Ce benzina puneti in ceed 1.4 & 1.6?
-
- 3/E
- Auto:
Da, se pare ca sub 50 km nu mai indica. Probabil ca senzorii nu mai pot capta bine nivelul de benzina ramas si decat sa te bazezi ca ai de emrs inca 34 de km si tu, printr'un consum mai mare, sa mai ai de mers de fapt doar 25, au preferat sa puna asa ... un fel de factor psihologic care sa te oblige sa dai cat mai repede la o statie Peco 

Ford - Fiesta - 1.4 tdci
la mine a mers perfect....doar ca am intrat prea repede in panica. 

Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km
--------------------------
FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km

FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
-
- Moderator
- Auto:
La Matiz pun efix (Rompetrol 95) si tot asta o sa pun si in Cee'd. Am incercat si 98 (Rompetrol si Lukoil) si Carrera 100 (Petrom) dar raman la Efix. E mai ieftina, e super buna si nu afecteaza puterea prea mult. Singura diferenta notabila pe care am descoperit-o la 95-98 e urmatoarea: la liniile de tramvai din Iasi cu 98 nu trebuie sa accelerez pt. a le trece, pe cand cu 95, daca nu accelerez se opreste motorul. Inschimb, la turatii mari nu am observat nici o diferenta (doar ca se termina mai repede 98 care oricum intra mai putina in aceeasi bani
)
Deci Cee'd va papa tot Efix

Deci Cee'd va papa tot Efix

-
- Auto:
-
- Moderator
- Auto:
-
- Moderator
- Auto:
-
- Moderator
- Auto:
pai...cum se poate? masinile care merg cu benzina "verde" au gatul la rezervor cu diametru mai mic, la fel ca si pistolul de la pompa!! e o chestie "antiprost", sa nu intre dansa intr-insa!! ..dar se pare ca e greu sa te pui cu....Vietnam wrote:Cred ca ai dreptate ca Eco Premium bag acum in TICO... sa speram ca nu uit si bag in Ceed de aia cu plumb ca am imbulinat-o definitiv!!!!

cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?
Dorele, ne mai tii mult ma?
-
- 3/E
- Auto:
Stai flexat ... ca a patit'o un forumist deja. I'au pus la benzinarie carburant cu plumb. Explicatia care mi s'a parut cea mai logica mi s'a parut aceea ca mai apar probleme la pistoale ... si trebuiesc schimbate. Si probabil nu s'a tinut cont de grosimea tevii ... si astfel, te poti trezi ca intra si pistolul de la benzina cu plumb 

Ford - Fiesta - 1.4 tdci
eu foloseam carera100, apoi am trecut pe efix95 si zilele trecute am facut plinul cu carra95
1. pe carera100 se misca cel mai bine, are putere, nu face zgomot (viteza a 5-a, 2 persoane in masina, drum drept, 3.00 rpm, 130 km/h)
2.efix 95 e muul-muult mia ieftina decat carera100, se misca ok in oras masina, dar in afara parca e cam zgomotoasa si in aceleasi conditii ca inainte, nu prinde mai mult de 100 km/h
3.carera95- iar este silentioasa masina, la drum lung aceleasi performante ca si efix95. acelasi pret, deci cred ca raman pe carera95 iarna, ca oricum nu bag viteza, iar vara trec pe carera100 wiii
1. pe carera100 se misca cel mai bine, are putere, nu face zgomot (viteza a 5-a, 2 persoane in masina, drum drept, 3.00 rpm, 130 km/h)
2.efix 95 e muul-muult mia ieftina decat carera100, se misca ok in oras masina, dar in afara parca e cam zgomotoasa si in aceleasi conditii ca inainte, nu prinde mai mult de 100 km/h
3.carera95- iar este silentioasa masina, la drum lung aceleasi performante ca si efix95. acelasi pret, deci cred ca raman pe carera95 iarna, ca oricum nu bag viteza, iar vara trec pe carera100 wiii