masina pana pe 1iulie sa o inmatriculez. cine plateste majorarea detaxa de inmatriculare? e aproape dubla. eu nu mai am chef sa dau bani in plus. Cred ca ii dau in judecata!!! Am specificat cand am facut comanda ca de asta o fac din timp tocmai sa nu se ajunga in situatia asta.... si dealerul mi-a spus ca pana pe 1iulie nici nu se discuta.. ajunge sigur... minciuni!!!
kia ceed FL 1,6dsl Hp SW galben dakar , Style, 6MT, EcoDynamics ODO 258.000
kia proceed FL 1,6dsl Hp white, Style, Pachet sport ODO 142.000
Kia Sportage 1.6 TGDI 7DCT GT Line New Infrared 43.000
Probleme cu laptopul? incearca aici : http://www.depanarelaptop.ro
1. taxa "noua" nu e chiar dubla, nici macar jumate in plus, de la 539 ron la 710 ron.
2. degeaba iti vine masina pina la 1 iulie, actele (cu care incepi sa platesti taxe, sa o inscrii, talon, numere definitive, etc) iti vin cam la 10 zile DUPA ce ridici masina de la dealer.
ca sa fi putut plati taxa veche ar cam fi trebuit sa ai deja masina.... si sa speri ca pina in 30 iunie (o zi de luni) sa iti vina actele (de fapt cartea de identitate a masinii).
cu parere de rau, o sa platim taxa "noua"...
P.S. din cite vad ai din 19 mai seria, eu o am din 6 iunie (comanda 25 aprilie) si masina e deja programata pentru transport de la Pitesti. sper sa o primesc in citeva zile.
taxa are pretul asta la 1,4. In cazul 1,6 credema ca am testat pe toate calculatoarele de pe net (e chiar un topic pe tema asta) si e 615lei pana pe 1 si 1230dupa 1iulie. deci e dubla. si eu nu sunt dispus sa dau nici un ban in plus atat timp cat ei nu si-au respectat partea din contract. practic e vina lor ca prind taxa majorata. repet ca am specificat de cand am fost sa fac comanda pe 20 martie ca e important sa vina masina sa o pot inmatricula cu actuala taxa. si eu au trecut in contract 75 de zile, care au cam trecut de mult deja. nu accept asa ceva.. sa plateasca ei diferenta. probabil nu o sa fie de acord si o sa platesc tot eu, dar o sa-i dau in judecata. sau macar sa ofere prima revizie gratis sau ceva...... niste neseriosi si nu stiu cat e vina dealerului (el s-ar face vinovat mai mult pentru minciuni, si pentru faptul ca nu stie nicodata unde e masina) cei vinovati de situatia cu intarzierile sunt cei de la kia rom auto. am dat mail si la ei si la dealer, nici un raspuns.. ii doare in cot. nici nu mai stiu pentru ce sunt trecute mailurile pe site. incepe sa mi se faca SCARBA. pacat de masina care e superba.
kia ceed FL 1,6dsl Hp SW galben dakar , Style, 6MT, EcoDynamics ODO 258.000
kia proceed FL 1,6dsl Hp white, Style, Pachet sport ODO 142.000
Kia Sportage 1.6 TGDI 7DCT GT Line New Infrared 43.000
Probleme cu laptopul? incearca aici : http://www.depanarelaptop.ro
Eu am dat comanda pe 14 iunie, de fapt impropiu zis comanda, m-am abonat la una din masinile comandate de dealer(IMG), un Best 1.4 si mi-au zis ca la sfarsitul lui iulie cel tarziu o am. Acu sa vedem, pana atunci am timp sa-mi iau covorase, bandouri, tavita portbagaj, alarma si senzori. Apropo stiti cumva cat se face taxa de prima inmatriculare sau mediu cum ii zice mai nou de la 1 iulie?
stef wrote:
P.S: A mai interactionat cineva dealerul Ionut Jeler? Daca da.. astept impresii....
