achizitie cheie pliabila - direct KIA
achizitie cheie pliabila - direct KIA
Vreau sa stiu daca cineva si-a cumparat o cheie pliabila de la kia sau daca cineva stie daca se poate achizitiona una de la distribuitori direct?
Sunt curios daca se poate e nevoie sa schimbi incuitorile masini sau iti adapteaza ei direct cheia ta?
Multumesc
Sunt curios daca se poate e nevoie sa schimbi incuitorile masini sau iti adapteaza ei direct cheia ta?
Multumesc
PROceed [Piston Grey] B - 41 - W U M
WUM de la vuuuuum:)

Re: achizitie cheie pliabila - direct KIA
Am intrebat eu si mia zis ca nu se poate (celor cu versiunea BEST) sa ne dea chei briceag, pt a pune cheie briceag trebuie schimbate incuietorile, contactul, imobiliserul....adik prea multe pentru o cheie...parerea mea.
Kia Pro Ceed, 1.4 Best, Cassa White.
de ce prea multe ... le facem noi ... noi platim ei fac

- iulian2007
- PFR
- Auto:
dar o cheie simpla stie cineva cam cat costa la KIA?
am stricat una ..............
forumul pasionatilor de detailing click AICI si AICI
facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila
http://polishbraila.blogspot.com/
daca tie iti convine sa dai 2-300 de euro sa schimbi toate alea la masina pentru o cheie inseamna ca iti pot spune ca mai ai o varianta mai ieftina si anume iei o cheie..o tai...lipesti partea cu cip pe imobilizer si cheia ( restul ) il bagi intro cheie briceag ordinara.Se poate dar eu nu as face niciodata asta...dar dupa cum ziceai tuca vrei sa te apuci sa desfaci jumate de masina pentru o cheie inseamna ca nici propunerea mea nu este deplasata.dbajan123 wrote:de ce prea multe ... le facem noi ... noi platim ei fac
Scuze de ironie
stai linistit nu ma supar de o ironie ... dar cum ziceam ... NOI PLATIM EI FAC [nu am sa dasfac EU juma de masina ci EI + ca dc mi-ar desface fetele la usi poate as rezolva si cumva zumzaitul ala de la muzica]

Tu platesti, ei fac, bineinteles dar eu am fost la ei acum o saptamana sa imi monteze un modul de confort pe geamurile electrice si pt asta au dat jos fata de usa, plasticele de sub volan, chestiile de fier de sub volan ( sustin p`acolo nu stiu ce), cand am vazut asta imi venea sa mor de oftica....de ec? pentru ca ce au desfacut ei nu o sa tine ca alea din fabrica, o sa inceapa sa cante in cateva mii de KM, sa faca ca toate visele pentru ca nu au cum sa fie la fel de bine puse ca din fabrica.si ca sa iti schimbi incuietoarele, imobiliser, contact, desfaci multe tata.Daca ai de gand bafta de pe acum.
P.S. Daca desfaci usile pune si niste fooi insonorizante pe ele , sunt super bune , eu si acum ma caiesc ca nu am pus pe usa soferului cand era desfacuta.BAFTA
P.S. Daca desfaci usile pune si niste fooi insonorizante pe ele , sunt super bune , eu si acum ma caiesc ca nu am pus pe usa soferului cand era desfacuta.BAFTA
P.S. Daca desfaci usile pune si niste fooi insonorizante pe ele , sunt super bune , eu si acum ma caiesc ca nu am pus pe usa soferului cand era desfacuta.BAFTA[/quote]
asta si aveam de gand
asta si aveam de gand

Poate o intrebare stupida...de ce trebuie sa schimbati incuietorile? Cheia nu vine pe seria de sasiu?
Eu tocmai ce am schimbat o cheie la masina mea si nu a trebuit sa umblu la incuietori si etc?
E vreo smecherie cu versiunea asta Best?
Eu tocmai ce am schimbat o cheie la masina mea si nu a trebuit sa umblu la incuietori si etc?
E vreo smecherie cu versiunea asta Best?
E o mare smekerie, adik cica masinile BEST au seriile de sasiu de asa natura incat nu se poate pune seria lor pe cheie briceag.De asta k sa pui cheie briceag kai originala trebuie sa iti scoata tot care are legatura cu seria BEST...e un mare rahat care pe cat de mult nul cred , pe ata de rau pute
130 ron cheia bruta + prelucrare mecanica =~ 100 ron ("cheie cu cip"iulian2007 wrote:dar o cheie simpla stie cineva cam cat costa la KIA?

KIA SPORTAGE 2021 Classic - 1.6 GDI - Infra Red
Renault CLIO IV - 2017
Ex: Cee`d 1.4 Best Lx Mt GSL 2008 - ODO: 185 000
Renault CLIO IV - 2017
Ex: Cee`d 1.4 Best Lx Mt GSL 2008 - ODO: 185 000
Pentru ca telecomanda din cheia briceag sa functioneze trebuie instalat si un modul radio care sa interfateze cu aceasta. Dealerii nu vor instala decat componente originale si ca sa iasa mai bine pentru ei se schimba toate incuietorile si sistemele care au legatura cu cheile.
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Assumption is the mother of all fuckups
Acum am inteles...urata treaba!
- iulian2007
- PFR
- Auto:
deci ma costa distractia cam 100 de euroikempes64 wrote:130 ron cheia bruta + prelucrare mecanica =~ 100 ron ("cheie cu cip"iulian2007 wrote:dar o cheie simpla stie cineva cam cat costa la KIA?
am stricat una ..............) + =~ 100 initializare = o cheie simpla.

forumul pasionatilor de detailing click AICI si AICI
Pe Ebay ati incercat? Poate rasufla de pe la vreo fabrica ceva..
Noi la C4 am gasit, carcase cu electronica cu tot, la un pret mic, cam un sfert decat cereau astia la reprezentanta!!(150 Ron in loc de 450 )
Noi la C4 am gasit, carcase cu electronica cu tot, la un pret mic, cam un sfert decat cereau astia la reprezentanta!!(150 Ron in loc de 450 )