Alarma la Ceed
Re: Alarma la Ceed
A avut cineva probleme cu Maat 679?
BZ-21-NBA, Sportage 1.6 TGDI 7DCT Gt-line black pearl sosit 07.11.2017, 50000 km
Bz-07-NBA, Xceed 1.5 TGDI 7DCT Style plus MY21, 25000 km
- morogg
- Auto: Kia Sportage 1.6 GDI 4X2 PLUS
Pai cred ca eu!
Am o alarma Maat 679 hf si de cand mi-am luat masina(aprox un an si 4 luni) am schimbat, cred, cam 10 baterii. Atat pentru o telecomanda cat si pentru cealalta. Am crezut ca asa consuma telecomanda asta dar... mai nou, acum 2 zile una dintre telecomande a murit de tot, bateria e ok dar nu mai maraie nimic, nici led , nimic. Am sa trec pe la Ena(sunt din Galati) sa-mi iau o alta telecomanda,(apropo, stie cineva cam cat ar costa una? macar ca ordin de marime, sa nu lesin pe acolo:) ) si sa-i rog sa-mi explice si mie care e misterul, ca am prieteni cu masini de 4-5 ani care imi spun ca nici nu stiu ce baterie trebuie sa puna la telecomanda alarmei, iar eu schimb la baterii de ma stie vanzatoarea de cum intru. Precizez ca am pus baterii de toate neamurile, Panasonic, Sony, si tot ce am gasit mai scump si mai bun dar cu acelasi rezultat. In rest, alarma se comporta decent, chestia aia cu cautatul masinii in parcare o mare cioaca, pt ca oricum mai departe de 15 metri nu merge si dela distanta aia o vad si eu.
In concluzie, daca aveti un sfat vizavi de problema mea v-as fi recunoscator(mai putin faza cu "ia-ti alta!") alarma este ok, si nu vreau sa pun alta, mie imi ajunge. Daca a mai intalnit cineva problema si a rezolvat-o , i-as fi recunoscator daca ma indruma si pe mine.
Cu stima,
Moroianu George-Gabriel
Am o alarma Maat 679 hf si de cand mi-am luat masina(aprox un an si 4 luni) am schimbat, cred, cam 10 baterii. Atat pentru o telecomanda cat si pentru cealalta. Am crezut ca asa consuma telecomanda asta dar... mai nou, acum 2 zile una dintre telecomande a murit de tot, bateria e ok dar nu mai maraie nimic, nici led , nimic. Am sa trec pe la Ena(sunt din Galati) sa-mi iau o alta telecomanda,(apropo, stie cineva cam cat ar costa una? macar ca ordin de marime, sa nu lesin pe acolo:) ) si sa-i rog sa-mi explice si mie care e misterul, ca am prieteni cu masini de 4-5 ani care imi spun ca nici nu stiu ce baterie trebuie sa puna la telecomanda alarmei, iar eu schimb la baterii de ma stie vanzatoarea de cum intru. Precizez ca am pus baterii de toate neamurile, Panasonic, Sony, si tot ce am gasit mai scump si mai bun dar cu acelasi rezultat. In rest, alarma se comporta decent, chestia aia cu cautatul masinii in parcare o mare cioaca, pt ca oricum mai departe de 15 metri nu merge si dela distanta aia o vad si eu.
In concluzie, daca aveti un sfat vizavi de problema mea v-as fi recunoscator(mai putin faza cu "ia-ti alta!") alarma este ok, si nu vreau sa pun alta, mie imi ajunge. Daca a mai intalnit cineva problema si a rezolvat-o , i-as fi recunoscator daca ma indruma si pe mine.
Cu stima,
Moroianu George-Gabriel
toate bune,
moro
moro
- morogg
- Auto: Kia Sportage 1.6 GDI 4X2 PLUS
Asa m-am gandit si eu la inceput dar nu e asa... am folosit o serie mai larga de haine dealungul unui an si 3-4 luni si tot acelasi lucru am patit. Ba mai mult, am patit sa mi se descarce si cea din casa (cea de rezerva) evident, fara sa fie actionata intr-un fel. Exista un switch in josul telecomenzii care face schimbarea intre auto si off.. am incercat sa le tin cand pe auto , cand pe off, m-am uitat in manual si nu am gasit nimic despre acel switch, ma gandesc ca ar fi un switch vizavi de blocarea functiei de " invatatare" a codului alarmei, dar ...intreb si eu pe cine stie daca poate da o indicatie. Oricum, dupa cum spuneam, telecomanda pe care o foloseam a murit definitiv si trebuie sa o schimb, poate din cauza asta se consuma asa de usor, dar ramane misterul si pentru cea de rezerva... Multumesc totusi pentru atentie.
Cu stima,
Moroianu George
Cu stima,
Moroianu George
toate bune,
moro
moro
Eu am montat de aproape 2 luni o alarma matt 679 iKey, de care sunt multumit, o problema fiind faptul ca nu actioneaza la mai mult de 30 m, chiar daca manualul spune 60 m.
A doua problema ar fii ca la instalarea butonului iKey pe portiera de la sofer, nu se poate activa functia HF pt. dezactivarea alarmei si atunci eu am renuntat la buton.
Cu toate astea eu sunt multumit de alarma, scopul principal a fost deschiderea/inchiderea masinii din telecomanda.
A doua problema ar fii ca la instalarea butonului iKey pe portiera de la sofer, nu se poate activa functia HF pt. dezactivarea alarmei si atunci eu am renuntat la buton.
Cu toate astea eu sunt multumit de alarma, scopul principal a fost deschiderea/inchiderea masinii din telecomanda.
KIA CEE'D SW BEST 1,4 GSL MT black pearl
comanda: 27.09.2008, achitata integral: 02.10.2008, intrat in posesie: 13.10.2008
HD-03-TAT
http://picasaweb.google.com/marcelikia/ ... JHOW51jjS0#

