Lista aşteptare maşina -2008-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Locked
Ogy
Cel mai ghinionist!
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.

Post by Ogy »

am vorbit eu si Vineri si Luni si Marti si a ramas sa-mi trimita un mail dealerul cu tot ce am nevoie ...serie etc ca sa fac RCA....in aceiasi zi...dar nu a venit nici astazi acest mail...o sa spun numele lui dupa ce imi ridic masina...:)
-nici nu mai stia daca am platit integral masina....chiar sunt curios ....cati platesc masina integral in momentul in care fac comanda?
-am sunat din nou acum si mi-a spus ca saptamana asta sau inceputul saptamanii viitoare am seria iar dupa aceea mai dureaza aproximativ 15 zile pana vine masina ....sper luna asta.....
-vroia sa-mi dea un mail cu seriile care au venit deja ....imi pare rau ca am refuzat poate ajutam pe cineva de pe aici...

smotocel
Magic Blue
Auto:

Post by smotocel »

astazi am dat avansul 3015 EUR, ramanind pe luni sa achit integral masina (restul de 8839 EUR). 8) mi-a spus dealer-ul ca o sa o am undeva dupa 20 iunie.

Asteptarea este grea deja..... aveam posibilitatea sa iau una de pe stoc dar era doar machine silver sau mars red. Eu VREAU sa fie Abyss Blue. :twisted: :twisted:

justevil
Auto:

Post by justevil »

comanda dupa 20 martie nu stiu exact cand, dar in orice caz intre 20-25
dupa un BIG SCANDAL la telefon cu area sales manager, delaerul a obtinut in sfarsit azi seriile la Constanta.

Nu este tocmai placut sa vezi cu 3 saptamani in urma vaporul cu masinute in port si sa nu stii ce e cu ele si de ce tu nu iti primesti masina...drept urmare ii propui dealerului (care la randu-i ii transmite asm-ului)sa iti dea macar cheie cu buton, daca nu pliabila, macar sa stii ca astepti pt ceva :lol:

raspunsul asm ... mail cu seriile azi la prima ora :lol:
sper ca in maxim 15 zile sa am masinuta
CT 11 ESN - revin dupa pauza :D

Bosley
Auto:

Post by Bosley »

M-a sunat ieri dealeru sa imi spuna ca a sosit seria de sasiu si ca ar trebui sa platesc diferenta de bani.
Comanda a fost facuta pe 19 martie.

Dupa ce trimit banii la KIA in cont mai trebuie sa primesc ceva de la ei ? Vreo factura ?
Am comanda si factura proforma.

Dealeru mi-a spus ca mai dureaza 2-3 saptamani pana cand pot ridica masina. Am inteles ca e in Slovacia si dureaza transportu plus revizia tehnica.

Ma puteti ajuta cu alte informatii ?

Multumesc
Kia C'eed BEST Kompass Blue B-56-CDM
Iunie 2008

doio77
Auto: 1.6 CRDI 128hp City 2014

Post by doio77 »

Sincer eu mi-am pierdut speranta de a vedea masina pe 15-max 20 mai cum zicea dealerul deoarece ma tot minte. "va sun eu azi, sa ma uit pe tabelul cu serii" si tot asa. macar sa o aduca pana la inceputul lunii iunie dar sincer urasc minciuna dealerilor care s-au vazut cu banii si acum stau sa sun pe banii mei pt o serie nenorocita :( .
1.6 CRDI 128hp City 2014 Planet Blue + optionale

tomcat1974
Auto:

Post by tomcat1974 »

Azi am primit seria la masina. Prin email de la dealer. Fare interventii fara scandal... Exact cum a promis.
Kia Sportage TGDI Style 1.6 - New Infrared

Romburaku
Auto:

Post by Romburaku »

@ tomcat1974 Ti-a comunicat si o data aproximativa pentru livrare?
Cee'd 1.4 Best, Pewter Beige

Bosley
Auto:

Post by Bosley »

si mie mi-a spus povestea cu pitestiu daca nu platesc integral cat mai repede ...

cum o sa imi dea seria de sasiu ? trebuie sa imi dea vreun document ceva ?
Kia C'eed BEST Kompass Blue B-56-CDM
Iunie 2008

SorinM
Auto:

Post by SorinM »

Am avut azi un schimb de mailuri cu IMG si cica vor venii seriile foarte curand. Nu mi s-a spus cand, dar totusi foarte curand. Sa speram ca pana pe la mijlocul saptamanii viitoare.
Posesor de Cee'd 1,4 MT BEST SW

doio77
Auto: 1.6 CRDI 128hp City 2014

Post by doio77 »

l-am sunat acum si mi-a spus ca seria poate veni maine sau luni si livrarea max 14 zile. e si mai grea asteptarea acum :x
1.6 CRDI 128hp City 2014 Planet Blue + optionale

Romburaku
Auto:

Post by Romburaku »

Ai nevoie de o factura proforma care sa contina seria sasiu si seria motor, din cate stiu eu.
Cee'd 1.4 Best, Pewter Beige

SorinM
Auto:

Post by SorinM »

Eu am primit mail astazi. A sosit seria de sasiu. Acum trebuie sa fac plata integrala. In ziua in care vreau sa fac plata se va face si factura proforma, pe care mi-o vor trimite pe mail. Cu datele de acolo ma duc la banca.

@nicu_catu: ar fi bine sa te duci la banca sa te interesezi exact care este procedura, dc nu ai facut-o deja. Sa nu te trezesti ca-ti vine seria de sasiu si tu stai sa completezi dosarul de credit. In cazul asta iti prelungesti termenul de livrare.
Posesor de Cee'd 1,4 MT BEST SW

tomcat1974
Auto:

Post by tomcat1974 »

Romburaku wrote:@ tomcat1974 Ti-a comunicat si o data aproximativa pentru livrare?
Salut...
Aproximativ 2 -3 saptamini... dar la semnarea contractului au zis ca Jumatea lui mai sau in cel mai rau caz inceputul lui Iunie.

Acuma si Willi & Co dealerul pare a fii serios... dar au si mere "stricate". Dosarul meu a fost semnat de DIrectorul de vinzari de acolo si trebuie sa spun ca este o doamna care stie ce face.
Kia Sportage TGDI Style 1.6 - New Infrared

kalasnikov
Auto:

Post by kalasnikov »

eu am dat comanda in militari pe 20 si ceva martie...si tipul a spus ca o sa vina maxim in iunie...mai bine asa sincer decat sa te duca cu vorba..nu?
cee'd 1.4 Pewter Beige,plus optionale..in vesnica asteptare...

jax8214
Auto:

comanda martie ignorati

Post by jax8214 »

salutare baieti...si eu am dat comanda pe 9 martie si astept cu nerabdare. Tot ce am aflat de la dealer-ul din Militari, este ca masina este produsa si urmeaza sa fie transportata. Sper sa nu ma prinda 1 iunie....poate in 2 saptamani asa. Numai bine.

Locked

Return to “Generalităţi”