Este normal sa fie asa.....

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
Suzzy
Securistu
Auto:

Post by Suzzy »

Verificat: da, se aprind! Astept sa concluzionati daca e normal sau nu...
Mandru posesor de Kia Cee'd 1,4 Best Abyss Blue

B 999 PNA

ODO: >100.000 Km

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

La Kia este normal.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

MSlv
Auto:

Post by MSlv »

Acuma, daca mergea faza aia ca la modelele nemtesti, cand erai oprit si dadeai de semnalizare stanga-dreapta se aprindeau pozitiile de pe acea parte...

baloo
Auto:

Post by baloo »

Si la mine la fel face asa ca nu cred ca e o problema ci asa e gandita masina.
toate cele bune.
Kia Cee'd 1.4 SW Start culoare Piston Grey- jante tip C, AC, tetiere active,scrumiera,ESP,consola DLX,cheie briceag,scaune incalzite,pachet piele,proiectoare,pachet electric,USB,lampa lectura
B-18-DAJ
ALBUM FOTO:http://picasaweb.google.ro/jilavudan/Shrekuletzul
ODO 61200KM :)

Acum si cu GPL :)
Up and running
Consum 9%

smotocel
Magic Blue
Auto:

Post by smotocel »

verificat... si la mine se aprind fara cheie in contact.... dar acum a aparut o alta problema.....si la voi se aprinde stopul de pe luneta? :?: :?: :lol: :lol:

mr_wizard
vrajitorul
Auto: pro_cee'd 1.6 T-Jet

Post by mr_wizard »

@smotocel
Da, sigur ca da :lol:

mihaita1988
Auto:

Post by mihaita1988 »

da...este absolut normal ..cel putin daca au innebunit astia de la kia au innebunit si cei de la toyota care prezinta aceleasi 'simptome' deci stai linistit..oricum eu nu o vad ca o problema ba din contra...

viewtopic.php?t=2585
Kia Cee'd 1.4 GSL 109 CP Black Pearl
Daewoo Nubira II SX 1.6 105 CP - 2002

ID Messenger : mihaita_baloteanu

tukyy84
Auto:

Post by tukyy84 »

Am capace,probabil de la asta este ,se aude si la mine acel sunet dar cand iau piciorul de pe ambreaj dupa cel tin apasat 1-2 minute,nici eu nu stiu de la ce este.

emylio
Auto:

Post by emylio »

si mie mi se aude un sunet ciudat ca un vajait, in jurul vitezei de 90 km/ora, nu stiu ce ar putea fi ... sa fie de la rulmentii de la roti ca motorul nu e, sau din cauza ca am pus un cauciuc pe fata invers??

justevil
Auto:

Post by justevil »

am rezolvat cu frana aia la service, mi-a reasezat arcul

la roata inca se aude. continui sa cred ca e de la capace. acela e chiar iesit un pic in afara la mine. cred ca a vrut un roman sa traga de el si s-a prins dupa ca e prins de prezoane.
CT 11 ESN - revin dupa pauza :D

Bog1_7
Auto: Kia Cee'd 1.4 2008

Post by Bog1_7 »

Nu cumva ai o piatra prinsa in cauciuc??
Cee'd 1.4 White + esp,jante16(tip A),scaune incalzite+reglaj lombar si inaltime, proiectoare, cheie pliabila, tetiere active, volan piele, suport ochelari

Galerie foto http://profile.imageshack.us/user/bog17/
Jurnal de bord viewtopic.php?t=1847

darkman
Auto:

Post by darkman »

Salutare, vezi sa nu fie bieletele, nu de alta dar si eu aveam cam aceeasi problema si am fost cu ea in service si aia mi-au zis ca ar fi bieletele. Oricum sunt profund dezamagit de problemele masini app am doar 20.000 de km si pana acum a trebuit sa schimb navigatorul,motorasul de la geamul fata, caucicuri (nu de alta dar imi facuse galma) si acum si bieletele si am doar 20.000 de km nu mi se pare normal...
Matiz 2003 /S
Cee'd 90CP / Dinamique - 20
Se vede in zare un pro_cee'd 1.4 / Base

darkman
Auto:

Post by darkman »

Se aprin + ca la fel este la (Matiz, ML, SAAB ) da eu tot nu inteleg care e problema ca se aprind :?:
Matiz 2003 /S
Cee'd 90CP / Dinamique - 20
Se vede in zare un pro_cee'd 1.4 / Base

Stefan47
Rapidistu'
Auto: Kia Ceed 1.4

Re: Zgomote la rulare

Post by Stefan47 »

@jax8214

Si eu aud ( nu de fiecare data ) un scartait la rulare, dar nu se aude mai tare daca dau de denivelari, pur si simplu un scartait, ca si cand as avea discurile ude si as pune frana, am verificat toate rotile, de la pietricele n-are cum sa fie ( alea au zgomotul lor specific :x ). Se aude chiar daca merg cu 15km/h, chiar daca merg cu 60km/h, dar nu tot timpul :(
Cand am vrut sa-i arat unui prieten care se pricepe la mecanica, a naibii daca mai scotea vreun sunet :lol: .... probabil s-a speriat de doctor :P
Proud Owner of Kia Cee'd 1.4 16V ~120 HP BEST...ODO +68.000 km
Upgrades: Carbon Sport air-filter, Magnaflow exhaust, HID Xenon, Llumar all-around, Crunch GTR Bass Pack, Pager alarm, bad-boy look, black headlights, full red taillights, TCM Turbo remap, 17" OZ Racing, XR Body kit, Morimoto Bi-Xenon Lens + Angel Eyes

ciprianeagu
Auto:

Post by ciprianeagu »

Cu zgomotul meu n-am nici un verdict...cand am schimbat jantele am dat la mana, dar nu s-au miscat liber, ca apasau placutele, asa ca nu mi-am dat seama daca e rulmentul...se auzeau doar placutele pe disc...e posibil sa fie pur si simplu zgomotul de placute (fara sa fie apasate, pe liber) ?...
Vis-avis de scartaitul ala, mie mi s-a intamplat de la scaun...in dreptul zonei lombare, unde are proeminenta spatarul...dar nu mai face :D
Pro_Cee'd 1,4 Dakar Yellow

Post Reply

Return to “Generalităţi”