Culori CEED

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
tudorel
Auto:

Post by tudorel »

Cea mai tare e cea care iti place TIE cel mai mult. Mie imi place oil blue, dar din pacate nu am vazut-o si in realitate. Voi ati vazut vreun oil blue?

sorinh
Auto:

Post by sorinh »

corect! cea mai tare culoare e aia care-mi place MIE!!!
adica pewter beige :-P

dupa ce a fost aprobata de nevasta.... :lol: :lol: :lol:
1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com

gogu
Moderator General
Auto:

Post by gogu »

tudorel wrote:Cea mai tare e cea care iti place TIE cel mai mult. Mie imi place oil blue, dar din pacate nu am vazut-o si in realitate. Voi ati vazut vreun oil blue?
Da, am vazut in realitate (vezi semnatura mea) si am si postat 1-2 poze cu oilblue vs abyss blue pe la pagina 2 (parca) in topicul asta.
LX 1.4 GSL OilBlue/Rainbow Blue cu varii optiuni
>>Poze cu masina mea<<
Image

tudorel
Auto:

Post by tudorel »

Poze am vazut si eu, vroiam impresii de la cei care au vazut live, cum vi se pare aceasta culoare?

gogu
Moderator General
Auto:

Post by gogu »

mie mi se pare o ca se potriveste pe ceed, dar asta e ceva extrem de subiectiv.

de ce nu dai o fuga pana la MIT Baneasa, ca sunt convins ca iar e curtea plina de masini si vezi pe viu cum arata?
LX 1.4 GSL OilBlue/Rainbow Blue cu varii optiuni
>>Poze cu masina mea<<
Image

scosmin
Killed In Action
Auto:

Post by scosmin »

Daca aveti dubii in ceea ce priveste culoarea masinii, si mai ales daca sunteti presati de timp, cum am fost si eu :D, va recomand sa apelati la Feng Shui :D

eu m-am orientat dupa culorile de la money/success ale mele si ale iubitei. aveam in comun maro, ea mai avea bej, eu mai aveam verde inchis. cum in paleta de culori a ceed-ului nu este maro, am ales bej pentru ca e mai apropiat de maro.

In orice caz, culorile deschise sunt mai potrivite pentru ceed, pentru ca se pot observa liniile mai bine. Parerea mea.
Kia Cee'd 1.6 CRDi LX BEST PewterBeige(TM) C:19.07.07, S:03.10.07, L:20.10.07. T3h album
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017

Ciolin
Mezinu'
Auto:

Post by Ciolin »

am sa pun eu poza cu Oil Blue dar intai s-o duc azi la service ca face un mic "click" la volan si sper sa nu fie de la directie :| Offtopic: aveti idee: trebuie sa dau bacsis alora daca ma duc cu ea doar sa mi o inspecteze, si cat? :shock: merci anticipat (daca apucati sa dati reply pana la ora 4-5 cand ma duc :) )
Kia Cee'd 1.6 CRDi Base - Oil Blue B 89 RYO

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Depinde de cat de des preconizezi ca o sa treci p'acolo cu masina (ma refer daca faci multi km sau nu). Daca e vreun maruntis ... ii lasi 5 ron, sa bea o bere. Daca e ceva mai mult de lucru - 10-15 ron. Eu asa as face ... si cu asta inchei offtopic'ul
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

tipitip
Admin
Auto:

Post by tipitip »

scosmin wrote:aveam in comun maro...cum in paleta de culori a ceed-ului nu este maro, am ales bej pentru ca e mai apropiat de maro.
S? fi?i ferici?i, pewter bej este de fapt un maro! Scrie ?i ?n talon!
Pentru orice informaţie legată de forum clubkia@clubkia.ro
Pentru oferte pentru membri click aici

mixer
Membru Contra
Auto:

Post by mixer »

Nu stiu daca are vreo relevanta fata de gusturile celorlalti dar eu am ales modelul negru... ramane sa vedem prin Octombrie ce primesc.
Cee'd 1.4 BEST Neagra - B 98 RMX

gcristi
Auto:

Post by gcristi »

Este o culoare impunatoare .... foarte faina, singurul dezavantaj sunt drumurile mai dese la spalatorie! :?
CRDI 90LP Base+optionale(ESP, proiectoare ceata, etc) - pewter beige

Pasha
Auto:

Post by Pasha »

cind am ridicat mashina erau in curte mashini de toate culorile, mai putzin alb shi verde. ei bine, aratau toate splendid in soare. am ceva preferintze personale, dar recunosc: toate aratau bine. imi pare rau ca nu am vazut verdele ala, din poze imi place shi ala. surpriza a venit de la galben shi de la kompass blue. din poze, dupa gusturile mele, pareau groaznice. ei bine, superbe in soare.
Kia Cee'd base LX 1.4 GSL plus citeva optzionale - piston grey

shtirlitz
pictoru
Auto: kia cee'd 1,4

Post by shtirlitz »

Toate culorile in soare si spalate arata bine. Totusi parererea mea este ca lipsesc unele culori care ar avantaja ceed-ul mai tare.
Cea mai faina e dakar yellow, dar avand in vedere atatea taxiuri cu aceasta culoare, se pierde intr-o mare galbena si am scos-o de pe lista.
Kompas Blue e culoarea care am ales-o initial. dar vazand-o live m-am razgandit, prea inchisa. Treabuia sa scoata un bleu mai deschis si mai curat sa bata mai putin spre gri. Pewter Beige tot o culoare frumoasa dar inchisa. Din 12 culori doar alb argintiu si dakar yellow sunt deschise.
Eu am lasat-o pe fetita mea de 6 ani sa aleaga culoarea si a ales abis blue.
Image

scosmin
Killed In Action
Auto:

Post by scosmin »

Machine Silver si Pewter Beige in galeria foto de aici
Kia Cee'd 1.6 CRDi LX BEST PewterBeige(TM) C:19.07.07, S:03.10.07, L:20.10.07. T3h album
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017

DaDiRo
Moderator General
Auto:

Post by DaDiRo »

Ca tot vorbim de culori, am vazut ca sunt destui pe aici care au comandat Kompass Blue, dar este vreunul care si-a ridicat masina deja?
Intrebarea vine datorita faptului ca vreau sa dau comanda si cam asta este culoarea la care m-am hotarat, dar inainte as vrea sa o vad live, ca sa fiu sigur ( :twisted: nu e prea frumos ca astept sa isi cumpere altii mai intai ca sa imi iau si eu, dar s-a nimerit din alte considerente ...)
Am vazut prin Bucuresti una condusa de o domnisoara, dar faptul ca era aproape seara si ca o admiram printr-un parbriz nu tocmai curatel ... nu este suficeint!

Astept un posesor sa vina cu fotografii (eventual Andrei, ca ne tot ameninta), nu de alta, dar trebuie sa ingrosam randurile!

Mersoa,
Adi

Post Reply

Return to “Generalităţi”