Hai sa-ti povestesc de acest Ionut Jeler: Am facut comanda la el iar dupa cateva zile (2-3) m-am razgandit la culoare si l-am sunat sa-l intreb daca pot schimba culoarea. Mi-a raspuns ca e posibil, insa trebuie sa faca o hartie catre fetele care dau comanda propriu-zisa si ca el nu are timp. Era o chestie de 5 min. Nu a facut-o si am ramas cu aceeasi culoare (nu ca mi-ar parea rau, insa...). Apoi, i-am dat un mail sa-mi spuna daca am sanse sa-mi vina masina mai repede decat era programat (plecam in Austria de revelion si vroiam sa stiu daca ma pot baza pe masina), insa am asteptat trei saptamani si am mai dat inca 3 mailuri si el tot nu mi-a raspuns. In cazul asta, am dat mail la directorul de vanzari cu CC la Jeler si i-am prezentat situatia rugandu-l sa-mi schimbe persoana care se ocupa de dosarul meu. Instant am primit mesaj de la Jeler sa-mi spuna ca nu trebuia sa se ajunga atat de sus, ca nu a a vut timp, bla, bla, bla...si sa-mi spuna ca pot alege o alta persoana ptr a se ocupa de masinuta mea. Atunci am optat ptr Alexandru Preda. Vreau sa-ti spun ca masina a venit pana de Craciun (trebuia sa vina la sf lunii ianuarie), deci super multumit de Alexandru Preda.
Bafta si vezi cum decurge livrarea. Chiar daca ai ceva de asteptat, merita. O sa uiti de aceasta perioada atunci cand vei primi masina.
Merci mult de informatie...
Probabil voi proceda la fel daca voi astepta prea mult.
Oricum, dupa cum am mai zis, cel mai ciudat mi s-a parut ca mi-a trecut pe foaia de comanda scrie luna productie august si nu inteleg de ce nu intra in productie din iulie din moment ce am dat comanda pe 19 iunie...
Dupa informatiile tale mi-am luat 2 tepe, nu doar una...
Prima a fost ca m-am dus in Baneasa in conditiile in care la IMG vad ca livreaza mult mai repede in ultimul timp... iar a 2-a teapa cu dealerul la care am nimerit...
Asta e.. eu sper totusi sa am mai mult noroc si sa-mi trateze comanda cu seriozitate....
Probabil ca nu i-ar conveni sa primeasca seful lui din ce in ce mai multe mail-uri cu "laude" despre el sau cu cereri de mutare a dosarului...
Nu stiu daca imi venea masina mai tarziu daca ramanea comanda la el, insa lipsa lui de respect m-a facut sa-l schimb. Eram dispus sa astept atat cat era scris in comanda, insa nu accept sa-si bata joc de mine unul care de pe urma mea isi ia comisioane. Vreau sa fiu tratat cu profesionalism, nimic mai mult.
Asadar, nu stiu daca ti-ai luat teapa cu Mit Baneasa, insa cu acest Jeler sigur ti-ai luat teapa.
ionutz, daca comanda s-a facut inainte de 25 mai, teoretic seriile ar trebui sa vina la sfirsitul lui iunie. Mie asa mi-a spus dealerul, saptamina trecuta am fost sa-i mai intreb de una alta si a zis ca sint totusi ceva intirzieri, dar seriile ar putea sa vina la sfirsitul lunii, cel tirziu in prima saptamina a lunii iulie. Pe mine ma interesa sa-mi vina masina cu toate cele in prima parte a lui iulie, s-o inmatriculez si sa plec in concediu afara cu ea. Ei, dealerul a spus ca sint 50% sanse sa vina in prima saptamina a lui iulie si masina si CIV-ul (asta in cazul in care la livrare masina se va lasa la Arad sau Timisoara si nu Pitesti cum fac de obicei).
Saptamina ce urmeaza ii mai sicii si daca aflu ceva va spun.
Sper sa vina, ca sambata cred ca l-am disperat pe dealer si a zis ca trebuie zilele astea sa vina seria!Si eu sper sa vina cat mai repede...eu am dat comanda la Valcea...cu toate ca sunt din Pitesti...dar cei de aici mi s-au parut f neseriosi....
Chiar am o foarte mare nevoie de masina pt luna iulie ca am multe drumuri de facut prin tara...si parca de batrana dacie berlina mi s-a luat...
Prima neseriozitate din partea celor de la leasing ... numerele provizorii expirau pe 21 luna asta si pe 19 primesc hirtiile pentru financiar ( ironic acolo scrie ca "de dumneavoastra depinde primirea actelor pentru nr. de leasing " ... alerg inebunit sa rezolv ...trimit in aceasi zii actele .. si acum logic stau cu masina pe dreapta .. pentru ca au expirat nr. provizorii ... Leasing facut la UniCredit ...
Ce nemernici .. un coleg care a cumparat o Toyota ...i-au venit actele din timp si nu a avut probleme ...oare nu pot fii penalizati ...neseriosii de la Unicredit ?
Kia ceed 1,4 Best,culoarea pewter beige, ridicata pe 23.05.2008 Oz Maraton Craiova ,contact:0722876565 ,mail yahoo alex_0722876565@yahoo.com