Sa-mi mai cumpar CEE'D???

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
gguramulta
Wanted
Auto:

Re: masina noua

Post by gguramulta »

misuspita wrote:@Mickey_VS - Varianta Best are doar 6 airbaguri, cea cortina este montata in toti stalpii laterali, de aceea iti ies tie la numaratoare 10, dar de fapt sunt doar 6.

Iar in privinta lipsei inchiderii centralizate la aceeasi varianta Best, ce mare scofala e sa pui o alarma? Care pe langa siguranta aferenta iti ofera si inchiderea din telecomanda, sau, in cazul in care pui cu pager, inclusiv alerta la distanta. Si nu cred ca la 11.000E se mai vad 200 cat costa o alarma.

mie la dealer mi-au zis ca varianta best are 10 airbaguri...explica`mi cum iai numarat..ca sa stiu sa le reprosez cand ma mai duc pe la ei...
Kia Cee'd 1,4 LX BEST black pearl B-04-YAW
viewtopic.php?f=5&t=4150 ---> jurnal de bord
http://picasaweb.google.com/georgeguramulta
ODO 17000KM/h
Image

eugenflorinmanea
Auto: Saab 9-5 Aero

Re: cele mai mari probleme la kia cee'd6.3

Post by eugenflorinmanea »

Am masina de 3 luni si nu am avut probleme. Daca le pot numi 'probleme' as mentiona:
1. Intr-o seara s-a aprins becul de la ESP si nu a vrut sa se stinga decat dupa ce am oprit masina
2. La un moment dat se auzea ceva pe la bancheta din spate..ca un clinchet atunci cand bagi centura...A trecut de la sine.

In rest...benzina si zeama de parbriz, am 5500 Km in 3 luni!! Consumul- rezonabil daca nu o calc (8.8 in Bucuresti, 6.3 afara).

Ma seaca faptul ca am una zgarietura pe oglinda (cred ca se rezolva cu un pic de benzina ca e superficiala), una bucata zgarietura pe spoiler deasupra proiectorului urma lasata de un vecin binevoitor asa de bun venit- aici nu am ce sa ii fac decat daca gasesc un creion corector, si un pic infundata portiera dreapta - de la un dobi care probabil mi-a dat cu usa lui in a mea cand a deschis-o. Se vede numai daca e soare si privesti dintr-un anumit unghi. Prietenii zic ca sunt maniac ca ei nu vad nimic...poate ca sunt :):)
SAAB 9-5

alexandru.pavel
Auto:

Re: cele mai mari probleme la kia cee'd

Post by alexandru.pavel »

Daca am luat masina in noiembrie 2008 ( Ceed 1.4 Best) trebuia sa primesc si card de asistenta rutiera ? Eu nu am primit acest card....

gguramulta
Wanted
Auto:

Post by gguramulta »

multumesc foarte mult
lucrurile astea chiar nu le stiam.
maine am sa trag asa o fuga sa stau putin de vorba cu cei de la Alti Motors Bacau :angry:
Kia Cee'd 1,4 LX BEST black pearl B-04-YAW
viewtopic.php?f=5&t=4150 ---> jurnal de bord
http://picasaweb.google.com/georgeguramulta
ODO 17000KM/h
Image

sonty
incercator
Auto:

Post by sonty »

1. dupa cateva sute de km incepe sa ma doara cotul stang de la suportul de pe usa care mi se pare cam tare sau o fi la un unghi mai aiurea.
2. trozneste bordul pana se incalzeste aerul ce trece prin gurile de aerisire.
3. se zgarie. tot trec oameni prea prosti sa mearga pe jos pe langa ea, ii apuca ameteala si se sterg de ea.
4. si la mine e dezordine in portbagaj. e plin de pungi.

numai probleme grave in primii 15.000.
oltCEE'D 1.4 BEST, machine silver. cu roti si volan.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.

marinero
Auto:

Post by marinero »

