Comanda septembrie
Si eu astept sa vina masinuta. Dealerul mi-a zis ca nu prea stie pe unde e pentru ca e un model 2.0 CRDI varianta TX si ca astea ar fi mai speciale. Acum... teraba asta m-a dezumflat, mai ales ca BCR-ul nu a platit inca. Luni ar terbui sa plateasca. Insa dealerul mi-a zis ca pana vineri ar putea sa vina. Intrebarea mea este daca cineva a avut probleme la livrare. Ati constatat ca ceva nu merge ? mp3-ul sau culoarea nu e cea solicitata, etc ?
Merci.
Merci.
intrebare
azi in curte la dealer erau 2 ceed-uri noi-noutze, murdare de numa, cum au ajuns. eu am comanda data in septembrie, seria platita pe 13 noiembrie....si culmea culoarea corespundea cu cea comandata de mine(black). intreb un baiat de la vanzari....si nu...,nu e a mea, eu tre sa ma astept pe sapt viitoare.
stie cineva ce fel de livrari se fac acum, e posibil sa fie comenzi august?
stie cineva ce fel de livrari se fac acum, e posibil sa fie comenzi august?
Din ce mi s-a spus azi, sunt sanse sa imi iau masina vineri (iar masina mea etse in Bucuresti, dar inca nu a ajuns in curtea lor). Asta inseamna ca si ceilalti care au facut comanda in septembrie ar avea mari sanse sa li se livreze saptamana asta.
Eu cred ca cei care si-au ridicat masinile nu mai pierd vremea in fata calculatorului. Cine stie pe unde se plimba ?
Eu cred ca cei care si-au ridicat masinile nu mai pierd vremea in fata calculatorului. Cine stie pe unde se plimba ?
Kia Cee'd 2.0 DSL TX, Machine Silver
...sau sunt la munca pe undeva...din cite stiu eu,masina ar trebui sa-mi fie in curte la dealer(se bucura cineva mai devreme ca vazuse niste negrutze in curte la MIT...poate printre alea era si a mea).Din pacate,mai devreme de 20 decembrie cind ma intorc la patria muma nu am cum s-o ridic,dar reinnoiesc treaba cu berea(Radeberger),asta daca mai gasesc pe cineva treaz pina atunci..... 

Perseverare diabolicum
Cee'd 1.6/122 gloabe,negrutza cu o groaza de optionale(13),PH 73 PWR
Sorento 2.5 CRDI/AT Executive,PH 68 PWR,si asta tot cioara
cmg_george,maine dau un telefon la dealer si daca imi confirma ca mi-a adus masina,dau eu berea,chit ca o voi ridica dupa domniile voastre.Dar ma tin de promisiune,ca am o sete.....si aici bate vintul..... 

Perseverare diabolicum