dar nu vreau domnule sa demonstrez nimic.Misu wrote:imi pare rau sa-ti spun:in continuare nu demonstrezi nimic in afara faptului ca nu stii ce vorbesti.
cred ca i-am dat prea multa atentie unui om care nu poate sa-si argumenteze un punct de vedere
cred ca am zis in 2-3 posturi ce nu-mi place si ce mi se pare nasol la kia dar trag concluzia ca imi racesc gura de pomana.
Am mai zis, cea mai buna masina este cea pe care o ai dar pana la a zice ca merele defect al ceed'ului e ca nu are sigla BMW, chestie zisa pe acest forum, este cale fooooarte lunga.
Imi zici mie ca nu aduc argumente la nimic, dar macar eu am zis ce nu-mi place.
Si am intrat sa zic asta aici pentru ca sunt posesori de kia, altfel daca ma duceam pe alt forum si ziceam ca nu-mi place cee'd-ul toti ziceau pe acolo ca nici lor si treaba se rezolva dintr-un singur post.
Nimeni nu a zis macar ce-i place la masina ci i-ati tot tras cu faptul ca e nu stiu pe ce loc la raport calitate/pret top care nu este relevant pentru calitatea masinii, atat timp cat numitorul aici are o plaja de valori de la 11k pana la 20k.
Sa zica cineva ca el al cumpara masina asta din cauza ca ..... si nu pentru ca pretul ei este de... are 4 roate si volan si incearca sa intre intr-o clasa unde eu zic ca nu prea are ce cauta.
Adica si loganul e in clasa cu seat cordoba dar inca nu am vazut pe nimeni acolo sa incerce sa le compare.
Si tu daca ai fi avut 20k buget pt masina nu cred ca-ti luai kia c'eed, a nu se intelege ca ma leg cumva de puterea de cumparare a cuiva.
Vreau doar sa spun ca tot timpul va fi o masina care va fi cumparata pe criterii economice si atat. Si cred ca stiti si voi asta.