Pe linga consumul mare mai sunt probleme si la scaunul soferului cel putin pentru mine, este nasol ca nu se poate regla sezutul .
Apropo la consumul mare il compar cu Logan am la serviciu si il conduc numai eu consumul in oras este mai mic, alceva nu pot compara deoarce Kia este superioara Loganului .
"Black Thunder cu R U G I N A" ODO--> 76000km
CEE'D 1.4 GSL Lx MT BEST 'Black Pearl' SM 89 LVN

mikey_VS
Auto:

Post by mikey_VS »

Ok bambOocha, iti multumesc si eu pentru precizarea referitoare la airbaguri... Cel putin in cazul meu, cred ca a fost vorba de incompetenta agentului respectiv... nu de alta, dar nu l-as suspecta de rea-vointa doar asa, ca sa ma arat eu ofticat. Si apoi, cu mine nu mai avea interese comerciale... masina mea fiind deja integral achitata la momentul in care mi-a explicat el treaba cu 10 airbaguri.
Oricum, am promis ca daca dezinformez o sa imi cer scuze, deci:
Stimati colegi, imi cer scuze pentru cele cateva posturi unde am afirmat ca best sw are 10 airbaguri :shock: ! L-am crezut pe agentul de vanzari si m-am luat dupa semnele de pe stalpi (nu stiam ca airbagul tip cortina este un "cearceaf" atat de mare :lol: ).
Multa sanatate si bafta tuturor!
cee'd 1.4 sw, best in pearl black!

bogdan-alin
F.B.I
Auto:

Post by bogdan-alin »

bai fratilor...chiar in toate topicurile trebuie sa fie "am mai facut 1000km..am scapat nu am nici o problema" sau "TITLU: PROBLEMA LA KIA CEED - mia aparut un greieras nu stiu unde...imi scartaie haionu.. consuma extraordinar de mult ( logic daca stai in bucuresti ca consuma mult) sau alte tampenii" o masina cum o intretii asa o ai frate! sincer e destul de plictisitor sa citesti tot timpu aceleasi lucruri dar formulate diferit!!

adrian grozeanu
Auto:

Post by adrian grozeanu »

Salutare tuturor! N-am mai fost cam demultisor p-aci, dar decit mult si prost mai bine putin si bun.
Am un SW luat in Iulie si deja am vreo 14K de km. Fara probleme, cu exceptia faptului ca din cind cind comp de bord in loc sa imi arate distanta ramasa de parcurs in mod descrescator imi indica aceeasi distanta CRESCATOR de parca as baga gaz in timp ce merg. Ciudat nu-i asa? Am fost la snapanii de la Raver Service din Constanta, dar tot ce mi-au zis a fost sa il tin sub observare. Ce sa observ? Ca din cind in cind creste ? Am observat. Voi ce credeti?

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

@adrian grozeanu: ar trebui sa fii multumit ca dl. CB iti baga benzina in rezervor !! :D .. si este foarte explicabil:

CB face un calcul aproximativ al nr de km care mai raman de parcurs, bazat pe integrarea + medierea consumului pe care l-ai avut pe ultimii X km parcursi (nu stiu cat este X ! )si apoi imparte cantitatea de cb ramasa in rezervor la aceasta valoare, rezultand cifra afisata la nr de km ramasi de parcurs pana la pompa.

acum, presupunem ca ai resetat CB si ai facut un plin, apoi ai mers o distanta oarecare in oras - vei citi o valoare de km ramasi pe CB. Apoi pleci din oras si parcurgi o distanta mare in exterior...in acest caz consumul va scadea, iar CB va recalcula distanta pe care poti sa o parcurgi...si evident, ea va fi mai mare sau va stationa o vreme, desi tu bobinezi km!! :wink:

concediul trecut l-am facut la munte, cu multe suisuri si coborasuri...cum la coborari lungi eu folosesc mult frana de motor (consum aprox 0) , ma amuzam sa vad cum creste nr de km ramas de parcurs, uneori cu 40-50 km!

nu stiu dc am reusit sa fiu suf de explicit, dar sper sa fi inteles :)

drumuri line!

