Consum motor diesel Kia Ceed
-
- Auto:
Re: Consum motor diesel Kia Ceed
La mine difera destul de mult de unde bag motorina.Am diferente chiar si de un litru la suta in oras la alimentari de la diferite pompe...
Cel mai putin consuma cu motorina de la Petrom,iar apoi cea de la Lukoil,intre 6.4 si 6.9 l/100,in oras,fara A/C.
Ultima data,la insistentele unui prieten,am pus de la Rompetrol,iar consumul mi-a ajuns acum pe la 7.9 l/100 mediu,in oras.
Nu stiu la voi cum e,dar la mine cel putin,nu prea se poate vorbi despre un consum mediu pe o perioada mai lunga de timp decat daca nu resetez calculatorul de bord,dar n-ar fi corect,zic eu,pentru ca de la fiecare pompa consuma altfel.
Nu resetez de fiecare data cand alimentez,dar de data asta am vrut sa vad dc prietenul meu are dreptate si chiar consuma mai putin la Rompetrol,asa ca l-am resetat...si...a fost chiar invers.
Cel mai putin consuma cu motorina de la Petrom,iar apoi cea de la Lukoil,intre 6.4 si 6.9 l/100,in oras,fara A/C.
Ultima data,la insistentele unui prieten,am pus de la Rompetrol,iar consumul mi-a ajuns acum pe la 7.9 l/100 mediu,in oras.
Nu stiu la voi cum e,dar la mine cel putin,nu prea se poate vorbi despre un consum mediu pe o perioada mai lunga de timp decat daca nu resetez calculatorul de bord,dar n-ar fi corect,zic eu,pentru ca de la fiecare pompa consuma altfel.
Nu resetez de fiecare data cand alimentez,dar de data asta am vrut sa vad dc prietenul meu are dreptate si chiar consuma mai putin la Rompetrol,asa ca l-am resetat...si...a fost chiar invers.
1.6 HP DSL,115CP,Pewter Beige,interior Rainbow Blush,Base+optionale:scaune incalzite,jante aliaj 16'',proiectoare ceata,chei briceag,volan in piele,etc.
Album FOTO : http://picasaweb.google.com/crisanmario ... D16HP115CP#
Album FOTO : http://picasaweb.google.com/crisanmario ... D16HP115CP#
crisanmario wrote:La mine difera destul de mult de unde bag motorina.Am diferente chiar si de un litru la suta in oras la alimentari de la diferite pompe...
Hmm...oare asta sa fie problema? Eu vreau sa spun ca urmaresc topicul asta si nu-mi vine sa cred ce consumuri aveti in oras.
Eu sub 7.8 n-am reusit sa scot niciodata in oras indiferent de cum as merge de incet. Tin sa precizez ca alimentez si am alimentat NUMAI cu motorina Efix euro4 de la Rompetrol. Oare asta sa fie problema....o sa incerc sa bag odata de le Petrom sa vad ce consum am.
In afara sunt multumit....undeva pe la 5.7...5.8 ...mers 140-150 km/h. Am fost vara asta la mare si mi-a luat 6....mers numai cu peste 160 km/h pe autostrada...eu zic ca-i bine.
Cee'd 1.6 CRDI HP, So RED.
Comanda data pe 25.01.2008; achitata integral 19.03.2008 si ridicata pe 10.04.2008.
Album foto IC3's Cee'd
Comanda data pe 25.01.2008; achitata integral 19.03.2008 si ridicata pe 10.04.2008.
Album foto IC3's Cee'd
-
- Auto:
la 46.000 km in bord, consumul mediu (oras + afara) este de 6,7 [afara merg cu 100 - 140, rar mai dau o fuga pana la 180 sa vad cum e
, iar in oras - mers batraneste] motorina pun 90% de la petrom euro 4.

ex: Kia cee'd 1.6 CRDi 115 CP Best; Vmax = 205 km/h; machine silver; ODO 212.000 km.
-
- Auto: 1.6 CRDI 128hp City 2014
Se simte bine cu motorina de la PETROM? As dori sa schimb Sprint Dieselul parca nu mai imi place cum merge cu ea.
1.6 CRDI 128hp City 2014 Planet Blue + optionale
Sprint Diesel e acelasi si la OMV si la PetromV, doar ca uneori e putin mai ieftin la ultimii.
Parerea mea e ca obtin un consum mai mic cu Sprint Diesel decit cu alti carburanti pe care i-am incercat.
Parerea mea e ca obtin un consum mai mic cu Sprint Diesel decit cu alti carburanti pe care i-am incercat.
cee'd EX+ 1.6 DSL
-
- Auto:
eu ma simt binedoio77 wrote:Se simte bine cu motorina de la PETROM? As dori sa schimb Sprint Dieselul parca nu mai imi place cum merge cu ea.

