Neclaritati optionale KIA cee'd 1.4 LX
[UPDATE] - Scuze, poate e doar o gluma din partea cuiva, nu gasesc la ei pe site informatii despre Soul si in plus am gasit articolul acesta http://www.stiriauto.ro/articol/1557/Ki ... europeni-/
Am primit chiar acum un SMS cu urmatorul continut:
From: "KIA"
KIA - Profita acum de super oferta KIA! Reducere incepand de la 1000 euro pentru Sorento, Ceed si Soul.
Nu stiu de unde au numarul. Am schimbat cateva email-uri cu un dealer, probabil asa se explica.
A mai primit cineva? Are cineva mai multe detalii? Sau reducerea e deja inclusa in preturile noi.?
Am primit chiar acum un SMS cu urmatorul continut:
From: "KIA"
KIA - Profita acum de super oferta KIA! Reducere incepand de la 1000 euro pentru Sorento, Ceed si Soul.
Nu stiu de unde au numarul. Am schimbat cateva email-uri cu un dealer, probabil asa se explica.
A mai primit cineva? Are cineva mai multe detalii? Sau reducerea e deja inclusa in preturile noi.?
-
- 3/E
- Auto:
La Sorento reducerea e mai demult. La cee'd chair nu stiu ce sa zic. Iar Soul ala ... tre sa fie greseala, nu exista modelul lansat.
Ciudata mi se pare si metoda asta de a face reclama. Inteleg, la parfumuri, la tigari ... dar nu la masini
Ceva e dubios totusi cu mesajul ala ...
alyyt7, verifica numarul de la care ai primit mesajul ... eu stiu de ce zic, ptr ca am facut glume asemanatoare prietenilor
Ciudata mi se pare si metoda asta de a face reclama. Inteleg, la parfumuri, la tigari ... dar nu la masini
Ceva e dubios totusi cu mesajul ala ...
alyyt7, verifica numarul de la care ai primit mesajul ... eu stiu de ce zic, ptr ca am facut glume asemanatoare prietenilor

- Vietnam
- Skywalker
- Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP
ROG mutati postul la "Ce alte variante ar fi la Cee'd?&
ROG pe cineva sa mute postul la "Ce alte variante ar fi la Cee'd?"
Eu am trecut prin astea si stiu cum este. De aceea m-am hotarat la CEED atit de rapid. Stiam ce preturi sunt si ce dotari si de aceea am considerat ca oferta initiala la LX Base a fost imbatabila pe piata la acel moment. Fii atent la consum - masinile frantuzesti au la 90-100 Cp un consum teoretic 9-9,2 in oras ( 11-11,5 real)
Pai in primul rand trebuie sa stii ce tip de masina vrei ( mica, de familie etc) si ce suma esti dispus sa cheltui. Si apoi incepi sa cauti. Am inteles ca este promotie atit la Renault cat si la Ford Fusion ( un "fel" de 4x4) si am impresia ca si Peugeot are promotii acum ( la 206).alyyt7 wrote:O sa fac un studiu mai serios sa vad ce alta masina pot sa imi iau la un pret similar cu 1.4 LX + optionale "decente" inainte sa ma arunc pentru un ceed. Mi se pare ca e prea scumpa deja, ca sa nu mai amintesc de sentimentul de frustrare pentru ca nu am luat decizia asta acum 2 saptamani.
Eu am trecut prin astea si stiu cum este. De aceea m-am hotarat la CEED atit de rapid. Stiam ce preturi sunt si ce dotari si de aceea am considerat ca oferta initiala la LX Base a fost imbatabila pe piata la acel moment. Fii atent la consum - masinile frantuzesti au la 90-100 Cp un consum teoretic 9-9,2 in oras ( 11-11,5 real)
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -
Numarul nu pot sa-l aflu pentru ca e doar un text ("Kia") la expeditor.
Stiu cum se pot trimite SMS-uri astfel, si probabil ca cineva mi-a facut o gluma. Dar, cel pe care il suspectez "se jura ca nu fura" si nu erau multi care stiau ca ma intereseaza masina asta.
Ma rog, asta ramane la stadiul de gluma.
Acum incerc sa ma conving ca nu imi trebuie jante de 16, cotiera, scaun reglabil pe inaltime si proiectoare de ceata, ca sa pot da comanda la un LX BEST.
Stiu cum se pot trimite SMS-uri astfel, si probabil ca cineva mi-a facut o gluma. Dar, cel pe care il suspectez "se jura ca nu fura" si nu erau multi care stiau ca ma intereseaza masina asta.
Ma rog, asta ramane la stadiul de gluma.
Acum incerc sa ma conving ca nu imi trebuie jante de 16, cotiera, scaun reglabil pe inaltime si proiectoare de ceata, ca sa pot da comanda la un LX BEST.

-
- 3/E
- Auto:
Proiectoarele chiar nu le consider atat de necesare, jantele se pot adauga si ulterior, iar cotiera o poti monta usor si dupa cumpararea masinii. Sigur va fi disponibila la dealer dupa ce va veni masina. Scaunul reglabil pe inaltime eu unul nu'l folosesc ... am 1.78 si, indiferent de ce masina am condus, doar prin mutarea scaunului fata/spate mi'am gasit pozitie comoda de condus.
LX Best ramane intr'adevar un best-buy, iar daca poti trece peste lipsa posibilitatii adaugarii de optionale ... poate fi cea mai buna alegere
Poate reusesti si tu sa te convingi de asta
As fi curios daca prin masura asta de a nu mai adauga alte optionale la LX Best aceasta varianta are un timp de asteptare redus fara de cele cu optionale suplimentare ... Altfel, pica explicatia celor de la Kia
LX Best ramane intr'adevar un best-buy, iar daca poti trece peste lipsa posibilitatii adaugarii de optionale ... poate fi cea mai buna alegere

Poate reusesti si tu sa te convingi de asta

As fi curios daca prin masura asta de a nu mai adauga alte optionale la LX Best aceasta varianta are un timp de asteptare redus fara de cele cu optionale suplimentare ... Altfel, pica explicatia celor de la Kia

Nici la reprezentatul KIA din zona mea nu aveau masina de drive test pentru RIO. Eu am facut drive test (cu Rio) prin amabilitatea lui marius_gl. Asa ca, nu doar la Dacia se gasesc astfel de anomalii. Scuze pentru off topic.andrei0241 wrote:Off'topic:
La cate marci am fost pana acum interesat la drive'test ... singura neplacere am avut'o la ... Dacia. Nici nu aveau macar masina disponibila de drive'test
-
- 3/E
- Auto: