Ceed'ul cu cei mai multi km+probleme majore
Re: Ceed'ul cu cei mai multi km+probleme majore
Pai nu stiu...am vazut un SW taxi si e de ceva timp prin Bucuresti (de prin 2007)...cred ca ala are deja 100.000...
Kia Cerato 1.6 crdi rosu

Intalnirea Nationala ClubKIA.ro 2010 click aici
Intalnire ClubKIA.ro la Ploiesti - grataaaaaaaar click aici
1 Mai cu surprize la BRASOV click aici
Vrei sa comanzi sau vrei sa devii reprezentant Avon? - 0721 706 008

Intalnirea Nationala ClubKIA.ro 2010 click aici
Intalnire ClubKIA.ro la Ploiesti - grataaaaaaaar click aici
1 Mai cu surprize la BRASOV click aici
Vrei sa comanzi sau vrei sa devii reprezentant Avon? - 0721 706 008
Ma indoiesc.
Stiu de Cee'd-urile SW pe taxi din Bucuresti. Si in Brasov sunt cateva. Din pacate soferii lor nu cred ca intra pe forum sa ne povesteasca, asa ca ne multumim cu ce avem.
Stiu de Cee'd-urile SW pe taxi din Bucuresti. Si in Brasov sunt cateva. Din pacate soferii lor nu cred ca intra pe forum sa ne povesteasca, asa ca ne multumim cu ce avem.
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Assumption is the mother of all fuckups
am schimbat bieleta pe partea soferului si sistemul audio (unitatea centrala - asta e o problema mai restransa). Bieleta insa a revenit...
astea nu's mari probleme, insa am avut un accident pe 14 martie mi s-a spart bara din spate, stopul de jos dreapta, la portbagaj zgarieturi, indoit ptin...In spate un bun prieten, carnet de 2 sapt, cu Skoda a fost cel care a primit socul (toata masina e varza). De ce? Unu beat cu o Dacie break (1,03 alcoolemie in aerul expirat) a intrat in noi (ce sa ii faci daca stai la rosu...pe Grivita...
). Toate astea la 40.000 KM
astea nu's mari probleme, insa am avut un accident pe 14 martie mi s-a spart bara din spate, stopul de jos dreapta, la portbagaj zgarieturi, indoit ptin...In spate un bun prieten, carnet de 2 sapt, cu Skoda a fost cel care a primit socul (toata masina e varza). De ce? Unu beat cu o Dacie break (1,03 alcoolemie in aerul expirat) a intrat in noi (ce sa ii faci daca stai la rosu...pe Grivita...

-
- Auto:
Inainte de a lua masina, am intrebat un taximetrist de la firma GARANT TAXI, care are 70 SW-uri in bucuresti.
Omul era f. multumit de masina (de fapt zicea ca o va cumpara sa fie a lui personala), avea cam 35.000 cu ea, dar mi-a zis ca sunt masini care mergeau si ziua si noaptea (cate 2 soferi, in 2 ture) si alea aveau cam 70.000.
El mi-a zis asa: "domne', nu ca nu am eu nici o problema, dar nici o masina nu are nici o problema". Cica era un sofer care schimbase ambreiajul, dar ala cica il schimbase de 2 ori si la Cielo, asa ca utilizatorul era de vina.
Omul era f. multumit de masina (de fapt zicea ca o va cumpara sa fie a lui personala), avea cam 35.000 cu ea, dar mi-a zis ca sunt masini care mergeau si ziua si noaptea (cate 2 soferi, in 2 ture) si alea aveau cam 70.000.
El mi-a zis asa: "domne', nu ca nu am eu nici o problema, dar nici o masina nu are nici o problema". Cica era un sofer care schimbase ambreiajul, dar ala cica il schimbase de 2 ori si la Cielo, asa ca utilizatorul era de vina.
Akbhar wrote:Ma indoiesc.
Asta ar mai lipsi, taximetristi si pe forum

Eu am vorbit cu unul din soferii de la Bratax acum o luna si ceva . Masina avea 3 luni si 30000 de km , deci zic ca pana prin vara ajunge la 100 . Zicea ca e f multumit de masina si ca nu a avut nici o problema cu ea .
KIA CEE`D 1.4 LX BEST KOMPASS BLUE
ODO 15000+ Km
BV 29 TCC
ODO 15000+ Km
BV 29 TCC