Cred ca sprint dieselul de la OMV e acelasi cu cel de la PetromV si acelasi cu Euro4 de la Petrom.
ex: Kia cee'd 1.6 CRDi 115 CP Best; Vmax = 205 km/h; machine silver; ODO 212.000 km.
Bucuresti - Transfagarasan - Sibiu - Arad = 6.04 l/100 km
Arad - Viena - Salzburg = 5.01 l/100 km
Salzburg - Graz - Viena - Budapesta - Nadlac = 6.04 l/100 km ( Viteza MAX = 221 pe GPS )
Arad - Viena - Salzburg = 5.01 l/100 km
Salzburg - Graz - Viena - Budapesta - Nadlac = 6.04 l/100 km ( Viteza MAX = 221 pe GPS )
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Foarte bine pe autostrada lor, nu am avut senzatia de nesiguranta la volan.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
La consumul ala, mai ca imi vine sa cred ca a condus doamna.
Poze/intamplari memorabile din concediu?

Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Assumption is the mother of all fuckups
-
- Auto:
7.1 pana acum (1300 km odo) mers un drum pana la mare+ rest bucuresti , mers normal nu bosorogeste dar nici cu depasiri inutile
6.5 arata la mine cu CB-ul neresetat cam de 2000 de km. Ieri am sarbatorit cei 11111 Km facuti pana acum. 

Nissan Leaf 2018
Sportage 2l DSL, 4x4 Style+, Sirius Silver
EX: Cee'd 1,6DSL 115 CP BASE, SO RED
Sportage 2l DSL, 4x4 Style+, Sirius Silver
EX: Cee'd 1,6DSL 115 CP BASE, SO RED
fratilor... mie nu prea'mi iese acelasi consum cu al vostru... am 2000 km. am resetat CB'ul o singura data..prima data aveam 7.7 si acum am 7.5. mentionez ca viteza meadie a fost de 35km/h si cutia mea este automata. la 160km/h am consum 8.8-9. DE CE?
Kia ceed 1.6 Hp Classic, Mars Red, transmisie automata, geamuri fumurii, scaun sofer si pasager cu incalzire, scaun pasager reglabil pe inaltime,oglinzi cu reglaje si pliere electronica, RDS radio 6 CDC + MP3, cheie 3 butoane, pilot automat + comenzi pilot automat pe volan, climatronic, pachet sport. Ridicata pe 18.09.2008
ODO: 14.000 + km
-
- Auto:
diferenta e ca el are cutie automata, si probabil la viteza aia motorul lui are ceva mai multe turatii => consum mai mare.
Eu nu am resetat niciodata consumul mediu de cand am luat-o si am 7.1l/100km in peste 16000km, jumatate de distanta in Bucuresti, mers normal -nu am mers nici sportiv nici ca un pensionar.
cu 160km/h am mers de la giurgiu pana aproape in bucuresti..si sunt ceva km..qstia e ca nici nu sunt sigur k asta a fost consumul pe toata distanta..nu m'am uitat dekt de 2 ori la consum. aaa..si ink un lucru... consumul... CB'ul imi arata 7.5 iar dupa metoda plin-plin.. mi'a iesit consumul undeva pana in 6.6..unde e greseala?
Kia ceed 1.6 Hp Classic, Mars Red, transmisie automata, geamuri fumurii, scaun sofer si pasager cu incalzire, scaun pasager reglabil pe inaltime,oglinzi cu reglaje si pliere electronica, RDS radio 6 CDC + MP3, cheie 3 butoane, pilot automat + comenzi pilot automat pe volan, climatronic, pachet sport. Ridicata pe 18.09.2008