Performante motor 1.4
Re: Prea Leneşă? sau?
la mine s-a dus pana la 200 pe bord deci vre-o 195 reali intr-un moment de neatentie al limitatorului din dreapta 

- Bonzai2
- Master Of Puppets
- Auto: Mazda Cx5
O denumire mai frumoasa ar fi a sasea stea EURONCAPsobo13ro wrote: intr-un moment de neatentie al limitatorului din dreapta

Mazda Cx5 2.2 D AWD 175 CP Revolution - Red Soul
Ex : Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti
Ex : Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti
@Bonzai2
Adevarat graiesti =D>
Adevarat graiesti =D>

Pentru altii ar putea fi al 7-lea difuzor de putere mare...
Ex-Pro Cee'd 1,4 Best
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP
Cand vad ce patiti voi
...eu ma simt norocos
...eu+copilotul meu("anti-antiradar")suntem adeptii adrenalinei =D>
Drum bun, conduceti prudent si regulamentar

Drum bun, conduceti prudent si regulamentar

@misuspita
Al meu e tweeter de frecvente inalte!Cum sar de 140 cum incepe sa se infiga in manerul de la usa si unghiile in scaun!
Al meu e tweeter de frecvente inalte!Cum sar de 140 cum incepe sa se infiga in manerul de la usa si unghiile in scaun!
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Vezi ca talpa la 160km/h trebuie sa ai in treapta 4, deabea acolo sa-i dai 5 sa vezi cum urca in 200.. 

Asta m-a distrat teribildin cate am inteles are ECU adaptabil

Si pe langa asta consumurile postate de voi. Schimbat la limita si totusi consum de 9 in oras :-/ Sa-mi ziceti si mie de unde alimentati...sau cum calculati consumul

Eu va marturisesc ca in reprizele de mers in conditiile descrise de voi n-am reusit sa cobor sub 11.
2008 KIA Cee'd 1.4 Best
-
- Auto: Saab 9-5 Aero
Pana la 180 se duce glont...chiar si intr-a 5 a. Parca ar cere a 6 a
:). Dupa 180... mai greu dar na... cat vreti si voi de la un motoras de 1.4- 1.6??? Daca avea un 3 litrii acolo...

SAAB 9-5
@Shadow
1. ECU adaptabil inseamna deja AI (inteligenta artificiala) ceea ce nu prea cred.
2. Referitor la consum, nici eu nu cobor sub 11 in acele conditii. (schimbat in 4000 - 5000 prin oras).
1. ECU adaptabil inseamna deja AI (inteligenta artificiala) ceea ce nu prea cred.
2. Referitor la consum, nici eu nu cobor sub 11 in acele conditii. (schimbat in 4000 - 5000 prin oras).
@Radoo, Shadow
http://www.civinfo.com/forum/engines-tr ... e-ecu.html
Cred ca nu's singurul care crede asta
http://www.civinfo.com/forum/engines-tr ... e-ecu.html
Cred ca nu's singurul care crede asta

@senzu
In acel link sunt povesti exact ca si aici. Cauta ceva oficial si da link, ca eu nu am gasit.
In acel link sunt povesti exact ca si aici. Cauta ceva oficial si da link, ca eu nu am gasit.
@senzu: Nu tot ceea ce crezi trebuie sa fie si adevarat.
Se da urmatoarea situatie ipotetica: eu sunt un tip calm, conduc linistit, nu accelerez brusc etc. ECU-ul adaptabil vede asta si se regleaza pe un stil de mers <<putere mica/consum si mai mic>>. Toate bune si frumoase pana cand intr-o zi cu soare intru intr-o depasire, apreciez gresit distanta si trebuie sa accelerez la maximum ca sa scap. ECU-ul adaptabil stie ca eu sunt un tip calm, conduc linistit, nu accelerez brusc etc. si cand accelerez brusc, in loc sa dea gaz, zice <<putere mica/consum si mai mic>>, ca doar eu sunt un tip calm, conduc linistit, nu accelerez brusc etc. Si cum viteza nu a omorat niciodata pe nimeni, doar oprirea brusca, eu, care sunt un tip calm, conduc linistit, nu accelerez brusc etc., mor impacat stiind ca am un ECU adaptabil.
De ce crezi ca producatorii s-a complica inutil cu problema asta?
Se da urmatoarea situatie ipotetica: eu sunt un tip calm, conduc linistit, nu accelerez brusc etc. ECU-ul adaptabil vede asta si se regleaza pe un stil de mers <<putere mica/consum si mai mic>>. Toate bune si frumoase pana cand intr-o zi cu soare intru intr-o depasire, apreciez gresit distanta si trebuie sa accelerez la maximum ca sa scap. ECU-ul adaptabil stie ca eu sunt un tip calm, conduc linistit, nu accelerez brusc etc. si cand accelerez brusc, in loc sa dea gaz, zice <<putere mica/consum si mai mic>>, ca doar eu sunt un tip calm, conduc linistit, nu accelerez brusc etc. Si cum viteza nu a omorat niciodata pe nimeni, doar oprirea brusca, eu, care sunt un tip calm, conduc linistit, nu accelerez brusc etc., mor impacat stiind ca am un ECU adaptabil.
De ce crezi ca producatorii s-a complica inutil cu problema asta?
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Assumption is the mother of all fuckups
@Akbhar
Cel mai explicit ! =D> =D> =D>
Cel mai explicit ! =D> =D> =D>
Eu oricum raman sceptic pana in momentul in care voi primi o explicatie la obiect.