Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
vlad2215
Auto:

Post by vlad2215 »

Scuze daca mi-a scapat....cand ai dat avansul? Mie la Mit Aviatorilor mi-au dat termen pe 30sept pt avans platit pe 27iunie.
Cee'd 1.4. LX Best... SO RED...B-46-CER

andreialm
Just Me
Auto:

Post by andreialm »

Pe 13 iunie, dar cred ca cei de pe DN1 sunt importatorii si presupun ca masinile le vin lor mai intai pe urma le distribuie dealerilor. Culmea e ca in aceeasi zi cand am dat comanda am sunat mai intai la dealerii de pe Cantemir si mi-au dat acelasi termen ca si tie, inceputul lui septembrie daca as fi dat comanda la ei :shock: . Norocul a fost ca MIT de pe DN1 au avut un program mai lung si am ales sa merg la ei.
Cee'd 1,4 GSL LX MT Best, culoare Mars Red - B 06 AAN

ida01ro
Carcotas Sef
Auto:

Post by ida01ro »

booker2 wrote:Pana la urma vad ca acceptam fara scandal modificarile lor. Nu e bine, dar astia suntem.
ba sa o crezi tu! :( io va astept la party ! :lol:
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?

bobu05
Auto: BZ-21-NBA

Post by bobu05 »

Cineva s-a intors din fata usii de la Mit cand a aflat ca pe Cantemir iti pune ce alarma vrei si nu panarama aia de Piranha. Pe Cantemir am gasit un adevarat dealer, care ne-a raspuns documentat la toate intrebarile. E vorba de dl Radu. Ne-a prezentat mai multe fisiere despre Ceed 1.4, cu transmisie pe lant, despre scut etc. E cea mai pregatita persoana dintre toti dealerii Kia.

Vietnam
Skywalker
Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP

Post by Vietnam »

Bobu05 .. tu esti domnu' Radu? :lol:

Intrebare: cum a aflat clientul in usa showroom-ului ca cei din Cantemir pun orice alarma vrei si cei de la MIT nu?

VariantaI: I-a spus vanzatorul de la MIT : "Du-te ma la Cantemir ca aia sunt mai buni ca noi si iti pun ce alarma vrei!"
Varianta II: "tocmai atunci a sunat telefonul si un prieten i-a spus nu intra acolo ... s-a pus o bomba!"
Varianta III: A citit pe forum dar si-a amintit chiar in fata usii celor de la MIT

Varianta IV: adevarul ...... :^o
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -

twiny
Auto:

Post by twiny »

Am sunat si eu aseara la MIT Motors Militari si inca nu stie cand vor veni seriile...Comanda am dat pe 29 mai base+optionale...
KIA Ceed 1,4 black pearl B-68-WXP

bobu05

Post by bobu05 »

Nu sunt eu dl Radu. Un prieten ii spusese sa ia legatura cu dl Radu pentru a pune orice alarma. Intelesese gresit ca dl Radu lucreaza in Baneasa, asa ca atunci cand am fost in curte la Baneasa l-a sunat si i-a spus ca lucreaza la IMG. Am intrebat totusi si la service la MIT daca pot pune alta alarma si mi s-a spus categoric NU. Asa ca am plecat la IMG.

Ajax26
Auto:

Post by Ajax26 »

Nu vad care e marea problema. Nu-mi pun Piranha si ma duc dupa aia la IMG si imi pun ce vreau eu daca MIT refuza desi nu vad motivele. O sa studiez problema dupa ce apare seria de sasiu
Kia Cee'd 1,4 GSL Piston Grey
Base + some stuff
B-04-AJX

Vietnam
Skywalker

Post by Vietnam »

bobu05: Ahahahaaaa s-a dus pe pile da? De aia s-a intors omul din drum il cauta pe dl. Radu. Daca s-a rezolvat si clientul este multumit mai conteaza unde se da comanda? Eu sunt curios alarma aia care se monteaza odata cu cheia cu doua butoane ce termen de garantie are ...

sonty
incercator
Auto:

Post by sonty »

Vietnam wrote:Daca s-a rezolvat si clientul este multumit mai conteaza unde se da comanda?
desigur, doar fiecare dealer e firma de sine statatoare care are un contract cu importatorul. cu cat vand mai mult cu atat castiga mai mult. e ca si cum ti-ai lua hamburgerul de la un mcdonalds si niste mustar pentru el de la alt mcdonalds din alt cartier.
oltCEE'D 1.4 BEST, machine silver. cu roti si volan.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.

Vietnam
Skywalker

Post by Vietnam »

Ok din punct de vedere al dealerului care trebuie sa castige bani de pe urma masinii. Dar clientul? El stie doar ca vrea masina X in configuratia Y. Si se duce si o comanda unde are chef ... sau unde are informatii ca va avea un oarece avantaj personal daca se duce in locatia Z

bobu05

Post by bobu05 »

Eu am spus doar ca la IMG am primit cele mai prompte raspunsuri la toate intrebarile mele. Voi lua masina de la Mit, dar dupa aceea voi monta alarma la IMG si reviziile le voi face tot la ei. Singurul avantaj e ca nu se poarta cu clientii de parca ei ne-ar da noua ceva, ci exact asa cum trebuie sa se poarte un adevarat comerciant cu clientii. Si in plus isi dau si interesul sa te lamureasca cu orice.

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Se vede ca sunt dealeri, nu importatori. E cam la fel cu diferenta serviciilor stat/privat :D
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

BoBU-le vezi ca nu stai 7 ani cu dealeri ci cu service-ul lor.
Dealerul de la IMG (cel putin ala care mi-a vindut masina e super) e OK dar service-ul lasa de dorit daca esti pretentios si mai ai si pretentia sa fie corecti.

Iti doresc distractie placuta. :shock:

bobu05

Post by bobu05 »

Arnold12, ce vrei sa spui despre service. Detaliaza te rog pentru ca ma intereseaza.

Post Reply

Return to “Generalităţi”