PS: ...fenomenul este cu atat mai evident imediat ce ai resetat CB , ok ? si....xcum, poti sa ii stresezi pe snapanii din service cu chestia asta ! :lol:
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?

misuspita
cantaretzu'
Auto: Proceed

Post by misuspita »

Bambo0cha to the rescue! :P
Ca sa fie si mai clar, uitati aici cam cum arata un airbag cortina:
ImageImage
sau uitati-va la filmuletul euroncap:
http://www.euroncap.com/Player.aspx?nk= ... 73dc9d78f9
sau intrati pe http://www.kia.com si vedeti la specificatiile Cee'd :D
@Mickey_VS - inteleg ca nu vrei sa iti pui alarma la masina, fiecare are piticii lui si nu am probleme cu asta. Eu doar dadeam o solutie in acest caz. Problema cu pierderea garantiei la montarea unei alte alarme decat cele convenite s-a rezolvat de mai mult timp, multi utilizatori punand alarme de multe tipuri si nimeni nu a venit pana acum sa reclame pierderea garantiei pe partea electrica din cauza asta. Si daca o faci si intr-un atelier mai de doamne-ajuta nu apar nici faimosii greieri pe la plasticele demontate... cel putin la mine nu au aparut, si pana in ziua de azi sunt greier-free :D
Ex-Pro Cee'd 1,4 Best
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP

magnumheat99
Auto:

Post by magnumheat99 »

[quote="konte"]1.intra greu in marsh-arrier. daca nu o iming calumea, face crr. Am patit-o de vreo 3 ori si m-am invatat.

Pentru cei interesati scrie si in manual: daca masina a stationat si uleiul din cutia de viteze e rece apar dificultati la viteza I si marsh-arrier. Se precizeaza acolo si un remediu. Oricum daca nu intra corect in marsh-arrier se simte la mana...

mikey_VS
Auto:

Post by mikey_VS »

@misuspita - shame on me! 5 minute de rusinica, pentru ca nu m-am uitat la crash teste si alte imagini de prin cartulia masinii :oops: :wink: Iti multumesc si tie pentru raspunsul documentat si la obiect.
Referitor la alarma, garantie si greieri... asa e, ai deptate. Asa ar fi normal sa fie, dar... din pacate nu peste tot se intampla asa. Adica, vreau sa spun ca ceea ce iti spuneam io in postul anterior mi s-au spus in urma cu o luna, o luna si ceva, deci... concluziile le tragi singur. In Bucuresti, ca si in alte orase mai mari, unde exista concurenta aproape, situatia este normal sa se normalizeze. Prin zonele mai "retrase", ca sa zic asa... exista concurenta, dar la peste 100 de km - ceea ce nici nu ar fi atat de mult, in fond, dar timpul este cea mai de pret avere - iar eu sunt cam sarac... cel putin din punctul asta de vedere #-o ! Si uite asa trece vremea si problema ramane deschisa. Cert e ca eu consider in continuare ca este cea mai mare gafa a persoanei (elor) care a(u) configurat best-ul. Asat sa fie cel mai mare necaz! :lol:
cee'd 1.4 sw, best in pearl black!

Malte
Auto:

Post by Malte »

mikey_VS,sunt de acord cu tine,vorba romanului : s-au scumpit la tarate (coreenii).
Kia ceed 1,4 gsl,machine silver,comanda 20.06,seria la "shashiu" 05.09,ridicata pe 03.10.07.

Nolf
Auto:

Post by Nolf »

Sunt inevitabili greierii la aproape orice masina; si la Cee'd se aud greierasi in spate la haion si unul in stalp cand e frig.

Cand o sa ne faca drumuri impecabile atunci putem zice ca nu mai avem greierasi prin masina..... pana atunci la fiecare groapa e posibil sa apara un greieras pe undeva.

Post Reply

Return to “Generalităţi”