Sa-mi mai cumpar CEE'D???
Bosley a punctat f bine.... mai exact:
"Pot sa iti zic ca bordu de la Logan fata de cel de la Kia mi s-a parut hidos, oribil.
La o diferenta de pret de 1400 E e mult mai rentabil sa cumperi Kia Cee'd."
...asta pentru cei care mai fac comparatii intre logan si ceed
"Pot sa iti zic ca bordu de la Logan fata de cel de la Kia mi s-a parut hidos, oribil.
La o diferenta de pret de 1400 E e mult mai rentabil sa cumperi Kia Cee'd."
...asta pentru cei care mai fac comparatii intre logan si ceed
Cee'd 1.6 GSL Black Pearl, Classic + Interior piele, Geamuri fumurii + actionare electrica fata/spate, Pachet Sport, ESP, Climatronic, Cheie pliabila, Scaune incalzite, Oglinzi electrice.
www.tuninginfo.ro - Prietenul masinii tale!
www.tuninginfo.ro - Prietenul masinii tale!
- Gerula
- taraboste
- Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007
Rusine pentru cei ce indrasnesc macar sa aminteasca in acelasi context despre Cee'd si Logan.
Am avut proasta inspiratie impins mai mult de o curiozitate morbida sa ma urc si, pe deasupre, sa mai si conduc Logan. Un singur epitet imi vine in minte pentru Logan: MESCHIN. Nu au fost in stare sa-i faca macar un maner calumea la usa. O scobitura libidinoasa tine loc de mener, nici nu-mi venea sa o ating. Am vrut sa deschid geamul si cautam disperat pe usa butonul de coborare a acestora. IOC. Butonul in cauza era in cu totul alta parte. Incapatanarea m-a facut sa vreau sa mi reglez si oglinzile. Neinspirata alegere, butonul respectiv fiind amplasat exact unde nu ma asteptam, langa schimbatorul de viteze. Revad parca imaginea, celebra deja, cu etichetele cu instructiuni lipite pe un bord de Logan de o asa zisa blonda, de fapt o dedicatie clara pentru blonzii care au proiectat-o.
Am avut proasta inspiratie impins mai mult de o curiozitate morbida sa ma urc si, pe deasupre, sa mai si conduc Logan. Un singur epitet imi vine in minte pentru Logan: MESCHIN. Nu au fost in stare sa-i faca macar un maner calumea la usa. O scobitura libidinoasa tine loc de mener, nici nu-mi venea sa o ating. Am vrut sa deschid geamul si cautam disperat pe usa butonul de coborare a acestora. IOC. Butonul in cauza era in cu totul alta parte. Incapatanarea m-a facut sa vreau sa mi reglez si oglinzile. Neinspirata alegere, butonul respectiv fiind amplasat exact unde nu ma asteptam, langa schimbatorul de viteze. Revad parca imaginea, celebra deja, cu etichetele cu instructiuni lipite pe un bord de Logan de o asa zisa blonda, de fapt o dedicatie clara pentru blonzii care au proiectat-o.
Mos Gerula
Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar
Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar
Fara suparare, omul a cerut sfaturi referitoare la Cee'd, lasati Loganul deoparte, sunt destui care sa-l cumpere, cei care sunt in general multumiti cu putin. Nici eu nu am banii pt Kia, pt Logan as avea, dar decit sa-mi iau ceva ce nu-mi place, mai bine nu iau. Mai string din dinti, mai un imprumut, dar decit sa te plafonezi..., de aia merge asa bine in tara asta: "lasa ca-i bine si asa!".
Asteapta Omu' o parere, un sfat... despre "Chiutza" - cred ca asa-i va ramine numele dupa ce vine!
Spor la meci!
Asteapta Omu' o parere, un sfat... despre "Chiutza" - cred ca asa-i va ramine numele dupa ce vine!
Spor la meci!
Cee'd SW 1,4 Best Piston Grey 2008 - AR-09-ETP // Matiz E AC 2004 - AR-07-DUO -"matusha"
http://ro.fotoalbum.eu/unciu - sunt citeva poze si de la Bran
viewtopic.php?f=5&t=2750 - jurnal de bord
Eu am ceed-ul de 5 luni si 6000km.Sun multumit de masina,dar din pacate a aparut si o problema:la fel ca si la altii a aparut "cloncanitura" din coloana de directie,pe denivelari.Astept sa vina rezolvarea de la producator,ca doar pentru asta e garantia,nu?In rest,cum am spus ,multumit de masina si de aceea iti recomand sa o iei ca nu o sa regreti.
A aparut, vezi in topicul dedicat.
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Assumption is the mother of all fuckups
Consider it done! am auzit ca au aranjat strandul de acolo, dam o vizita.
keep in touch!
keep in touch!
Cee'd SW 1,4 Best Piston Grey 2008 - AR-09-ETP // Matiz E AC 2004 - AR-07-DUO -"matusha"
Daca nu apare ceva sa arate la fel de bine si sa fie la pret asa atractiv categoric as cumpara Ceed si a doua oara. Dar as mai strange un pic din .... si mi-as lua un motor mai mare 1.6 benzina sau chiar dieselul. Am masina de aproape 4 luni si 10000 km motor 1.4 varianta best. Pana acum nu am intalnit nici o problema din cele semnalate pe forum (mai putin zgomotul la trecerea peste denivelari). Consumul urban este undeva la 7.8-8.0 l/100km. Ce ma pune pe ganduri e consumul extraurban care nu vrea sa scada sub 7.4 dar cred ca aici e vinovat stilul meu de condus (nimic nu se compara cu o depasire cu a-3-a in panta la 100-110 km/h
) ) Inainte de asta am condus o perioada un golf diesel si sincer imi este dor de felul cum ma baga in scaun motorul de 1.9
. Dar la confort, tinuta de drum aspect dupa parerea mea este superior Ceed-ul. Inca o chestie foarte importanta pe care as vrea sa o adaug ca optionale este ESP.
In concluzie este o afacere buna Ceed-ul asta