comanda: 27.09.2008, achitata integral: 02.10.2008, intrat in posesie: 13.10.2008
HD-03-TAT
http://picasaweb.google.com/marcelikia/ ... JHOW51jjS0#

-
- Auto:
Re: Alarma la Ceed - Probleme cu Piranha
Am urmatoarea problema cu o alarma Piranha: de o saptamana nu mi-am mai scos masina din parcare. Pana acum 2 zile semnalul acela luminos rosu de pe bord clipocea normal (aprox. 1 clipocit la 2 secunde). Am avut niste treaba la masina, am dezarmat-o, am deschis portbagajul, am inchis portbagajul, am armat-o - usile s-au blocat, dar am observat ca semnalul rosu clipocea mult mai des (aprox. 4 clipiri / secunda). Am incercat sa o dezarmez si nu a mai vrut sa recunoasca telecomanda. Acum usile nu se mai deschis/inchid decat daca bag cheia in portiera.
Am incercat sa o resetez, cum zice la manual, bagind cheia in contact pe ON de trei ori si apasind butoanele care trebe si... nimic. Nu-mi mai vede telecomanda, nu se mai armeaza nici alarma, nu se mai inchid nici usile prin telecomanda. Si bateria masinii e OK.
Are cineva idee care e cauza? O avea vreo legatura cu frigul crancen de afara? Cum se poate rezolva?
Ca am senzatia ca suntem mai multi fericiti
posesori de Piranha.
Am incercat sa o resetez, cum zice la manual, bagind cheia in contact pe ON de trei ori si apasind butoanele care trebe si... nimic. Nu-mi mai vede telecomanda, nu se mai armeaza nici alarma, nu se mai inchid nici usile prin telecomanda. Si bateria masinii e OK.
Are cineva idee care e cauza? O avea vreo legatura cu frigul crancen de afara? Cum se poate rezolva?
Ca am senzatia ca suntem mai multi fericiti

nu stiu cum e la piranha caci eu am matt dar de obicei cand ledul de stare clipoceste mai des este semn ca una din usi(sau portbagajul) nu este inchis si de aceea alarma dezarmeaza automat toate usile, dar ramanand in modul activ.
verifica mai intai sa ai toate usile inchise si mai incearca. dc nu marge scoate alimentarea de la alarma si se va reseta,dc nu poti sa ajungi la modulul alarmei scoate o borna de la baterie caci singurul inconvenient o sa fie ca ti se reseteaza cb-ul si cd playerul(vezi ca ai codul in manual).succes
verifica mai intai sa ai toate usile inchise si mai incearca. dc nu marge scoate alimentarea de la alarma si se va reseta,dc nu poti sa ajungi la modulul alarmei scoate o borna de la baterie caci singurul inconvenient o sa fie ca ti se reseteaza cb-ul si cd playerul(vezi ca ai codul in manual).succes
CT 22 BOF cee'd HB - mai negru ca dracu'
"daca vine apocalipsa nu disperati!, veniti in Romania caci noi suntem cu 50 de ani in urma"
"daca vine apocalipsa nu disperati!, veniti in Romania caci noi suntem cu 50 de ani in urma"
daca una din usi ramane deschisa la maat 679, se inverseaza inchis cu deschis. In acest caz se incuie usa cu cheia si apoi isi revine.
BZ-21-NBA, Sportage 1.6 TGDI 7DCT Gt-line black pearl sosit 07.11.2017, 50000 km
- tuguilucian
- Auto:
salut,
sunt proaspat proprietar de ceed facelift
initial voiam sa pun alarma, in principiu maat 861 ca sa se poata monta cu telecomanda de pe cheie dar dealerul mi-a zis ca nu prea se pupa, ca si-a mai pus cineva si a dat-o jos
ce alarma stiti ca e ok cu telecomanda cheii si nu sunt probleme
sunt proaspat proprietar de ceed facelift
initial voiam sa pun alarma, in principiu maat 861 ca sa se poata monta cu telecomanda de pe cheie dar dealerul mi-a zis ca nu prea se pupa, ca si-a mai pus cineva si a dat-o jos
ce alarma stiti ca e ok cu telecomanda cheii si nu sunt probleme
cee'd fl best 1.4 109cp
http://picasaweb.google.com/tugui.lucian/B100GUS#
Salut
Sunt posesor de ceed sw de aproape 2 ani si am aceeasi intrebare ca si tuguilucian
Nu mi-ar placesa mai port o telecomanda fata de cea pe care o am, ma refer la cheia pliabila cu telecomanda.
Si as vrea "sa se pupe" alarma cu actuala telecomanda a masinii, si sa aiba semnal si la distanta mai mare, ca poate nu pot sa o parchez sub geamul unde dorm
Sunt posesor de ceed sw de aproape 2 ani si am aceeasi intrebare ca si tuguilucian
Nu mi-ar placesa mai port o telecomanda fata de cea pe care o am, ma refer la cheia pliabila cu telecomanda.
Si as vrea "sa se pupe" alarma cu actuala telecomanda a masinii, si sa aiba semnal si la distanta mai mare, ca poate nu pot sa o parchez sub geamul unde dorm

Ceed SW, 1,4 GSL MT, 109 CP, City, Black Pearl, 2009 ODO:190.000 km
Anvelope iarna 195/65/R15:Diplomat Winter ST (naspa, nu achizitionati gama budget
)
Anvelope vara 205/55/R16: HANKOOK Ventus Prime 4 K135 205/55 R16 (midle range cu performante de premium
)
GPL Tomaseto STAG 4 Qbox plus
Anvelope iarna 195/65/R15:Diplomat Winter ST (naspa, nu achizitionati gama budget

Anvelope vara 205/55/R16: HANKOOK Ventus Prime 4 K135 205/55 R16 (midle range cu performante de premium

GPL Tomaseto STAG 4 Qbox plus
salut,
sunt proaspat posesor de ceed si as vrea sa-i instalez o alarma cu pager.
insa nu imi este foarte clara procedura astfel incat sa nu pierd garantia.
trebuie o alarma anume? unde se poate instala? obligatoriu la kia?
multumesc
sunt proaspat posesor de ceed si as vrea sa-i instalez o alarma cu pager.
insa nu imi este foarte clara procedura astfel incat sa nu pierd garantia.
trebuie o alarma anume? unde se poate instala? obligatoriu la kia?
multumesc
Aveti cunostinta de o alarma la un pret decent, pe CAN , dar cu pager?
Eu am cautat si n-am gasit. Si nu pricep de ce, pentru ca mi se pare cea mai eleganta solutie tehnica!
Daca aveti vreo idee, dati-mi un PM!
Eu am cautat si n-am gasit. Si nu pricep de ce, pentru ca mi se pare cea mai eleganta solutie tehnica!
Daca aveti vreo idee, dati-mi un PM!
Cee'd 1.4 Best, Mars Red, numita Angelina. Si cam asta e, pe urmatorii "n" ani!
- tuguilucian
- Auto:
chiar nu are nimeni alarma pe kia fl cu telecomanda incorporata in cheie?
cee'd fl best 1.4 109cp
Eu am. Alarma care a venit cu masina ( cea instalata de dealer ) este legata de cheia masinii ( cea tip briceag ) . Nu mai am alte ttelecomenzi. Cand deschis si inchid , se opreste si respectiv se armeaza alarma.
- tuguilucian
- Auto:
ce model de alarma e?
cee'd fl best 1.4 109cp
Piranha , parca asa se numeste. Modelul exact poate il gasesc pe manualul ei si il scriu cand ajung acasa.Dar daca vorbesti cu dealerul ai sanse mari sa vorbesti despre aceeasi alarma. Cred ca e modelul lor standard. ( Kia Baneasa )