cee'd

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

andrei0241 wrote:@Gerula ... vei ca daca ai activat vreun pop'up blocker ... nu o sa poti intra pe site'ul respectiv. La fel vad ca nu merge din FireFox. Eu intru de pe IE
Merge si cu Firefox (eu folosesc versiunea 2.0.0.3) doar ca trbuie sa mergi la Tools/Options/Content si unde fie dezactivezi bifa de la Block pop-up windows fie intri pe butonul din dreapta unde scrie Exceptions si ii dai sa accepte adresa site-ului.

laurentiu17
Auto:

Post by laurentiu17 »

Am intrat in club...ieri am comandat Base+jante+consola+scaun reglabil+proiectoare, lampa lectura si cheie cu 2 butoane (include alarma pe usi); total 12450 ;culoarea silver pana la urma; geamuri el spate nu se mai pot comanda, celelalte optiuni sunt disponibile; 30 august e termenul.

acolada
Auto:

Re: poza cu motorul

Post by acolada »

Akbhar wrote:Eu am intrebat dealerul de la Lujerului din Bucuresti si mi-a spus ca motorul Otto are distributie pe lant si cel diesel pe curea. Vad ca sunt multe informatii contradictorii. Nici ei nu sunt foarte bine informati/pregatiti.
Dealerul respectiv ar trebui sa iasa la pensie, pentru afirmatii eronate. Este categoric pe lant la amndoua(1,4 VVT si 1,6 crdi), informatie confirmata si la Kia, iar cei de la www.mavel.com, realizeaza teste independente profesioniste si nu publica informatii aiurea. Ar trebui pus un sticky cu datele tehnice detaliate ale masinii.

Vietnam
Skywalker
Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP

Post by Vietnam »

laurentiu17 wrote:Am intrat in club...ieri am comandat Base+jante+consola+scaun reglabil+proiectoare, lampa lectura si cheie cu 2 butoane (include alarma pe usi); total 12450 ;culoarea silver pana la urma; geamuri el spate nu se mai pot comanda, celelalte optiuni sunt disponibile; 30 august e termenul.
Sa-ti creasca mare "saminta" ! :P
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -

Vietnam
Skywalker

Post by Vietnam »

acolada wrote: Dealerul respectiv ar trebui sa iasa la pensie, pentru afirmatii eronate. Este categoric pe lant la amndoua(1,4 VVT si 1,6 crdi), informatie confirmata si la Kia, iar cei de la www.mavel.com, realizeaza teste independente profesioniste si nu publica informatii aiurea. Ar trebui pus un sticky cu datele tehnice detaliate ale masinii.
Revenim din nou la problema lantului .... motorul diesel 1,6 CRDi de la pagina 32/33 din brosura de prezentare Kia Ceed ( varianta romana) prezinta la distributie o prea frumoasa curea neagra. Acelasi lucru se observa si pe brosura din limba engleza. Ce sa intelegem de aici? :shock: o fi cumva cureau de la alternator? Daca este asa sunt batuti in cap . E mai important sa-mi arate cureua de distributie decat aia de alternator.
Last edited by Vietnam on 01 Jun 2007, 10:03, edited 1 time in total.

psystem
Geologu'
Auto:

Post by psystem »

Am aici lista cu operatii in service pe perioada garantiei. Uitati-va si ma minunati. :)

http://files-upload.com/264037/revizii.MDI.html

PS: trebuie sa asteptati ceva timp(15 sec) pana puteti da download la document.

PS2: la benzina 2.0 zice ca se inlocuieste timing belt(ce o fi aia?) la 125.000Km sau 6 ani. Nu se zice nimic de 1.4.
Care este diferenta dintre timing belt si drive belt(asta nu se inlocuieste niciodata)?
Last edited by psystem on 01 Jun 2007, 10:06, edited 1 time in total.

Gerula
taraboste
Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007

Post by Gerula »

andrei0241 wrote:@Gerula ... vei ca daca ai activat vreun pop'up blocker ... nu o sa poti intra pe site'ul respectiv. La fel vad ca nu merge din FireFox. Eu intru de pe IE
Am activ un administrator de sistem sau IT-Manager cum i se mai spune, care a instalat tot felul de "protocoale" in server.
Mos Gerula

Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar

Vietnam
Skywalker

Post by Vietnam »

Evident ca nu vrea sa-l deschida Office-ul

Akbhar
Auto:

Post by Akbhar »

psystem wrote:PS2: la benzina 2.0 zice ca se inlocuieste timing belt(ce o fi aia?) la 125.000Km sau 6 ani. Nu se zice nimic de 1.4.
Care este diferenta dintre timing belt si drive belt(asta nu se inlocuieste niciodata)?
Timing belt - curea distributie
Drive belt - curele accesorii (alternator, servodirectie, ac). Se inlocuieste doar daca e nevoie.

