Ceed'ul cu cei mai multi km+probleme majore

Forum cu de toate despre Kia cee'd
crispisu
Membru Fondator
Auto:

Re: Ceed'ul cu cei mai multi km+probleme majore

Post by crispisu »

Pai nu stiu...am vazut un SW taxi si e de ceva timp prin Bucuresti (de prin 2007)...cred ca ala are deja 100.000...

Akbhar
Auto:

Post by Akbhar »

Ma indoiesc.

Stiu de Cee'd-urile SW pe taxi din Bucuresti. Si in Brasov sunt cateva. Din pacate soferii lor nu cred ca intra pe forum sa ne povesteasca, asa ca ne multumim cu ce avem.
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups

nicul
ideolog
Auto: -

Post by nicul »

am schimbat bieleta pe partea soferului si sistemul audio (unitatea centrala - asta e o problema mai restransa). Bieleta insa a revenit...
astea nu's mari probleme, insa am avut un accident pe 14 martie mi s-a spart bara din spate, stopul de jos dreapta, la portbagaj zgarieturi, indoit ptin...In spate un bun prieten, carnet de 2 sapt, cu Skoda a fost cel care a primit socul (toata masina e varza). De ce? Unu beat cu o Dacie break (1,03 alcoolemie in aerul expirat) a intrat in noi (ce sa ii faci daca stai la rosu...pe Grivita... :cry: ). Toate astea la 40.000 KM

andreii2000
Auto:

Post by andreii2000 »

Inainte de a lua masina, am intrebat un taximetrist de la firma GARANT TAXI, care are 70 SW-uri in bucuresti.
Omul era f. multumit de masina (de fapt zicea ca o va cumpara sa fie a lui personala), avea cam 35.000 cu ea, dar mi-a zis ca sunt masini care mergeau si ziua si noaptea (cate 2 soferi, in 2 ture) si alea aveau cam 70.000.

El mi-a zis asa: "domne', nu ca nu am eu nici o problema, dar nici o masina nu are nici o problema". Cica era un sofer care schimbase ambreiajul, dar ala cica il schimbase de 2 ori si la Cielo, asa ca utilizatorul era de vina.

MihaiM
Auto:

Post by MihaiM »

Akbhar wrote:Ma indoiesc.

Stiu de Cee'd-urile SW pe taxi din Bucuresti. Si in Brasov sunt cateva. Din pacate soferii lor nu cred ca intra pe forum sa ne povesteasca, asa ca ne multumim cu ce avem.

Asta ar mai lipsi, taximetristi si pe forum :D

titisor
Auto:

Post by titisor »

Eu am vorbit cu unul din soferii de la Bratax acum o luna si ceva . Masina avea 3 luni si 30000 de km , deci zic ca pana prin vara ajunge la 100 . Zicea ca e f multumit de masina si ca nu a avut nici o problema cu ea .
KIA CEE`D 1.4 LX BEST KOMPASS BLUE
ODO 15000+ Km
BV 29 TCC

Post Reply

Return to “Generalităţi”