Lista asteptare masina -2007-
-
- Just Me
- Auto:
Pe 13 iunie, dar cred ca cei de pe DN1 sunt importatorii si presupun ca masinile le vin lor mai intai pe urma le distribuie dealerilor. Culmea e ca in aceeasi zi cand am dat comanda am sunat mai intai la dealerii de pe Cantemir si mi-au dat acelasi termen ca si tie, inceputul lui septembrie daca as fi dat comanda la ei
. Norocul a fost ca MIT de pe DN1 au avut un program mai lung si am ales sa merg la ei.

Cee'd 1,4 GSL LX MT Best, culoare Mars Red - B 06 AAN
Cineva s-a intors din fata usii de la Mit cand a aflat ca pe Cantemir iti pune ce alarma vrei si nu panarama aia de Piranha. Pe Cantemir am gasit un adevarat dealer, care ne-a raspuns documentat la toate intrebarile. E vorba de dl Radu. Ne-a prezentat mai multe fisiere despre Ceed 1.4, cu transmisie pe lant, despre scut etc. E cea mai pregatita persoana dintre toti dealerii Kia.
- Vietnam
- Skywalker
- Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP
Bobu05 .. tu esti domnu' Radu? 
Intrebare: cum a aflat clientul in usa showroom-ului ca cei din Cantemir pun orice alarma vrei si cei de la MIT nu?
VariantaI: I-a spus vanzatorul de la MIT : "Du-te ma la Cantemir ca aia sunt mai buni ca noi si iti pun ce alarma vrei!"
Varianta II: "tocmai atunci a sunat telefonul si un prieten i-a spus nu intra acolo ... s-a pus o bomba!"
Varianta III: A citit pe forum dar si-a amintit chiar in fata usii celor de la MIT
Varianta IV: adevarul ......

Intrebare: cum a aflat clientul in usa showroom-ului ca cei din Cantemir pun orice alarma vrei si cei de la MIT nu?
VariantaI: I-a spus vanzatorul de la MIT : "Du-te ma la Cantemir ca aia sunt mai buni ca noi si iti pun ce alarma vrei!"
Varianta II: "tocmai atunci a sunat telefonul si un prieten i-a spus nu intra acolo ... s-a pus o bomba!"
Varianta III: A citit pe forum dar si-a amintit chiar in fata usii celor de la MIT
Varianta IV: adevarul ......

CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -
Nu sunt eu dl Radu. Un prieten ii spusese sa ia legatura cu dl Radu pentru a pune orice alarma. Intelesese gresit ca dl Radu lucreaza in Baneasa, asa ca atunci cand am fost in curte la Baneasa l-a sunat si i-a spus ca lucreaza la IMG. Am intrebat totusi si la service la MIT daca pot pune alta alarma si mi s-a spus categoric NU. Asa ca am plecat la IMG.
- Vietnam
- Skywalker
bobu05: Ahahahaaaa s-a dus pe pile da? De aia s-a intors omul din drum il cauta pe dl. Radu. Daca s-a rezolvat si clientul este multumit mai conteaza unde se da comanda? Eu sunt curios alarma aia care se monteaza odata cu cheia cu doua butoane ce termen de garantie are ...
desigur, doar fiecare dealer e firma de sine statatoare care are un contract cu importatorul. cu cat vand mai mult cu atat castiga mai mult. e ca si cum ti-ai lua hamburgerul de la un mcdonalds si niste mustar pentru el de la alt mcdonalds din alt cartier.Vietnam wrote:Daca s-a rezolvat si clientul este multumit mai conteaza unde se da comanda?
oltCEE'D 1.4 BEST, machine silver. cu roti si volan.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.
- Vietnam
- Skywalker
Ok din punct de vedere al dealerului care trebuie sa castige bani de pe urma masinii. Dar clientul? El stie doar ca vrea masina X in configuratia Y. Si se duce si o comanda unde are chef ... sau unde are informatii ca va avea un oarece avantaj personal daca se duce in locatia Z
Eu am spus doar ca la IMG am primit cele mai prompte raspunsuri la toate intrebarile mele. Voi lua masina de la Mit, dar dupa aceea voi monta alarma la IMG si reviziile le voi face tot la ei. Singurul avantaj e ca nu se poarta cu clientii de parca ei ne-ar da noua ceva, ci exact asa cum trebuie sa se poarte un adevarat comerciant cu clientii. Si in plus isi dau si interesul sa te lamureasca cu orice.
-
- 3/E
- Auto: