Am dat avans echivalentul in ron a 500 Euro si restul cand a venit seria.cristihp wrote:Tu cum ai facut cand ai facut comanda, gremlin?
Ai platit un avans?
Recomandari dealer Bucuresti
Eu am luat-o de la Mit Motors Militari, domnul Ion Paun. Totul a fost ok si si-au respectat promisiunile facute si anume ca masina vine cam in 2 luni (incepand numaratoarea din 25 ale lunii in care am facut comanda). Am luat un 1.4 GSL Start + optionale .[/quote]
si eu tot de aici am luat masina, mai mult decat serios d-nul Paun. masina mi-a venit in 2 luni fara cateva zile (28 mai-26iulie)
recomand cu incredere Mit Motors Militari
si eu tot de aici am luat masina, mai mult decat serios d-nul Paun. masina mi-a venit in 2 luni fara cateva zile (28 mai-26iulie)
Eu am luat-o de la Mit Motors Militari, domnul Ion Paun. Totul a fost ok si si-au respectat promisiunile facute si anume ca masina vine cam in 2 luni (incepand numaratoarea din 25 ale lunii in care am facut comanda). Am luat un 1.4 GSL Start + optionale .[/quote]
Vis-a-vis de Cora Lujerului, la vreo 200m pe Iuliu Maniu inspre UPB, dupa reprezentanta Toyota.
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Kompass Blue ODO: 135.000km+
Assumption is the mother of all fuckups
Assumption is the mother of all fuckups