In concluzie este o afacere buna Ceed-ul asta

Kia Cee'd 1.4 Best, Oil Blue.
Ca tot vorbim numai de probleme...
Azi am fost la Selgros, si cand m-am intors, oglinda din dreapta era data peste cap. Am incremenit, m-am uitat talamb imprejur, doar-doar oi vedea cine ce si cum... Si apoi m-am intors din nou spre oglinda. Am atins-o usor... am tras putin de ea si............... a revenit pe pozitie, ca si cand nu s-a intamplat nimic.
Cu alte cuvinte, oglinda se pliaza in ambele sensuri fara sa-si raneasca integritatea.
Deci, masina asta are, cred eu, mult mai multe calitati decat defecte. De aceea nu as ezita sa mai fac o data alegerea aceasta inspirata... Eventual cu motor pe benzina, ca am alergie la vibratii diesel care rezoneaza prin diferite parti de plastic.
Azi am fost la Selgros, si cand m-am intors, oglinda din dreapta era data peste cap. Am incremenit, m-am uitat talamb imprejur, doar-doar oi vedea cine ce si cum... Si apoi m-am intors din nou spre oglinda. Am atins-o usor... am tras putin de ea si............... a revenit pe pozitie, ca si cand nu s-a intamplat nimic.

Deci, masina asta are, cred eu, mult mai multe calitati decat defecte. De aceea nu as ezita sa mai fac o data alegerea aceasta inspirata... Eventual cu motor pe benzina, ca am alergie la vibratii diesel care rezoneaza prin diferite parti de plastic.
- eugeniuz2005
- Auto: Kia Ceed SW (2, PE)
dupa lupte seculare ma pot loga din nou la forum (doar din IEX)...
as lua din nou un SW dar as lua un motor mai mare si cred ca tot pe benzina (probabil cel de 1.6) ca sa traga mai tare decat o face actualul.
Insa sunt mai mult decat incantat de masina aleasa (in 3 luni 6500 km)
Si cu certitudine as astepta mai mult si as lua varianta cu geamuri electrice si spate si cu ESP (sa pot forta un pic curbele)
as lua din nou un SW dar as lua un motor mai mare si cred ca tot pe benzina (probabil cel de 1.6) ca sa traga mai tare decat o face actualul.
Insa sunt mai mult decat incantat de masina aleasa (in 3 luni 6500 km)
Si cu certitudine as astepta mai mult si as lua varianta cu geamuri electrice si spate si cu ESP (sa pot forta un pic curbele)
Pentru unciu care a deschis topicu asta - "A-ti mai cumpara-o si a doua oara?":
A-s mai cumpara, cu siguranta; viitoarea mea masina, probabil peste un an sau doi, va fi Sportage sau Sorento. Automatica, evident.
A-s mai cumpara, cu siguranta; viitoarea mea masina, probabil peste un an sau doi, va fi Sportage sau Sorento. Automatica, evident.

Cee'd 1,6 automatic cu esp 122HP (+ optionale) ...alerg (si) cu ea prin Valcea sa "construiesc" http://www.bibliotecivalcene.ro .
OT Hai mai, nu mai fiti asa de rautaciosi cu gramatica asta, ca pana la urma aici suntem pe club kia, ci nu la Pruteanu in emisiune(Dumnezeu sa-l ierte!).
Oricum sunt atatea greseli de exprimare si de gramatica pe forum incat ar trebui sa deschidem un subforum pentru corecturi. Cel mai important este ca toti am luat BAC-ul si acum suntem soferi si mai mult posesori de CEE'D.
Revenind la subiect vreau sa va spun ca nu as schimba nimic nici la urmatoarea masina(motorizare, dotari), decat cheia asta nenorocita si oribila, fara butoane de deschidere pe ea. Nu sunt rautacios cand spun asta, dar parca esti posesor de Dacie 1300 cand descui masina cu cheia. Stau si ma intreb cat ar fi costat sa puna o cheie cu butoane in standard (ca altfel vorba unui prieten de-al meu "masina asta e blindata cu optiuni").
Oricum sunt atatea greseli de exprimare si de gramatica pe forum incat ar trebui sa deschidem un subforum pentru corecturi. Cel mai important este ca toti am luat BAC-ul si acum suntem soferi si mai mult posesori de CEE'D.

Revenind la subiect vreau sa va spun ca nu as schimba nimic nici la urmatoarea masina(motorizare, dotari), decat cheia asta nenorocita si oribila, fara butoane de deschidere pe ea. Nu sunt rautacios cand spun asta, dar parca esti posesor de Dacie 1300 cand descui masina cu cheia. Stau si ma intreb cat ar fi costat sa puna o cheie cu butoane in standard (ca altfel vorba unui prieten de-al meu "masina asta e blindata cu optiuni").
KIA CEE'D, 1.4 BEST, OIL BLUE
BV 11 GUI
BV 11 GUI