Lista asteptare masina -2007-
daca ne luam dupa google doc, la IMG a aparut prima, adica... a mea!manucu01 wrote:e bine ca au inceput sa apara seriile la diesel. prima tot la klado))

si lui Petry i=au venit seriile, dar o las pe ea sa va anunte asta

Kia CEE'D 1.6 DSL LX BASE 90 CP + ceva optionale. PISTON GREY
poze in curand...
poze in curand...
-
- Auto:
-
- Auto:
Salut, este primul meu post pe acest forum, dupa ce am citit cateva zile non stop.
Am facut si eu comanda in data de 24 oct 2007 la un cee'd si am primit termenul de livrare aprox pe data de 30 inauarie 2008.
De curiozitate dupa ce am vazut discutiile de pe forum, am sunat si eu dealerul pe data de 11 dec sa vad care ar fi statusul comenzii mele, si spre bucuria mea mi-a spus ca masina e in tara, au venit seriile si in mod sigur o sa mi-o livreze inainte de Craciun.
Ca sa fiu sigur am sunat si la societatea de leasing si mi-au zis si eu ca au facut plata integrala deoarece a venit masina si au primit termenul de livrare de la KIA pe data de 21 decembrie.
Sper ca totul sa fie cum zic ei si sa avem masinile inainte de Craciun. Puteti sa ma treceti si pe mine in tabelul de pe octombrie si va anunt cum primesc masina.
De asemenea daca cineva din cei cu comanda din oct au primit masina ii rog sa scrie.
Numai bine,
Mihai.
Am facut si eu comanda in data de 24 oct 2007 la un cee'd si am primit termenul de livrare aprox pe data de 30 inauarie 2008.
De curiozitate dupa ce am vazut discutiile de pe forum, am sunat si eu dealerul pe data de 11 dec sa vad care ar fi statusul comenzii mele, si spre bucuria mea mi-a spus ca masina e in tara, au venit seriile si in mod sigur o sa mi-o livreze inainte de Craciun.
Ca sa fiu sigur am sunat si la societatea de leasing si mi-au zis si eu ca au facut plata integrala deoarece a venit masina si au primit termenul de livrare de la KIA pe data de 21 decembrie.
Sper ca totul sa fie cum zic ei si sa avem masinile inainte de Craciun. Puteti sa ma treceti si pe mine in tabelul de pe octombrie si va anunt cum primesc masina.
De asemenea daca cineva din cei cu comanda din oct au primit masina ii rog sa scrie.
Numai bine,
Mihai.
Cee'd , Abyss Blue, 1.6 DSL 115 CP LX - BASE + opt (proiectoare + cheie pliabila)
-
- Zuza
- Auto:
Asadar, dupa cum spunea si Victor am primit si eu seria...
noroc cu el, ca m-a anuntat ca eu tot asteptam sa ma sune delaerul... dar eu il inteleg, ca noi suntem multi, el e doar unul...
In fine, si eu am tot in leasing, asadar nu se aplica sit cu plata integrala si nu m-a sunat ca n-are d c. Mie nu mi-a zis nimic de livrare, ca nu stie cica. Plata am s-o fac cand am sa reusesc sa vb cu tipa de la BCR Leasing care s-a ocupat de dosarul meu. Eu am un rest de avans de platit, ca n-am vrut sa-l platesc pe tot. M-am actualizat singura in tabel si va tin la curent cu ce-am mai facut, vorbit etc.

noroc cu el, ca m-a anuntat ca eu tot asteptam sa ma sune delaerul... dar eu il inteleg, ca noi suntem multi, el e doar unul...

Am preferat sa-mi pun optionale. Mie 90 de CP imi ajung! Majoritatea kilometrilor ii voi face in oras deci ma va ajuta mai mult un cuplu mai scurt!helici_florin wrote:victor ... o mica intrebare am, de ce ai luat LP si nu ai luat HP !?!? diferenta era de 300 euro pt 25 cp in plus ...
minunat ar fi sa pot pleca de revelion in Tg-Mures la bordul CEE'D-ului meu

Kia CEE'D 1.6 DSL LX BASE 90 CP + ceva optionale. PISTON GREY
poze in curand...
poze in curand...
-
- Auto:
Comanda Ceed SW
Si eu am facut comanda pe 7 decembrei, atunci am platit avansul. Am inteles de la dealerul MIT Militari ca abia inainte de Sarbatori, pe 20 sau 21 decembrie, pleaca comenzile grupate spre Zilina, mecanismul fiind ca ei le strang si comanda o data pe luna, in jur de 25 (sper ca am inteles corect).
-
- Zuza
- Auto:
@DaDiRo - Sar'na de ajutor...
@Toldo - pai da asta ziceam si yo...
@Toldo - pai da asta ziceam si yo...
eldtimer wrote: ce mai tre stiut e ca baietzii dau comenzi dinainte sa aibe si pe stoc...si din una din astea am ales si yo una...
Since 08.01 proud owner of KIA Cee'd 1.4 Best...si cam atat...da ce merge 
B 33 WDC
++Ma petite "samanta"++

B 33 WDC
++Ma petite "samanta"++

Eu nu stiu ce sa mai cred....
N-am mai avut rabdare sa fiu sunat si m-am dus la dealer. Mi-a zis ca sosisera seriile de 2 zile. Din cate stiu eu in momentul cand iti vine seria masinii urmeaza sa iti faca factura si sa o platesti, nu-i asa?
A ramas ca o sa ma sune saptamana viitoare pentru asta, ca ii mai trebuie nu stiu ce instiintare de la Bucuresti. Ramane de vazut, deci deocamdata nu se impune nici o modificare in tabel in ceea ce ma priveste.
N-am mai avut rabdare sa fiu sunat si m-am dus la dealer. Mi-a zis ca sosisera seriile de 2 zile. Din cate stiu eu in momentul cand iti vine seria masinii urmeaza sa iti faca factura si sa o platesti, nu-i asa?
A ramas ca o sa ma sune saptamana viitoare pentru asta, ca ii mai trebuie nu stiu ce instiintare de la Bucuresti. Ramane de vazut, deci deocamdata nu se impune nici o modificare in tabel in ceea ce ma priveste.

Nissan Leaf 2018
Sportage 2l DSL, 4x4 Style+, Sirius Silver
EX: Cee'd 1,6DSL 115 CP BASE, SO RED
Sportage 2l DSL, 4x4 Style+, Sirius Silver
EX: Cee'd 1,6DSL 115 CP BASE, SO RED
bagami-as picioarele in el de euro, cand sa ma duc si eu sa platesc a luat-o razna iar. toata saptamana a fost in jur de 35000 si ma impacasem cu ideea ca asta o sa fie cursul numai ca azi a jauns la 35 500 la bnr deci eu o sa dau in jur de 36000 la cursul de la banca romaneasca.
si eu care credeam ca in decembrie o sa scada.
si eu care credeam ca in decembrie o sa scada.
Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST Kompas Blue
-
- Auto:
Da, si eu sunt hotarat sa ma astept. Cei din tarile calde vin cam dupa 20 decembrie, dupa aia ar trebui sa scada cursul teoretic. A fost si o exceptie, in 2005, cand cursul n-a scazut deloc de sarbatori...in rest in totii anii a scazut...speram sa avem noroc si anul asta.
Kia Ceed 1.4 LX + optionale, Kompass Blue, cumparata ianuarie 2008