In alta ordine de idei mi se pare dubioasa strategia de marketing cu privire la indisponibilitatea optionalelor pentru varianta Base. Din treaba asta doar ei vor avea de pierdut. Dintr-o oferta foarte atractiva, care le-ar fi permis sa faca un volum mare de vanzari, au ajuns la o situatie in care nu mai au nici un avantaj major in fata competitorilor. Oricum este decizia lor.

Sper ca lucururile sa se clarifice pana la sfarsitul lunii iulie, cand as vrea sa aleg o masina. Cee'd imi place, versiunea Base cu ceva optionale se incadreaza in pret. Acum ramane de vazaut daca oferta, costurile reviziilor si atitudinea dealerilor ma vor convinge sau nu.

PS: Sunt constient ca nu achizitia mea va modifica vizibil planul de vanzari al Kia Romania, dar in situatia asta mai sunt multe persoane si atunci cu siguranta se va vedea.

Vietnam
Skywalker

Post by Vietnam »

Deja lista de preturi si optionale s-a schimbat de azi 1 iunie 2007. Fa-ti calculele si vezi daca te incadrezi in buget. Noi am avut bafta, suntem norocosii care au comandat Editia Limitata.

Iti urez bafta multa! :)

ticalos
Auto:

Post by ticalos »

Gata m-am desumflat.Cred ca Kia ne-a tras teapa.Nu contest dreptul fiecarei marci de a-si face politica de vanzari,dar nu in felul acesta.Intai arunci o oferta ca si certa,te balbai la configurare,nu anunti ca ar fi editie limitata,oamenii se bulucesc,le faci reclama gratis,oamenii vin,se ingramadesc,apoi le dai cu ciocanul in cap si aduci masina (ca si pret) la nivelul unui Golf,Megan,etc.NU mai pun la socoteala sentimentul de prosteala,dar socotind la rece:de ce mi-as lua un Ceed in aceste conditii de pret si nu alta marca impusa.De ce mi-as asuma riscul unei masini netestate si a carei fiabilitate nu a fost dovedita?NU aveam de gand sa-mi iau masina acum,dar vazand oferta Kia ma hotarasem si deja am demarat un imprumut.Acum,daca tot am fost pacalit,o sa-mi iau masina,dar de la alta marca.

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

.mdi ala cica s'ar deschide cu Microsoft Office Document Imaging IDE. Eu insa din ce vad am asa ceva instalat, insa nu'l poate deschide. Sigur este bun fisierul respectiv?

TrapJaw
Auto:

Post by TrapJaw »

Vietnam wrote:
acolada wrote: .
Revenim din nou la problema lantului .... motorul diesel 1,6 CRDi de la pagina 32/33 din brosura de prezentare Kia Ceed ( varianta romana) prezinta la distributie o prea frumoasa curea neagra. Acelasi lucru se observa si pe brosura din limba engleza. Ce sa intelegem de aici? :shock: o fi cumva cureau de la alternator? Daca este asa sunt batuti in cap . E mai important sa-mi arate cureua de distributie decat aia de alternator.
La niciun motor nu ai sa vezi lantul de distributie cand te uiti la el, ala sta bagat in spatele capacului de distributie, in mediu curat si uleios, nu afara ca cel de bicicleta. Ce se vede in poze e cureaua de accesorii.

Vietnam
Skywalker

Post by Vietnam »

Cunosc! Ca m-am uitat azi in burta unui 1.4 si am recunoscut poza ... dar in continuare nu stiu sigur daca are llant , funie sau gumilastic la distributie .... parca m-ar mai interesa acum problema asta dupa schimbarile de azi din oferta. Ma simt ca in povestea aceea cu un ochi rade si un ochi plange ....

Vietnam
Skywalker

Post by Vietnam »

Eu am intrat .... :-k dar nu inteleg decat un cuvant din treizeci asa ca.... #-o

Post Reply

Return to “Generalităţi”